RESULTATS, 15 I 16 DE MARÇ

 In Partits

PREMINI
St. Francesc – CB Consell-Evolutum Constructors.
Divendres passat els nostres preminis jugaren contra Sant Francesc Llops. Va ser un partit molt disputat per els dos equips però els nostres varen demostrar una vegada més que tenen moltissimes ganes de lluitar cada pilota. En defensa varem fer molt bona feina i en atac algunes jugades en equip que acabaren en cistella. Molt bona feina!!!!!

MINI MASCULÍ
CB Consell-
Groc autoescoles 67 – SCD Hispània 37. Molt bon partit i actitud positiva de tothom!!!! Quan volen juguen molt bé. Tots i cada un amb les seves qualitats han lluitat i el que crec més important, han disfrutat de jugar. Els entrenaments conjunts i els aprenentatges amb en Maties Cerdà donen i donaran el seu fruit. Donar recursos individuals per poder afrontar diferents aspectes del joc és molt important!!!
Donar les gràcies també al delegat de l’equip en Tomeu Beltran, bona feina!!!!

MINI FEMENÍ
CB Consell-Lavanderias Diana 26 – Dakota Alcudia 56.
El passat dissabte varen tornar a jugar davant un molt bon equip que, el passat setembre ens va mostrar el camí del treball. El nostre primer partit amistós va ser davant elles amb una clara diferència al marcador. Però aquest dissabte, la diferència no va ser tan clara i només la falta de concentració a la defensa i la forma física de les nostres, va fer que el rival s’endugués  el partit. Tot i així varen fer una bona feina que ens ajuda per continuar seguin cresquent.

INFANTIL FEMENÍ
CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 65 – Palmaesports 16.
La primera vegada en tot l’any que l’equip juga a un bon nivell davant un equip més fluix. Normalment ens tenien acostumats a jugar malament davant equips fluixos però, aquest dissabte varem fer un partit de 40 minuts amb intensitat i així pogueren donar minuts per a que les minis (camí, xisca i Isabel) segueixin cresquent i agafar confiança les infantils per seguir fent tan bona feina. Enhorabona a totes !!!!

JÚNIOR FEMENÍ
CB Consell-Restaurant +QD 38 – Esporles BC 45.
Partit competit del Júnior femení que acaba amb una nova derrota. Després d’un bon primer quart en el qual es va aconseguir un bon avantatge (16 a 9), una petita reacció de les visitants en el segon quart ens deixava al descans amb un avantatge de 4 punts. Però un horrible tercer quart (parcial 16 a 3 en contra) ens posava molt difícil la victòria. Malgrat tot l’equip va lluitar fins a posar-se a 4 punts, però sense arribar a tenir opció a la victòria.
Ànim nines i a seguir treballant!!

CADET MASCULÍ
CB Consell-Dhotels 58 – St. Josep B 62.
Partit molt igualat entre el St. Josep i els nostres cadets al Poliesportiu Cati Pol de Consell. El partit començà amb altibaixos en el marcador, però es denotava una petita superioritat de ritme en l’equip local, sobretot defensivament. Aquesta petita diferència d’intensitat permeté, de mica en mica, agafar avantatge als nostres joves jugadors fins arribar als 13 punts de diferència. Però en els darrers minuts del segon quart els palmesans reaccionaren i aprofitant el fluix balanç defensiu dels consellers i gràcies a una forta presió posaren nerviosos als rivals i recuperaren el partit, 36-36 a la mitja part. Els Dhotels pagaren car l’haver perdonat aquesta diferència, la segona part del partit fou una constant lluita amb el tanteig molt igualat i molts nervis. Cap als darrers minuts de l’encontre una petita avantatge de 3 punts permeté als colegials guanyar el partit, això si, mentres els de Consell no deixaren de lluitar fins al xiulet final, però entre precipitacions i mala sort cara a cistella no feren possible la remuntada que es cercava. Totes formes ens hem de quedar amb la nota positiva del partit, els cadets feren un joc col·lectiu on tothom hi posà el seu granet d’arena i defensaren molt fort fins al darrer segon. També destacarem el bon partit de Jaume Xavier que va fer un bon partit, 17 punts l’acreditaven com al màxim encistellador del partit.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search