RESULTATS, 19 A 21 D’ABRIL

 In Partits

PREMINI MASCULÍ

CB Santa Maria – CB Consell-Groc autoescoles. Bon partit i bona actitud!!! Assimilant molt bé els conceptes. Manca tensió defensiva per manca d’oposició degut al nivell dels altres equips.

PREMINI FEMENÍ

Partit sense problemes, des del començament massa diferència contra el rival. Bona defensa i bon encert a cistella. Després del descans baixarem un poc la intensitat en defensa i els rebots. Poca cosa més a millorar, concentració en defensa i el joc en equip ja que hi va haver moments d’individualisme. Enhorabona!!! i a seguir fent feina!

DIADA BÀSQUET ESCOLAR

Molt bona diada per part dels nostres jugadors d’iniciació. Vull destacar especialment l’assistència de tots els jugadors, això demostra la implicació dels pares i jugadors.
A nivell de joc varen demostrar una evolució en positiu a nivell de joc col·lectiu; amb moltes passades entre ells a fi d’aconseguir cistella. En aquest sentit sí que trobam a faltar els passes entre els nins de segon i primer any. Hem millorat molt en tir i això es va veure a la pista.  Els dos primers partits varem demostrar la nostra superioritat i en el darrer, tot i que els adversaris eren de 2on any, varem  jugar a un bon nivell.
Hi ha un bon grup i tant de bo continuem aprenent  durant molt de temps!

INFANTIL FEMENÍ

CB Sa Pobla 38 – CB Consell-Bionorica 22. Bon partit el disputat per les nostres jugadores, va ser igualat al llarg de tot el partit. Al darrer quart, dues lesions de les nostres jugadores ens varen distreure i evitaren que el partit acabés amb més emoció. L’ùnic a millorar va ser el rebot, ja que varem permetre segones i terceres opcions de tir a l’equip rival.

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 17 – CB Pla 87. Els Cadets perderen contundentment diumenge davant el bàsquet Pla, un equip molt superior tant física com tècnicament, però ho feren d’una forma molt diferent a la de la setmana passada; mostrant la cara i lluitant fins al darrer moment. Els de Consell defensaren amb tot el que tenien i atacaren de manera ordenada i col·lectiva. Mostrant, en algunes situacions, detalls de la feina realitzada als entrenaments que aquesta setmana feren de manera molt més seria i intensiva del que ens tenen acostumats. A veure si això té continuació. Per desgracia l’equip no va saber acabar els atacs o, en altres paraules, no saberen anotar a cistella quan ja havien fet tot per trobar una bona opció per finalitzar amb cistella, aquest fet provocà l’enorme quantitat de minuts sense anotar mentres que els contraris no cessaven i anaven ampliant de mica en mica la diferència en el marcador.

                                               

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search