RESULTATS, 17 A 19 D’ABRIL

 In entrades 2014/2015, Partits

ESCOLETA

Els nins i nines dels equips d’Iniciació i Preiniciació varen gaudir de la Diada Escolar celebrada dissabte a Lloseta. Tenim uns cracks!!

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Bionorica – Binissalem. AJORNAT

PREMINI MASCULÍ

Llucmajor – CB Consell-Aquadim. AJORNAT

MINI FEMENÍ B

DESCANSA

MINI MASCULÍ B

CB Consell-Evolutum Constructors 75 – Joan Capó 71. El passat divendres els nostres minis aconseguiren una victòria molt lluitada davant d’un Joan Capó que té alguns jugadors amb molt de talent per jugar a bàsquet. El partit va estar molt igualat durant els tres primers quarts i va ser en el quart quart on varem posar una mica de distància al marcador amb un 18-9. En el darrer quart el Joan Capó va seguir lluitant i va guanyar el quart per 9-14, però no va ser suficient per endur-se’n la victòria. Els nostres jugadors demostraren la lluita que hi posen en cada partit i aconseguiren una victòria molt marescuda.

MINI FEMENÍ A

CB Consell-Lavanderias Diana – Sa Cabaneta. AJORNAT

MINI MASCULÍ A

CB Consell-Groc autoescoles – Artà. AJORNAT

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 54 – Jov. Mariana 48. Injusta victòria de les nostres infantils, que si volen seguir creixent han de donar una passa endavant mentalment i deixar de cercar excuses quan les coses no van com volen. Hem d’aprendre també a exigir-nos més als entrenaments i aplicar les coses treballades als partits. Del partit cal dir que el Joventut Mariana va fer un partit seriós i molt lluitador, que amb els nostres errors varen lluitar per la victòria.

CADET MASCULÍ B

Sa Pobla 37 – CB Consell-Labolife 55. Victòria molt, molt marescuda dels nostres jugadors, amb un molt bon partit sobretot en intensitat defensiva, fruit d’aquesta intensitat va ser el contundent 2-21 que ferem en el segon quart, arribant a la mitja part amb un marcador a favor per 8-29.
Cal dir que va ser un dels millors partits que hem jugat pel que fa a intensitat, en atac intentarem treballar la tàctica treballada durant la setmana però no va sortir del tot. El resultat final va ser 37-55!

CADET MASCULÍ A

CB Consell-Dhotels 39 – SCD Hispània 68. Un resultat que pot dur a engany ja que va ser un partit molt igualat, excepte el darrer quart. Quasi tot el partit va ser un intercanvi de ratxes que feien que un equip anés davant o al darrera al marcador. Però al darrer quart l’equip es va enfonsar i va rebre un parcial d’1 a 24. En veure’ns abaix al marcador va ser una constant lluita individual que no va fructificar. La clau del partit va ser que l’Hispània va anotar quasi tots els punts al contraatac, no varem saber aturar-los ni baixar més ràpid. Sempre tardam varis segons en reaccionar a les pèrdues de pilota i els contraris aprofiten aquests errors.

JÚNIOR FEMENÍ

Dakota Alcúdia A 100 – CB Consell-Restaurant +QD 39. Partit contra el líder de la categoria sense molta història, com sempre l’equip no creu en les seves possibilitats i surt derrotat a segons quins partits abans de jugar-los. Una llàstima perquè tenim potencial per donar molt més del que varem demostrar. Ara a recuperar-se per la setmana següent.

SÈNIOR FEMENÍ

CB Consell-Bufete Staubach 49 – Sa Indioteria 69. Prescindible partit el jugat divendres al Cati Pol per les nostres sèniors, que sortiren agarrotades, excepte qualque jugadora esporàdica, no s’amollaren en tot el partit. Es varen perdre moltes pilotes i les que no es perdien acabaven en tirs precipitats. En resum, ens quedam en el bon gust de boca del partit anterior i pensarem en el del pròxim divendres. SALUT!!!

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell-Evolutum Constructors – Alcúdia. AJORNAT

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search