RESULTATS, 13 A 15 DE MARÇ

 In entrades 2014/2015, Partits

PREMINI FEMENÍ

Jov. Mariana – CB Consell-Bionorica. Molt bon partit! Ens adaptam millor a la pista curta ja que entrenam així. Joc solidari amb participació de tothom i molt bona concentració i col·locació en defensa. Hem disfrutat de jugar i això es el més important.
Seguirem aprenent i fent feina.

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Aquadim – St. Francesc Llops. Dissabte passat vàrem jugar a Consell el primer partit de la segona volta, amb els Llops de St. Francesc d’Inca. La veritat és que tornar a jugar amb els equips amb els que ja has jugat et serveix per tenir una valoració d’així com ha anat evolucionant l’equip. Així, vàrem poder veure com el nostre equip va plantar cara a St Francesc. Tots recordàvem aquell primer partit a Inca, ple d’imprecisions i d’errades. Dissabte, però, com deim, vàrem plantar cara als d’Inca. Tot i començar amb un primer quart molt fluix, la tònica en general fou la d’un partit de tu a tu. Hem de dir que vàrem errar molt en la definició, sobretot en les entrades a cistella i en el llançament a curta distància. El bàsquet és un esport de fer cistelles, per tant, si defenses bé, fas bons passes,… està molt bé però s’ha de definir al final, hem de fer punts. Per tant, seguirem treballant en aquesta línia i també en la defensa que també podria ser més intensa. Ànims

MINI FEMENÍ B

St. Josep – CB Consell-Caixa Colonya Pollença. Ajornat per la pluja.

MINI MASCULÍ B

CB Consell-Evolutum Constructors 51 – St. Agustí 68. Els nostres minis dissabte fèren un molt bon partit tot i que perderem 51-68 davant un Bahía San Agustin que demostrà que és un molt bon equip. Els nostres sapigueren plantar-li cara tant en defensa com en atac i degut a la nostra bona feina poguerem guanyar dos quarts. Tots els jugadors posaren ganes i actitud per jugar el partit, cal seguir per aquesta línia i aprendre partit a partit.

MINI FEMENÍ A

CB Consell-Lavanderias Diana 66 – Sineu 34. Partit molt correcte davant un dels pocs equips ètics a la lliga, que no defensen en ajudes tancades (zona) i deixa llibertat a les seves jugadores. Per part nostre, màxima concentració i intensitat, cosa que va fer que pogueren aprofitar les avantatges que tenim a l’1×1. Poc a poc i amb tot l’equip recuperat anam agafant ritme. Enhorabona i a seguir!

MINI MASCULÍ A

Binissalem 79 – CB Consell-Groc autoescoles 54. Partit intens entre els dos equips, on el Binissalem va ser superior a l’equip de Consell. El nostre equip va aguantar el tanteig els dos primers quarts amb un atac i una defensa bastant bones, per com sól passar en els darrers partits hi ha un o dos quarts que ens distreim i hi ha jugadors que comencen a fer la guerra pel seu compte i el contrari s’ens escapa en el marcador. Tot i els descuits d’un quart l’equip no va perdre la cara al partit, el va lluitar i va mantenir una bona actitud. Respecta al darrer partit jugat contra el Binissalem hi ha hagut una millora notable. Continuam fent feina!!!

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 38 – SCD Hispània 49. Tot el treball de la setmana, i el treball dels 30 primers minuts del partit, el varem tirar per terra al darrer quart, on un 2-17 a favor de l’Hispania va decantar el partit a favor d’elles. Hem de ser menys egoistes, pensar un poc més, i deixar de cometre els errors en intensitat i concentracio defensiva que cometem des de fa gairebé 1 any i mig.

CADET MASCULÍ B

CB Consell-Labolife 44 – Santanyí 34. Partit molt ben jugat per part dels nostres i fruit de l’esforç aconseguirem la victòria per 44-34 davant un equip que a casa seva ens havia guanyat 73-55. Cal destacar el bon inici de partit finalitzant el primer quart 10-00, a diferència d’altres partits varem treballar el que haviem preparat als entrenaments i va donar el seu fruit on sempre treguerem cistella o falta. En defensa varem donar una passa endavant i no varem concedir cistelles fàcils, es va veure més implicació per part de tots els jugadors a l’hora de lluitar en defensa. Molt bon treball i a seguir millorant.

CADET MASCULÍ A

Santa Maria 94 – CB Consell-Dhotels 53.

JÚNIOR FEMENÍ

Campos 40 – CB Consell-Restaurant +QD 66. Partit jugat amb molta intensitat i on a partir de la defensa varem poder còrrer i ficar cistelles relativament fàcils. Cada setmana anam ficant coses noves sobretot en defensa i es van treballant amb efectivitat als partits. Depèn de noltros seguir creixent com equip, fent un bon treball als entrenaments i que doni el seu fruit als partits.

SÈNIOR FEMENÍ

CB Consell-Bufete Staubach 31 – Joan Capó 58. Les nostres sèniors, després d’una primer quart per oblidar (3-21), es van aplicar una mica més en defensa, llimitant la sangria a un 2-8 en el segon quart. La segona part va ser un partit totalment diferent, es va córrer molt més i amb més criteri, guanyant el tercer quart 18-17. Al darrer quart, i amb moltes jugadores eliminades per faltes, es va aguantar bé el tipus, sent el parcial de 8-12. En definitiva, partit llastrat pel primer quart, del que hem de destacar la reacció de tota la segona part. Salut!

SÈNIOR MASCULÍ

Andratx 76 – CB Consell-Evolutum Constructors 67. Una nova travalada contra un rival que ara està per damunt noltros a la classificació, varem perdre un partit que teniem ben controlat, on en el tercer quart varem agafar un diferència de 10 punts, però com ens passa sovint no sabem juigar aquests tipus de partits. Podem defensar molt millor i en atac fer lectures més fàcils, tot i això depenem de nosaltres mateixos per classificar-nos pel play-off.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search