RESULTATS

 In Notícies

Aquí teniu els resultats i cròniques dels darrers partits:

El CB Consell-Restaurante El Mascarón va jugar dijous contra el Santa Mónica un partit molt igualat. Partit marcat per les constants protestes de l’entrenadora visitant, que deu pensar que entrena a la NBA!!!

Divendres, el CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats va guanyar un partit igualadíssim contra el CB Sa Cabaneta per 50 a 48. Un partit marcat per les alternàncies als diferents quarts.  A la fi el nostre equip s’en va anar a casa celebrant una victòria merescuda!!

Dissabte el CB Consell-Groc autoescoles va tornar a jugar un molt bon partit contra l’Atlètic Escolar.

Per la seva part, el CB Consell-SV Projectes Immobiliària també va poder acabar un partit amb victòria. Va ser per 68 a 58 davant el CB Sa Cabaneta. S’ho varen guanyar!!!

Dissabte capvespre, el CB Consell-Dhotels no va poder fer res davant el líder del grup i va caure per 22 a 72 contra el Joan Capó. Així i tot l’equip va donar bones sensacions!!

Per acabar, el diumenge matí el CB Consell-Restaurant Mesquida també va caure contra el líder del seu grup per un contundent 108 a 32. Un altra partit marcat per la gran quantitat de baixes i de jugadores “tocades”, que fan que l’equip es cansi ràpidament. Aquesta vegada no es va poder lluitar com al partit de la primera volta. A veure si aquestes festes recuperam a tot l’equip!!!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search