RESULTATS, 11 I 12 DE GENER

 In Partits

INICIACIÓ

A la jornada de bàsquet categoria iniciació, que es va celebrar a Sa Cabaneta, els nostres jugadors tornaren a demostrar la seva implicació: puntualitat a l’hora d’arribar a la pista i esforç durant els partits.
El CB Consell-Bionórica va jugar contra Bàsquet Pla. El partit fou disputat durant els 2 primes períodes (varen jugar 6 períodes de 8′) però a partir del 3r els nostres nins ja dominaven el partit. Ens va fallar una mica el tir tot i que hem de dir que les cistelles dels dos camps no tenien “molla de suspensió” a l’aro i això sempre dificulta més que la pilota entri.
Respecte al partit del CB Consell-Antica Roma hem de dir que es va cometre un error. Havíem de jugar contra Binissalem de segon any, però, ens vàren demanar si podíem jugar contra Binissalem de 1r any perquè el Sencelles éren molt grans per jugar contra Binissalem 1r any. Amb la intenció de col.laborar vàrem acceptar. El partit no va ser gens disputat. Els nostres nins varen dominar en tot moment l’encontre; varen jugar molt bé i amb grans cistelles.
Creim que en una  altra ocasió no acceptarem el canvi perquè ens interessen els partits més disputats.
Enhorabona als nostres nins i seguim entrenant per millorar!

PREINICIACIÓ

Els nins i nines de Preiniciació de l’escoleta del club que varen assistir a la diada de Sa Cabaneta s’ho varen passar molt bé amb els diferents circuits i partidets disputats. Gràcies als pares i mares per col·laborar i fer que sempre siguem el club que més nins i nines aporta a les diades!!!

MINI MASCULÍ

CB Binissalem 56 – CB Consell-Groc autoescoles 40. Partit igualat fins que ens enfonsam física i psíquicament. Ens falta velocitat d’execució i sobretot agressivitat defensiva. Als primers quarts ens hem ficat al partit i hem lluitat!!! però el partit dura 6 quarts. Podem créixer però ens ho hem de creurer.

MINI FEMENÍ

CB Consell-Lavanderia Diana 34 – CB Binissalem 46. El passat dissabte les nostres minis es jugaven el liderat enfront les veïnes de Binisalem. En un partit molt disputat, on cada equip guanyà 3 quarts, les rivals, van aconseguir fruit de la seva major experiència (un any majors gairebé totes les jugadores) imposar-se a les nostres. Malgrat la derrota, va ser un partit igualat en el qual qualsevol equip podia haver guanyat, les nostres, en un acte de valor i orgull, van aconseguir remuntar 22 punts en tan sols 8 minuts i, arribarem al darrer quart tan sols 4 a baix. Malgrat l’espectacular remuntada, no vam poder aconseguir la victòria a causa de la falta de físic i al cansament acumulat. Des d’aqui, repeteixo el que vaig dir a les jugadores només acabar el partit, EL DIFÍCIL NO ÉS ACONSEGUIR LA VICTÒRIA, EL DIFÍCIL ÉS AIXECAR-SE DESPRÉS DE LA DERROTA!. Ara més que mai hem de seguir treballant per seguir millorant dia a dia. ENHORABONA pel partit i sobretot, enhorabona per aquest inici de temporada que ens esteu regalant.

PREMINI MASCULÍ

La Salle – CB Consell-Evolutum Constructors. Partit molt seriós dels nostres tant en defensa com en atac. En atac es veu una millora en el joc en equip i molta cohesió per part de tots els nins i nina. A seguir treballant i disfrutant!

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 57 – Madre Alberta 40. Penós partit el disputat per les nostres infantils el passat dissabte. Amb falta d’intensitat, de ganes i d’esforç. Davant un rival amb menor potencial que les nostres. Una vegada més s’ha demostrat que les nostres jugadores són irregulars i, juguen amb el mateix nivell que l’equip contrari, en comptes de jugar al 100% cada minut de cada partit, es relaxen davant equips menors i es creixen davant els superiors, una dada negativa que no ens va a ajudar a aconseguir aquesta regularitat que cerca cada entrenador amb el seu equip. A nivell individual, destacar l’actuació de na CARLA, una jugadora que porta 4 mesos jugant a això que es diu BÀSQUET i que, demostrà que amb esforç, ganes i humilitat, s’és capaç de millorar a passos de gegant. ENHORABONA CARLA i, a seguir treballant com ens tens acostumats. De la resta, ùnicament esper un canvi d’actitud i que després d’aquesta ensopegada, entrenin amb més ganes i, per descomptat, juguin sempre al 100%. Ara tenim 2 setmanes per preparar la visita al millor equip de la categoria, l’Hispània i, intentar seguir millorant en cada faceta del joc.

CADET MASCULÍ

Joventut Mariana 52 – CB Consell-Dhotels 60. Primera victòria d’aquesta temporada dels cadets, davant l’equip del Joventut Mariana de Sóller.  El partit esdevení molt igualat, El DHotels va fer un a sortida a la pista molt freda i en principi pareixia que els nostres jugadors no aconsseguissin reaccionar en cap moment; molts nervis, manca de joc col·lectiu, poques idees en atac, acompanyat per una defensa molt per davall de la que solen imposar els consellers.
La reacció tardà a arribar i ho va fer de la mà de Javi Mayfrand que anotà la friolera de 36 punts, a part de dominar el rebot defensiu. També bon partit de Deyà que va ser un dels jugadors que més aportà al joc de l’equip ajudant a uns agobiats Ferretjans i Jaume Xavier degut a la presió local i imposant tant ordre com tranquilitat al desordenat atac.
Cal felicitar a tot el conjunt, no només per la victòria sino per la seva capacitat de reacció que tengueren en aquest partit i les ganes que hi seguiren posant quan les coses anaven “tortes”.
Aquesta setmana l’equip descansa per no haver-hi competició, però la setmana següent s’enfronta a l’hispània. Esperem que els jugadors treballin de valent aquestes dues setmanes per tal de millorar el seu joc i donar la millor imatge possible.

IMG-20140111-WA0000 IMG-20140111-WA0001 IMG-20140111-WA0002 IMG-20140111-WA0003 IMG-20140111-WA0005 IMG-20140111-WA0006 IMG-20140111-WA0007 IMG-20140112-WA0004 IMG-20140112-WA0005 IMG-20140112-WA0009 IMG-20140112-WA0006 IMG-20140112-WA0007 IMG-20140112-WA0008

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search