RESULTATS, 15 A 17 DE FEBRER

 In Notícies

MINI FEMENÍ

CB Molinar 50 – CB Consell-Sa fàbrica de Gelats 58 (resultat oficial, tot i diferir dels nostres comptes). Va ser un partit “bronco”, bastant agressiu per part de l’equip local, i amb la col·laboració de l’àrbitre.
A part d’això, varem jugar un bon partit, molta intensitat en atac, no ens lluíem gens, però, como es sol dir, varem guanyar per ofici, no per bon joc. El nostre punt dèbil va ser la defensa, varem tenir algunes llacunes que varen permetre a les del Molinar fer més coses de les que tocava. Resumint, un bon partit amb moltes ganes i esforç, amb bons moments de joc en atac i defensa, hi ha que destacar el gran partit de n’Amalia, i el bon paper de na Camí i na Claudia amb una cistella cadascuna.

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Rte. El Mascarón – Joventut Mariana. El partit va començar no com ens esperàvem, defensa fluixa i ens agafaven molts rebots i poc encert a cistella. A partir del segon quart i fins al final ens vàrem compondre bastant, defensaven cadascuna la seva i miraven quasi sempre a davant per afavorir un joc més ràpid, agafaven bastants rebots i un encert considerable a cistella. Podem estar bastant contents per aquest partit després de venir de dos partits més fluixets. Enhorabona!

             

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles – CB Artà. Bon partit, tot i la dificultat de mantenir la concentració i la tensió davant equips amb tanta inferioritat física. Anam millorant a nivell de tècnica individual però ens falta jugar com un equip. Als darrers quarts cadascú juga individualment. Bona intensitat rebotejadora a gran part del partit.

           

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Bionorica 44 – La Salle C 54. Tot i que l’equip va començar lluitant el partit, els hi va durar ben poc ja que el segon quart el varem perdre. Al principi del 3r quart pareixia que l’actitud havia canviat ja que van sortir encertades amb un parell d’aspectes. Peró no va bastar, perquè fèiem quatre passes enrere per després tan sols fer-ne dues endavant. Contra un equip com La Salle s’hauria de tenir els 5 sentits a la pista per intentar lluitar-lo. Ara ja ens trobam al principi de la segona volta, i el cos tècnic tan sols demana a les jugadores un augment de les ganes, per poder anar millorant.

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 26 – CB Molinar 65. Molt decidits a donar la sorpresa de la setmana començaren els consellers el partit de diumenge contra el Molinar. Sortiren amb molta força des del primer minut cosa que els vengué de nou als palmesans que veien com es mantenia igualat un marcador que suposadament els hauria d’haver sigut favorable des d’un principi. Però la manca d’efectivitat ofensiva va propiciar que els del Molinar aprofitassin els estancaments anotadors dels de Consell i marcassin una diferència possiblement excessiva pel partit que feren els nostres joves jugadors. Un partit fantàstic, sobretot el realitzat per Peter i Àngel, del que cal estar molt satisfets tot i el resultat final. Bona feina nins!!

         

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search