RESULTATS, 12 I 13 D’ABRIL

 In Partits

ESCOLETA

Els nostres jugadors d’iniciació varen jugar, el passat dissabte, la penúltima diada de bàsquet escolar, a Esporles.
L’equip CB Consell-Antica Roma es va enfrontar al CB Binissalem en un partit que de principi a fi varen dominar els nostres jugadors. Hem de dir que l’equip de Binissalem éren tots de primer any però també hem de dir que en el nostre equip només éren 6 jugadors que lluitaren i varen córrer de principi a fi sense descans. La resta de jugadors excusaren la seva assistència de forma justificada.
L’equip de CB Consell-Bionorica s’enfrontà, en una primera part, a l’equip local. El partit fou disputat. Els nostres nins demostraren una gran defensa i bons passes, bon joc d’equip. La segona part, davant el “totpoderós” CB Sencelles també fou disputat. Els nostres nins sabien a qui s’enfrontaven i jugaren al 100%. El resultat fou un partit amb un gran espectacle entre un estil de joc, el nostre: ràpid i de contaatac, i el de Sencelles: més lent i posicional.
En definitiva, els nostres nins segueixen la línia ascendent de bon joc i bona actitud, enhorabona!!

PREMINI

SCD Hispània – CB Consell-Evolutum Constructors. Els preminis jugaren contra l’hispania,un equip que demostra moltes ganes de jugar i aprendre. Del partit destacaria les nombroses baixes que varem tenir, però tot i això ferem un gran partit i poguerem millorar petits detalls, ferem molta feina en defensa i en atac!

MINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles 60 – Dakota Alcúdia 51. Gran partit!! Molt bona concentració i determinació. Hem demostrat que tots els problemes són mentals i de nirvis!!! Som un gran equip quan jugam tots a una i no cadascun pel seu vent.
No tot és contratac hem començat a jugar en estàtic posant en pràctica els recursos que anam adquirint als entrenaments. Dues coses ens varen fallar un poc, les pèrdues de pilota innecessàries per manca de concentració i fallar canastes molt fàcils davall cistella. Hem de ser més contundents dins la zona però son petites coses que no varen afectar al gran partit que fèrem. A seguir fent feina!!!!! Enhorabona a tots!!!!

MINI FEMENÍ

CB Consell-Lavanderias Diana 9 – Sa Indioteria 40. El passat dissabte les nostres varen jugar un molt bon partit davant el millor equip de la categoria. Varem sortir amb lluita i ganes d’afrontar un difícil partit. El joc del rival, amb 2×1 en defensa i bloqueigs en atac, va fer impossible imposar el nostre lloc. Tot i així, bon partit de les nostres i esperem que el pròxim partit, al derbi, mostrem la mateixa intensitat.

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 51 – At. Escolar 63. Al marge de na Carla, el passat dissabte varem poder disposar, després de 5 mesos, de TOTES les jugadores INFANTILS! Això es va veure a la pista, on durant 37 minuts varem estar per davant jugant un bàsquet alegre i intens. Però un cop més, es va veure que som molt immadures a nivell de concentració i, la grada de l’equip rival, va jugar el seu papel posant nervioses a les nostres. Tot així, molt bon partit davant el lider de la categoria!

CADET MASCULÍ

CB Manacor 65 – CB Consell-Dhotels 45. Bon partit i bones sensacions però amb abultada derrota, aquest és el balanç que es va treure de la visita a Manacor dels nostres cadets el passat diumenge, amb vuit jugadors (entre ells Tomàs i Toni Josep que signaren una molt bona feina) plantaren cara a un equip que tenia l’agressivitat i la intensitat com a estil de joc. El partit es va posar de banda dels locals des de pràcticament l’inici de l’encontre, però els consellers no afluixaren ni un minut, llevat d’una baixada al tercer temps que fou quan els manacorins aprofitaren per fugir i jugar amb calma els darrers minuts.

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 46 – Joan Capó 29. Bon partit i victòria de les júniors davant el C’an Bernat.
Corregint errors de partits anteriors les nostres jugadores van sortir al partit concentrades i sabent el que havien de fer . Gràcies a això es van minimitzar les pèrdues de pilota i els errors, podent així disposar de bones jugades en atac i fent una bona defensa. L’encert en el tir unit a l’anterior va permetre al nostre equip arribar al final del quart amb un bon avantatge de 17 a 4.
El segon quart va ser més igualat. L’equip visitant va millorar i va retallar una mica la diferència. I més podien haver-ho fet si haguessin estat encertades en el tir exterior, ja que les nostres jugadores van permetre alguns tirs per falta d’intensitat, que no haurien d’haver fet. Al descans 25-11 .
El tercer i últim quart van ser semblants. L’equip visitant lluitant per acostar-se al marcador sense encert i les nostres jugadores fent bona defensa i sense grans errors en atac. Finalment, 46-29 després d’un bon partit.

IMG-20140414-WA0004 IMG-20140414-WA0005 IMG-20140414-WA0006 IMG-20140414-WA0007 IMG-20140414-WA0008 IMG-20140414-WA0009 1 4 3 2

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search