RESULTATS, 18 A 20 DE DESEMBRE

 In entrades 2015/2016, Notícies

Premini masculí:

Nova victòria en quant a ganes de jugar es refereix, intensitat i il·lusió dels nostres preminis. Malgrat ser sol 8 jugadors, els nostres nins es van desplaçar fins a Felanitx i van lluitar tot el partit volent en tot moment la pilota. Enhorabona als nins, bones festes SALUT I BÀSQUET!!

Premini femení:

Partit molt bo amb participació activa per part de totes les jugadores. Bon joc de contratac, bona     defensa i bones situacions de 1×1 on es veuen les millores en tècnica individual de l’equip. És un equip amb tota l’extensió de la paraula, solidari, treballador i que disfruta del joc.
Bon Nadal a tothom!!!!

Mini Femení:

Molts bon partit de les nostres Minis. Des del minut 1 varen lluitar per la pilota sense tirar la tovallola encara que el marcador ens sigués desfavorable. També aconseguirem posar en practica molts de conceptes treballats als entrenaments. Tot i això, juntament amb una bona actitut i una defença agressiva tot el partit, ens va dur a aconseguir la victòria, justeta, però molt merescuda! Enhorabona a totes les jugadores! 1,2,3 CONSELL!!!

Mini Masculí:

Divendres varem jugar davant el líder del grup els quals ens va posar molt difícil el partit. Necessitem canviar la transició d’atac a defensa més ràpid, si no estic atacant, estic defensant i viceversa, i encara ens costa molt. Això unit al fet que encara ens costa estar concentrats mentre estem en el partit, va fer que fos molt complicat competir al nivell de partits enrere. El rival ens exigia una major concentració i no vam ser capaços de seguir el seu ritme.
Ara ens queden dues sessions abans de final d’any, i després a seguir gaudint i aprenent.
1,2,3 Consell.

Infantil Masculi:

B. Consell – Groc autoescoles 41-35 St. Fracesc Llops
Partit intens i competit, els Consellers varen lluitar tots els rebots contra un dels equips alts de sa lligueta. Varen fer un partit amb molt bones defenses, robant balons en la pressió devall aro i esgotant l’atac dels Inquers. En atac no varem tenir un gran dia ja que no sortien les incursions a canastes i el tir exterior. Tot i això molt bon partit i molt bona actitud dels jugadors! Seguirem fent feina!!
Bon Nalal i Bon 2016!!!

Infantil femení:

Després d’una molt bona setmana en la qual van estar TOTES a un nivell excel·lent arribava l’examen dels dissabtes i pràcticament tot el treball realitzat va quedar reflectit a la pista. Actitud, concentració i ganes de fer les coses apreses durant les tres sessions d’entrenament anteriors.
Molt bon partit per part de tots dos equips i vistós per a la graderia, amb alternançes en el marcador durant els tres primeres quarts i jugant el darrer de manera molt intel·ligent, sabent quan córrer, prenent bones decisions i sabent quan parar, enhorabona nines !!!!
BONES FESTES, 1 2 3 CONSELL!!!

Cadet Masculí:

No varen jugar

Cadet femení:

Darrer partit de la primera fase i, encara que no hem aconseguit l’objectiu inicial (per culpa de la nostra falta d’intensitat en moments puntuals dels partits de “la nostra lliga”), ens anem de vacances amb les il·lusions renovades per carregar forces i fer front al que queda de temporada.
Bones festes, SALUT I BÀSQUET!

Junior masc A:

Partit en el qual ens jugàvem quedar 4º o 5º, doncs la plaça per l’interislas ja la teniem. Volíem marxar de vacances amb victòria i bones sensacions, però el rival no venia disposat a jugar un partit sense tràmit, i una primera meitat jugada al 100% pel Cide va fer que després de passar pel vestuari, reflexionant i analitzant el nostre joc, aquest canviés. La lluita per endurse’n el partit va ser tremenda, dos equips exigint-se i barallant cada acció com si fos la darrera. Al final, prorroga que es va decantar del nostre costat, amb tirs decisius de Riera i Aguiló, que van sumar quan més el necessitava l’equip, que va ser guiat durant tot el partir per un elèctric Hinojosa.

Seguim creixent, i a per un Nadal de sessions entre torró i torró: 1,2,3, Consell.

Junior masc B:

No va jugar.

Aut masc:

Juguem un emocionant partit contra un rival molt dur, tot el partit sofrint amb desavantatges curtes en el marcador, ells dominaven el rebot, però amb una excel·lent defensa de pressió vam fer que s’arribés a un final estret en el marcador, que es va decidir per les bones accions del rival i els errors dels nostres en moments claus guiats per la precipitació que porta el desig de remuntar.

Bones festes.

Aut 2 fem:

Lloseta 45 – CB Consell Bufete Staubach 43

Partit molt competit per part dels dos equips, el Consell Bufete Staubach sorprèn al Lloseta amb una elevada intensitat defensiva i bones accions ofensives, arribant a avantatges de 10 punts. El Consell es mantén sempre per davant al marcador fins al darrer minut del partit, on el Lloseta aconsegueix un triple que finalment li dona la victòria final per dos punts.
Aquest partit consolida la progressió positiva del Consell, proporcionant molt bones impressions de cara a la segona fase. Darrer partit de na Sònia, puntal tant ofensiu com defensiu del Consell en totes les posicions de joc, bon viatge i gaudeix!

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search