RESULTATS, 20 A 22 DE FEBRER

 In entrades 2014/2015, Partits

PREMINI MASCULÍ

La setmana passada els premini masculí vàrem jugar dos partits: dijous amb el Sant Agustí i dissabte amb l’Hispània, ambdós al pavelló de Consell.

CB Consell-Aquadim – Bahia St. Agustin. El partit jugat amb el Sant Agustí va ser un partit “espès”, amb moltes aturades i errades per precipitació. Vàrem tenir algun quart bo però en línies generals l’equip contrari fou superior. A nosaltres ens va faltar més intensitat defensiva i vàrem errar molts passes i llançaments a cistella.

CB Consell-Aquadim – SCD Hispània. Res a veure amb el partit de dissabte amb l’Hispània en el que vàrem poder disfrutar del joc dels nostres nins. El partit començà disputat però la nostra defensa, els continus contraatacs i l’encert a cistella per part dels nostres nins va fer que l’Hispània anàs a menys. Vàrem poder gaudir d’un bon joc tot i que hi ha certs aspectes que són evidents que hem de millorar: a vegades pecam per massa individualitats,…

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Bionorica – La Salle. Molt bon partit, amb molt bona actitud defensiva. S’igualen molt les forces amb la pista curta però hi ha molta diferència entre jugadores de segon any i les nostres.
Ens falta perdre la por als 1×1 en atac i jugar en equip. Som un equip de futur!!!!!!

MINI FEMENÍ B

CB Consell-Caixa Colonya Pollença 41 – Manacor 51. Molt bon partit de les Mini B. Encara que no va acabar amb una victòria, aquest partit va donar a conèixer la progressió de les nostres menudes, que de cada vegada ho estan fent millor. Ens falta fer una mica més de feina en defensa i un poc més d’encert davall cistella, però així i tot animar-les a seguir i no afluixar el ritme.

MINI MASCULÍ B

Artà 59 – CB Consell-Evolutum Constructors 66. Els nostres minis dissabte jugaren un gran partit contra l’Artà. Començarem molt bé el partit tant en defensa com en atac i així ho reflexà el 6-17 a final del primer quart, en el segon les coses es varen igualar i hi hagué un empat 8-8. Al descans arribarem amb un marcador 22-37 al nostre favor. Al quart quart els d’Artà començaren a apretar tant en defensa com en atac pero nosaltres seguirem fent el que veniem a fer, jugar i aprendre, i aixi arribarem al final del partit amb el marcador al nostre favor 59-66.

MINI FEMENÍ A

CB Consell-Lavanderias Diana 38 – Artà 55. Bon partit de les nostres minis de segon any que, malgrat la derrota davant un dels equips més físics de la lliga, i les 5 baixes que varem patir per la grip, varen plantar cara i competir. Tot i que no va ser un partit amb molt d’acert, esteim contents per l’actitud de les nines que poc a poc, trasmetren bones vibracions aplicant els nous conceptes que dia a dia aprenen.  Enhorabona per la feina , i a seguir!!!

MINI MASCULÍ A

Joan Capó 77 – CB Consell-Groc autoescoles 85. Partit igualat en el que els juagadors del Consell no varen saber com aturar al jugador de Felanitx que va ver el 80% dels punts del seu equip en els primers quarts, fins que els jugadors es  varen centrar i el varen aturar. Apart d’aquest jugador en concret no va ser la millor defensa de la temporada. En atac no sortien les coses ja que els jugadors feien la guerra pel seu compte, es va guanayar el partit per coratge més que amb el cap. Jornada per reflexionar i continuar fent molta feina.

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 52 – Sa Pobla 2. Tot i que jugavem davant l’equip més fluixet de la lliga (totes començen a jugar aquest any) varen fer un partit amb el nostre ritme i en cap moment ens relaxarem. Traballarem conceptes nous i jugarem amb la nostra intensitat i filosofia. Tal vegada va ser el partit més seriós en conjunt, on totes varen aportar en anotació i on varen recuperar a na Laura (5 punts) . Ara hem de seguir  treballant per aquesta línea i acabar de recuperar a n’Isabel i a na Victori.  Anims i força

CADET MASCULÍ B

CB Consell-Labolife 50 – Uadis 63. Diumenge passat els nostres cadets jugaren un molt bon partit contra un Uadis que dins casa seva ja ens havia guanyat. Tot i que teniem algunes baixes varem sortir molt forts i lluitadors en tot moment arribant al descans 22-33.
A la segona part ferem una passa endavant en defensa i posarem una marxa més, fruit d’aquest esforç va ser que a falta de 5 minuts per acabar el partit ens posarem 2 punts per davant, pero com ens sol passar en els darrers minuts dels partits igualats no varem sebre dur el ritme del partit i entrarem en una roda de jugades precipitades en atac i que feren que els contraris decantessin el partit al seu favor per 50-63. Tot i la derrota hem d’estar molt contents de l’actitud de tots els nostres jugadors!

CADET MASCULÍ A

La Salle 70 – CB Consell-Dhotels 39. Tot i el resultat, aquesta setmana podem dir que l’equip va jugar un bon partit. Enfront teniem un equip molt més alt, però varem lluitar al màxim per contrarestar-ho. El primer i el tercer quart varen ser molt igualats, en canvi als altres dos ens va costar anotar, sobre tot al darrer quart on el cansament va fer que el marcador assenyalés un resultat molt més abultat del que havia estat la realitat del partit. A veure si de cara al proper partit podem recuperar a jugadors lesionats i poder a tenir a tot el grup disponible. Destacar el debut de Gaspar Urrios, que ahir va jugar els seus primers minuts amb l’equip. Enhorabona a tots per la feina feta ahir.

JÚNIOR FEMENÍ

Joan Capó 35 – CB Consell-Restaurant +QD 38. El millor partit de la temporada sense cap dubte, varem sortir molt concentrades i varem mantenir aquesta concentració durant tot el partit. Això va fer que ens enduguéssim la victòria davant un equip que la primera volta ens va guanyar a casa. Ara només queda seguir però per això hem de treballar als entrenaments i millorar coses als partits.

SÈNIOR FEMENÍ

CB Consell-Bufete Staubach 36 – Lloseta 62.

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell-Evolutum Constructors 72 – Llucmajor 27. Després de quatre derrotes i encara teníem moltes baixes, només varem poder disposar de 8 jugadors varem recuperar les bones sensacions que havíem tingut a principi de temporada. Partit molt seriós des de l’inici on varem sortir amb una bona defensa i que ens propiciava l’oportunitat de poder córrer i anotar cistelles fàcils. Ara tenim un parell de setmanes per recuperar a la gent tocada i afrontar el darrer tram de la temporada.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search