RESULTATS, 16 A 18 DE MARÇ

 In Notícies

Aquí teniu les cròniques dels darrers partits:

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles – UE Llosetina. Bon partit dels preminis, bon joc d’equip i de combinació als primers quarts però baixam la intensitat quan pareix que està tot fet. Baixa intensitat en defensa quan l’objectiu esta cumplit. Anam assimilant conceptes tàctics i hem de millorar elements puntuals de tècnica individual.  Partit fàcil!!!

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Rte. El Mascarón – CB Binissalem. Partit amb molts alts i baixos, començament molt bo en defensa i encert a cistella, però segons a quins quarts es notava menys intensitat. En general bé, a millorar la intensitat!

INICIACIÓ A LA DIADA DE SÓLLER

Varem jugar 4 partits: Joventut Mariana, St Francesc 2005, St Francesc 2006 i Pla. Molt content amb l’actitud dels jugadors, s’han esforçat els que jugaven i els del banquet es portaven be. S’han passat bastant la pilota que és el que anam treballant. Els tirs a cistella, en general bé, molts encerts. Bona defensa concienciats de que no podien deixar el seu atacant. La nota un poc negativa va ser que fins a 6 jugadors no varen assistir sense previ avís. Els pares en podrien pendre nota!!!

INFANTIL FEMENÍ

Porreres 53 – CB Consell-Bionorica 38. Va ser un partit molt igualat, tot el temps amb una actitud lluitadora, amb la mateixa diferencia de 10/8 punts. El porreres és un equip que a la primera volta ens va guanyar de molt més. La demostració de la lluita varen ser el 2n quart 12-15 i el 3r quart 9-14. Un cop més les faltes han anat en contra nostre, amb dues expulsions fonamentals. En definitiva un bon resultat per un partit complicat.

CADET MASCULÍ

Ciutat de Palma 75 – CB Consell-Dhotels 38. Els Cadets es desplaçaren a Palma per disputar un encontre que es plantejava complicadissim ja que s’enfrontaven al tercer classificat, l’equip de Son cotoner. Equip que a casa va guanyar comodament 18 a 92 i que es va topar amb un equip molt diferent al que va veure a Consell i que s’havia marcat com a objectiu millorar en referència al partit de la primera volta. De fet ho va aconseguir, tant acursant la diferència de marcador com en el joc en si, molt més agressiu i organitzat que uns mesos abans.
Al partit els nostres jugadors van aconseguir mantenir un marcador més o manco igualat tot el primer quart (16-14 al minut 10) però durant el segon quart una badada passa una factura de 8-0 a favor del palmesans que obrí un escull que cada vegada es feia més i més gros.
Malgrat això el 40 a 20 del descans donava ànims als de Consell per seguir treballant amb la mateixa intensitat que a la primera part per evitar que la distància a l’electrònic fos exessivament grossa, el que no hagués fet justícia al gran esforç dels consellers.
Al final de l’encontre derrota amb bon gust de boca, i tot i que cal destacar el gran psartit de Peter (que va estar enorme), poden estar satisfets per la feina feta de tot el grup.

   

MINI FEMENÍ

Viubàsquet 47 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 45.

Un altra partit irregular sense final feliç. Hem tornat a topar amb la realitat, no és possible guanyar un partit si no es juga amb la màxima intensitat els sis períodes. Ens hem esforçat els tres darrers, encara que al darrer les coses no ens han sortit. En aquests tres períodes hem demostrat que sabem defensar, córrer i jugar en equip, donant passades, enlloc de botar sense sentit i fent la guerra pel nostre compte. A la segona part hem vist que som un equip que sap jugar com a tal, i que imposam respecte al rival.
Però l’altra cara de la moneda és el succeït a la primera part, sobre tot en el segon i tercer període. En aquesta fase del partit enlloc d’un equip semblàvem una banda sense ganes de jugar, una defensa horrible, on de cinc només defensen 2 o 3, i la resta s’escuda en que no arriba, en que corre molt, o a jo no em toca defensar a aquesta jugadora. I en atac cada una pel seu costat. Molt de bot, cap baix, poques passades (molt mal executades), pèrdues de pilota abans de creuar el mig camp, tirs impossibles………
Està clar que ens hem de quedar amb la segona part del partit, però hem d’aprendre d’una vegada, que no és suficient amb jugar una estona be. És una pena que podent jugar bé no ho facem, que podent guanyar no ho intentem. Fins ara hem perdut quatre partits, i tal vegada només en un l’altra equip ens va guanyar per ser millor que noltros, la resta de derrotes son més per la nostra falta d’esforç que pel bon joc del rival, esper que la pròxima derrota, si ve, sigui perquè han estat millors que noltros.
Per acabar, vaig amb el resultat. Segons l’acta 47 a 45, segons els nostres càlculs com a mínim hem guanyat de 2, deixem-ho aquí…….

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search