RESULTATS, 17 A 19 D’OCTUBRE

 In entrades 2014/2015, Partits

AMISTOSOS

Un cap de setmana amb molts d’amistosos per a quasi tots els equips del club.

Els dos preminis, CB Consell-Bionorica i CB Consell-Aquadim, varen jugar uns bons partits a la seva visita a Alcúdia.

El CB Consell-Groc autoescoles va guanyar en la seva visita a Sóller contra el Joventut Mariana.

Al nostre pavelló jugaven les nostres minis. El CB Consell-Caixa Colonya Pollença va fer tot el que va poder davant un Zona 5 més experimentat. I el CB Consell-Lavanderias Diana va tenir un partit molt igualat contra el Montuiri, que es va decidir a favor del nostre equip després d’una pròrroga.

CADET MASCULÍ B

Uadis B 61 – CB Consell-Labolife 46. Aquest diumenge els nostres cadets han jugat el segon partit de la temporada dins un camp que sempre es difícil jugar-hi. Els nostres varen sortir motivats fent un bon inici de quart i sempre estant dins del partit, el primer quart perdiem 18-11 pero les sensacions eren d’esforç en equip, el segon quart el guanyarem 7-13 arribant a la mitja part un 1 per davall del marcador, 25-24. En el tercer quart sortirem enxufats arribant a guanyar ,en els primers 5 minuts de quart, 29-32. Però poc a poc ens tornaren a agafar i per jugades de falta de concentració en defensa i mala selecció de tir o cistelles fallades davall de la cistella, ens agafaren en el marcador fins arribar al 61-46 definitiu. Cal destacar positivament l’esforç de cada un del jugadors durant tot el partit!

CADET MASCULÍ A

CB Consell-Dhotels 36 – La Salle c 66. Un partit molt fluix en general. L’equip no va sortir al partit amb la tensió adeqüada. La defensa no va ser agresiva en cap moment, i les constants pèrdues de pilotes per males passades varen provocar les cistelles fàcils per als visitants. Tot i els fluixos 2 primers quarts, el marcador encara reflexava un resultat (19 – 33) que es podia remontar si es canviava l’actitiud. Però a la segona part tot va continuar igual. La falta de concentració per superar la presió i la precipitació en les passades feien perdre masses pilotes, la falta de moviment en atac feia que la nostra anotació no augmentés. Al final 30 punt avall a un partit que hagués pogut ser molt més igualat. Ara toca treballar bé al llarg de la setmana per poder millorar al proper partit.

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 35 – Joan Capó 41. Desprès d’una setmana fora jugar tornaven a la competició, sabíem les coses que no havien funcionat al primer partit i ho havíem treballat durant aquestes dues setmanes. Varem començar el partit molt centrades tant en defensa com atac, defensant be l’1×1 i tancant rebots en defensa, això feia que poguéssim sortir en contraatac i anotar fàcil. Amb aquesta bona feina varem arribar a la mitja part guanyant de 12. A la tornada del descans van començar a venir els problemes, era més difícil anotar ja que l’altre equip va a començar a defensar més fort i a noltros ens faltava més moviment de les jugadores fora pilota, a més de que no cercàvem bones seleccions de tir. Amb tot això encara anàvem per davant al marcador. El darrer quart començava encara pitjor que el tercer, varem baixar els braços i l’altre equip ho va aprofitar per possar-se davant al marcador. Noltros varem seguir igual fora idees i fora defensar. Hem d’aprendre a sofrir i ser mentalment més dures en les situacions adverses per poder treure els partits endavant i fer un canvi d’actitud de tot l’equip.

SÈNIOR FEMENÍ

UE Llosetina 51 – CB Consell-Bufete Staubach 44. Aquest passat divendres les nostres seniors s’enfrontaven a un dels equips forts de la categoria, el Lloseta, i ho feren plantant cara desde el primer moment. Es va disputar un encontre molt igualat fins al final amb altibaixos al marcador i amb moltes alternances de control del partit.  Llàstima que les conselleres no saberen jugar els darrers minuts i es deixaren endur pels nervis que les dugueren a una serie d’errades que declinaren la balança cap a les locals que s’emportaren un trionf que ben bé podria haver estat per a qualsevol dels dos equips.

SÈNIOR MASCULÍ

Llucmajor 51 – CB Consell-Evolutum Constructors 73. Segon partit de lliga devant un equip que no era el mateix contra el que havíem jugat a pretemporada ja que havia fitxat a 3 nous jugadors que els feia un equip més difícil. Des del començament varem sortir amb les idees molt clares del que haviem de fer, varem millorar molt en defensa en relació al primer partit i varem poder córrer, fent que anotàssim cistelles fàcils en contraatac. Al segon quart i gràcies a la gran defensa varem seguir igual i a més aprofitàvem la major envergadura dels nostres pivots per jugar més situacions interiors on fèiem molt de mal al rival. Al final del segon quart el resultat era de 21-39. A partir del tercer quart varem començar a baixar els braços en defensa i varem deixar que el rival ens anotes 18 punts encara que noltros varem ficar 24. El darrer quart ja no va tenir història, ens varem dedicar a mantenir la diferència i donant minuts a tots els components de l’equip. Poc a poc l’equip va creixent però encara ens falta ser més consistents durant tot el partit, no podem viure d’avantatges i anar administrant-les.

Premini Femení Mini Fem B - Zona 5 1

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search