RESULTATS 21 I 22 DE DESEMBRE

 In Partits

PREMINI

CB Consell-Evolutum Constructors – SCD Hispania. Partit molt cómode dels nostres preminis on feren molt bona feina en defensa i on es varen veure millores en el joc col.lectiu.

MINI FEMENÍ

CB Pollença 14 – CB Consell-Lavanderías Diana 35. Partit “raro” el jugat el passat dissabte a Pollença. Estrany perque varem començar mitja hora després del previst, estrany perque després teniem el dinar de Nadal i estrany per les rotacions poc habituals que varem provar. Tot i així, malgrat el poc encert a cistella (varem fallar moltes cistelles fàcils) varem veure com a poc a poc començam a defensar i així, millorar en aquesta faceta que la teniem olvidada. Bon partit d’algunes jugadores poc habituals en atac i, bona defensa en general. Ara les nines tenen 12 dies de descans, ben merescut i tornaram amb mes força per aconseguir seguint millorant! Bones Festes a tothom!!

MINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles 46 – Dakota Alcúdia 68. Difícil partit contra un equip de segon any. La sensació es que haguéssim pogut fer més. Hem millorat en actitud però ens falta concentració per culminar els bons inicis de cada quart i superar el nostre gran handicap, les pilotes perdudes!!!!!! Anam millorant amb aspectes de tècnica individual però ens falta creure que l’equip esta per damunt de les persones. Hem de seguir creixent i creure que podem fer més si tenim l’actitud positiva.

INFANTIL FEMENÍ

Palmaesports 15 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 47. Per jo, com a entrenador i una petita part d’aquesta familia/Equip, dissabte les nines varen jugar el millor partit en defensa de tot l’any, defensaren 30 minuts a tota la pista i aconseguint que en aquests 30 minuts el rival, nomes ficassin 3 punts. Molt content dels dos partits darrers i de la feina que totes estan fent. Ara toca descansar aquesta setmana i disfrutat el pròxim cap de setmana del torneig de Nadal que Esporles ens ha convidat. Bones festes i salut!

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 47 – Andratx 58. L’equip va tornar al bon camí que vam perdre les últimes setmanes. Després de tres entrenaments amb tot l’equip treballant amb continuïtat i ganes, el resultat es va poder veure en el partit del dissabte. Malgrat cedir per 11 punts, el nostre equip va competir per la victòria, deixant-la fogir per petits detalls al final i grans errors al principi. No obstant això l’actitud va ser molt correcta, lluny de la dels últims partits. Amb la qual cosa es va poder competir durant tot el partit, perdent els quarts per escassa diferència i donant una imatge molt positiva. A més, si tenim en compte que aquest mateix equip ens va guanyar del doble de diferència fa amb prou feines dos mesos, crec que podem treure una lectura positiva. I és que quan volem podem, i ara sembla que volem.

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 47 – La Salle C 103. Qui fa el que pot no està obligat a res!…  I amb aquesta mentalitat afrontaren els nostres cadets un partit que se’ls presentava molt complicat, tant per la diferència entre els dos equips com per l’absencia de jugadors en les files del Consell. Els nostres joves jugadors ho donaren tot a la pista sense baixar els braços davant l’allau de punts que feien els palmesans. Cal destacar la feina d’equip a l’hora de traspassar la defensa presionant del rival, una feina molt ben dirigida per Jaume X. Gelabert i Ramon Miquel. Toni va ser clau en la faceta rebotetjadora. Tambe es veren accions molt bones i valentes com són els triples de Jaume Morro i els  anotats per Adria. Bona feina! L’equip pot partir content a disfrutar les vacances de Nadal, pero ja pensant en la segona fase de la lliga.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search