RESULTATS, 22 I 23 DE FEBRER

 In Partits

PREMINI

Llucmajor – CB Consell-Evolutum Constructors. Els preminis jugaren dissabte un partit molt igualat contra Llucmajor. Ens va costar entrar dins el partit amb pèrdues de pilota i manca de concentració en defensa. Poc a poc entrarem dins el partit i poguerem disfrutar d’un joc molt entretingut.

MINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles 76 – CB Andratx 57. Seguim tenint ansietat per acabar massa ràpid les jugades, no sempre es pot córrer i hem de pausar el joc i pensar. Som un bon equip i ens falta creure en noltros mateixos. No pot ser tenir llacunes mentals que ens provoquen marcadors negatius amb diferències tan grosses. Defensar no vol dir fer tantes faltes, ens falta intensitat i concentració defensiva.
Quan volem podem!!!!!

MINI FEMENÍ

CB Andratx 36 – CB Consell-Lavanderias Diana 6. Setmana a setmana les nostres minis de primer any estan aprenent a competir jugant partits davant equips molt superiors físicament (que no tècnicament). Aquest fet de jugar davant equips superiors a noltros, és un acte positiu de cara a la propera temporada, i així poder competir de manera positiva davant els millors de mallorca. El passat dissabte, tot i que perderem amb un abultat marcador, es varen veure coses positives, com jugar obertes, passar i tallar ( ja ho fan inconscienment) però sobretot, petits detalls de tècnica individual molt possitius. Un cop més varen disfrutar de jugar un partit, oblidant el resultat i seguint creixent segon a segon. Ara tenim dos setmanes per seguir aquesta bona dinamica de feina i, preparar el proxim partit. Bona feina alotes, salut i BASQUET!!!!!!

INFANTIL FEMENÍ

Sa Cabaneta 35 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 39. Tot i que el passat dissabte varem guanyar a les segones classificades, si hem donasim a escollir tornar enrere, tornariem per poder evitar la greu lesio d’una de les nostres jugadores. El partit va ser estrany, tot dos equipos varem jugar al límit en defensa (cosa positiva perquè abans, quan mos ¨pegaven¨ l’equip desapareixia i ara, possa més intensitat a la defensa) i l’àrbitre no va saber aturar aquestes defenses al límit. El rival ens va fer Zona agresiva durant 40 minuts i nosaltres, gràcies al saber escoltar als entrenadors ( i no a la grada) , varen aconseguir romperla durant tota la segona part. Així doncs, l’equip va aconseguir una victòria que té molt de mèrit ( només eren vuit al partit, i set al final) gràcies al treball en conjunt i a la bona feina realitzada durant la setmana. Enhorabona i, a seguir fent feina!

JÚNIOR FEMENÍ

Bàsquet Pla 48 – CB Consell-Restaurant +QD 31. Bon partit de les júniors a casa del segon classificat del nostre grup. Després d’haver perdut en el partit de casa en la primera volta per 45 punts de diferència, en aquest partit es va competir durant bona part del mateix sent fins i tot la diferència final excessiva pel que es va veure a la pista. El partit ja va venir marcat pel gran encert en el tir exterior de l’equipo rival durant el primer quart, cedint els primers avantatges. Malgrat això i alguna dificultat les nostres jugadores es van sobreposar defensant i lluitant, cedint de 6 el primer quart i només per un punt el segon. Així, en el descans estàvem dins del partit (24- 17). El tercer quart va ser l’únic on ens varem veure superades clarament en el marcador, no tant així en el joc. El parcial de 16 a 6 en contra deixava la victòria molt difícil. Malgrat tot l’equip va seguir lluitant, i a força de bona defensa i poques pèrdues de pilota es va empatar l’últim parcial, per a un resultat final de 48 a 31 i una evident millorança en el joc global.

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 48 – CB Muro 53. Partit perdut en els darrers minuts de partit! Es jugà una emocionant partit al poliesportiu Cati Pol de Consell entre el Dhotels i el Bàsquet Muro, equips de semblants condicions, però se li torceren les coses als nostres cadets en les darreries de l’encontre tot i haver tengut ocasions de fugir en el marcador a principis del quart periode. Les errades constants i la manca d’intensitat de joc passaren factura als consellers que veren com els fugia la victòria, a la que hagués contribuit el bon joc de Javi que a la fi va trobar més recolzament dels companys, sobretot de Jaume Xavier amb 16 punts.

DIADA ESCOLAR A ALARÓ

Dissabte es va celebrar una jornada de bàsquet iniciació a Alaró.
L’equip CB Consell-Bionórica es va enfrontar a l’equip dominant d’aquesta categoria, el CB Sencelles, un equip que es caracteritza per la seva envergadura i que tots són jugadors de segon any. Durant els primers compassos del partit vàrem poder jugar de tu a tu al CB Sencelles a través d’un joc ràpid i de molts contraatacs. Però, el joc aeri dels de Sencelles i el seu encert en els llençaments a cistella va fer que dominassin el partit. Tot i així, vàrem tenir fases de molt bon joc i en cap moment els nostres jugadors deixaren de lluitar enmig del camp.
L’altre partit dels nostres petits, del CB Consell-Antica Roma, va ser una mostra de bon joc per part dels nostres, molt de joc en equip i molt d’encert en el tir. Hem de dir que l’equip adversari, CB Esporles, va ser un equip fluix en molts d’aspectes. Vàrem poder comprovar la feina que s’ha fet amb els nostres jugadors durant el temps que fa que estan al club.
Enhorabona idò als nostres petits!!

IMG-20140223-WA0010 IMG-20140223-WA0009 IMG-20140223-WA0008 IMG-20140223-WA0007 IMG-20140223-WA0006 IMG-20140223-WA0002

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search