RESULTATS, 23 A 24 DE MAIG

 In entrades 2014/2015, Partits

INICIACIÓ

CB Alaró B – CB Consell.  La diada va començar tard i va ser un poc descafeïnada. Un únic partit contra nins molt grans. Noltros érem 6, però els nins s’ho passaren molt bé.

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Bionorica – CB Binissalem. Partit molt complert, tant en defensa com atac. Les nines disfruten de jugar i no volen ser canviades!,   bon símptoma!  Són un molt bon grup, aprènen molt i els agrada jugar. Aquest dissabte s’han guanyat un dinar que pagaré de molt bon gust!!!

PREMINI MASCULÍ

Bahia St. Agustin – CB Consell-Aquadim.  Dissabte vàrem jugar amb el Bahia Sant Agustí. El partit es pot calificar de regular,  on tenguérem fases de bon joc i d’altres amb mal joc. Vàrem començar el partit amb un joc espès, acccelerat i sense posar en acció cap passar i tallar que tan bé ens surt, quan volem, clar. El segon quart el joc dels nostres jugadors va semblar reviscolar: es va veure algun tall interessant, bons passes i efectivitat en el tir.
Fou un il.lusió perquè al següent quart la cosa va tornar com al principi. I així durant tot el partit tot i que al final, durant els dos darrers quarts, no vàrem errar tant en el llançament a cistella ni en els passes.
En definitiva podem dir que és necessari fer més feina per millorar tots aquests aspectes … i així ho farem!

 

MINI FEMENÍ B

CB Consell-Caixa Colonya Pollença 49 – Sa Pobla 38. El partit jugat el dissabte matí va ser contra un adversari que tenia un nivell molt igualat al nostre. El primer i el tercer quart varem fer una molt bona defensa i un bon atac. Gràcies a això varem guanyar els dos quarts, i durant tot el partit varem mantenir la diferència que varem aconseguir, ja que la segona part varem quedar empatades a 19. Les nines varen jugar molt bé gran part del partit i gràcies a això ens varem endur la victòria.

MINI MASCULÍ B

La Salle 82 – CB Consell-Evolutum Constructors 52. Tot i el resultat final va ser un molt bon partit dels nostres jugadors, aguantarem 4 quarts a un molt bon nivell de joc tot i jugar amb 7 jugadors ja que un jugador nostre es va trobar indispost en el segon quart. Cal dir que jugavem contra un gran Equip, amb molt de talent i que jugava molt bé a bàsquet. Els nostres jugadors fèren molt, molt bona feina i hem d’estar contents del resultat.

MINI FEMENÍ A

Sineu 62 – CB Consell-Lavanderias Diana 70.  Tal vegada va ser la hora tan prest que varem jugar o la falta de motivació de les jugadores però, el primer quart del darrer partit va ser el pitjor en tota la temporada. Falta de tensió, jugadores desconcentrades, males decisions ofensives i poca intensitat en defensa. Tot i així, amb un toc d’atenció a les 5 jugadores que varen jugar el segon quart, varen poder remontar 11 punts i posar-nos per davant al final del quart. La resta del partit va seguir en aquesta linea, jugant de tu a tu a un bon rival, que a més tenia l’avantatja de jugar a una pista molt petita. La part negativa va ser el darrer quart, quan en el darrer minut encaixarem fins a 10 punts i no varen donar la millor imatge possible. Ara cal pensar en els 3 partits que queden i lluitar per una hipotètica final de campionat.

MINI MASCULÍ A

CB Consell-Groc autoescoles 66 – Binissalem 77. Partit disputat entre els Consellers i el Binissalemers, on per primera vegada en els 4 partits jugats en la temporada els hi hem possat les coses difícils, tot i perdre varem star lluitant tot el partit. També és cert que en molts de moments del partit els Consellers varen lluitar més amb el cor que no amb el cap. Però no hi ha rés a recriminar als jugadors que ho donaren tot. Seguirem fent feina!!!

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 54 – Binissalem 35. Mini derbi disputat el passat dissabte al nostre pavelló. Gran ambient a la grada i unes jugadores molt motivades durant la setmana i al partit. Seria injust destacar a una sola jugadora al partit perquè, per noltros, la victòria es va fabricar al joc en equip i amb una correcta defensa. La clau va ser la primera part, on varem sorprendre a Binissalem i guanyaren de 18 punts. La segona part, molt més disputada no varem donar en cap moment oportunitat al rival de remontar. Enhorabona nines i a seguir disfrutant!

CADET MASCULÍ B

La Salle 77 – CB Consell-Labolife 43. No va ser un mal partit tot i el resultat final. Ens falta millorar en el rebot ja que els donavem segones i terceres opcions que ens varem fer molt de mal.
El partit va estar competit en tots els aspectes, tan en atac con en defensa, tot i que els jugadors de La Salle èren molt ràpids i acabaven amb facilitat davall de la cistella. Nosaltres en atac no varem estar encertats com en altres ocasions i això va fer que ens desmotivessim una mica.

CADET MASCULÍ A

CB Consell-Dhotels 61 – Artà 78. Partit amb alts i baixos dels jugadors de Consell, on fins la mitja part no li varen predre la cara al partit ja que només anavem 5 punts abaix. Però el tercer quart varem sortir despitats i ens varen agafar una bona avantatge. Tot i així els consellers varen lluitar tot el partit. Seguirem fent feina!!

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search