RESULTATS, 23 A 25 DE GENER

 In entrades 2014/2015, Partits

PREMINI MASCULÍ

Ugui – CB Consell-Aquadim.  Dissabte passat vàrem jugar al Ugui Arena de La Salle de Palma un dels partits més complerts d’ençà que vàrem començar la lliga. Ja des del primer quart vàrem poder veure com el nostre joc era superior en molts d’aspectes: millors passes, millor joc col.lectiu, més encert en el tir i en les entrades a cistella…
Es va poder veure com els nostres jugadors, sense adonar-se’n, ja van assimilant certs aspectes del joc i que dissabte es varen poder veure a la pista: contraatacs ràpids, passes d’obertura per sortir a la contra, no retenir massa la pilota…
A nivell físic, tot i que els jugadors de La Salle no eren gens petits, vàrem ser més ràpids i més forts. Crec que la bona actitud i veure’s desde el principi per davant va propiciar que jugassin més motivats i amb més intensitat durant tot el partit.  A veure si seguim així!

PREMINI FEMENÍ

Binissalem – CB Consell-Bionorica.  Molt bon partit. Hem crescut, hem millorat molt en aspectes defensius i començam a ubicar-nos dins una pista grossa. En atac ens falta jugar en equip i culminar les jugades. Hem de seguir treballant amb les mateixes ganes que fins ara!!!! És un autèntic plaer entrenar un equip com aquest.

MINI FEMENÍ B

La Salle 56 – CB Consell-Caixa Colonya Pollença 5. Malhauradament les nostres minis no van poder fer front a un La Salle que des del primer moment va mostrar la seva competivitat. Davant una presió constant i efectiva, les nostres jugadores varen perdre l’energia i el partit es va veure sentenciat des del principi. Així i tot aconseguirem fer un parell de jugades molt guapes. Al darrer quart i gràcies a que la presió contrària ja no hi era, les nines jugaven més tranquil.lament! Pero no passa res! A seguir treballant!

MINI MASCULÍ B

CB Consell-Evolutum Constructors 21 – Eu Moll 71. Dissabte passat jugarem el partit amb més poca intensitat del que duim de temporada, està clar que teniem baixes importants ja sigui per càstig, malalties,etc. Des de l’inici no varem saber jugar al nivell que sabem i l’equip contrari cada vegada anava augmentant la diferència de punts. No ens queda res més que seguir fent feina.

MINI FEMENÍ A

CB Consell-Lavanderias Diana 55 – Campos 33. Després d’un mes sense competició, les nostres minis de segon any varen jugar davant un difícil i competitiu rival, Campos. Varen fer un partit correcte en defensa sense deixar atacar comodament 1×1 i sent superiors al rebot. Tot i que en atac no varen aconseguir fer el nostre joc, a moments varen jugar prou be. Enhorabona  i a seguir treballant!!!

MINI MASCULÍ A

CB Consell-Groc autoescoles 70 – SCD Hispània 20. Partit desigual des del primer minut de joc, es notà la diferència entre el dos equips. Tot i això no es pot rebatre que l’Hispania  va possar tot de la seva part per posar-nos les coses difícils al començament, pero el C.B. Consell va saber com atacar-lis, es notà les coses treballades en els entrenaments en atac però no tant els aspectes defensius que s’han de seguir treballant. Continuarem fent feina.

INFANTIL FEMENÍ

Binissalem 65 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 53. Des de l’arribada de les vacances de nadal les nostres infantils estan sofrint una baixada anímica i física. Anímica perquè no disfruten jugant ni entrenant, perquè no es superen com abans ni s’esforçen tant. Física perquè tenim o hem tingut fins a 7 baixes en aquestes 3 setmanes. I això es va reflexar al partit de dissabte, davant un Binissalem superior i que ens va guanyar a tots els aspectes. Ara per ara ens toca treballar per tornar a ser noltros, per tornar a gaudir amb aquest equip!  Anims Consell!!!!

CADET MASCULÍ B

B. Pla 90 – CB Consell-Labolife 28. Partit amb dues cares totalment oposades, els primers 20 minuts varem donar la sensació d’equip poc competitiu i sense saber que fer en atac, així arribarem al descans 58-6 en contra. L’altre cara arribar a la segona part, sapiguerem competir i lluitar i empatarem el quart 15-15, ja en el darrer quart seguirem lluitant però l’equip que teniem davant va ser molt superior a nosaltres amb un marcador final de 90-28.

CADET MASCULÍ A

CB Consell-Dhotels 37 – Lloseta 92. Un partit més on només es va competir a un quart, a la resta només es va estar a la pista. Es fa difícil a cada partit haver d’intentar remontar la desavantatge del primer quart. Falta intensitat en tots els aspectes. Amb un poc més d’orgull es millorarien moltes coses.

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 58 – Muro 39. Partit on varem començar fora ganes de defensar i on no estavem fent res del que esteim treballant als entrenaments. Això va fer que al final dels dos primers quarts el resultat fos de 22-24. A la repressa varem sortir molt més ficades i a partir d’una bona defensa varem poder recuperar balons i agafar rebots en defensa, d’aquesta manera varem poder començar a córrer i anotarem amb més facilitat. El resultat d’aquesta segona part fou de 36-15.
Això ens ha de fer pensar que quan volem i ens concentram podem competir contra qualsevol equip.

SÈNIOR FEMENÍ

Calvià 47 – CB Consell-Bufete Staubach 35. Tot i que no va ser un dels partits més dinàmics que han jugat les nostres sèniors, no van fer un mal partit davant el Basquet Clavià, segon a la classificació. Una defensa més que presentable i un atac on es veren bones accions foren les cartes presentades per l’equip, però no bastaren per doblegar a un Calvià amb grans jugadores al seu plantell. S’ha de seguir treballant dia a dia per millorar aspectes que donarien un bon impuls al joc del consell.

SÈNIOR MASCULÍ

Muro 56 – CB Consell-Evolutum Constructors 53. Nova derrota de l’equip sènior que degut a les diferents baixes per diversos motius no aconsegueix mantenir una regularitat a la competició. Partit molt igualat durant tot el partit, fins i tot varem arribar al descans amb avantatge de 4 punts. Pero al tercer quart va venir la desfeta on el parcial va ser de 14-6. El darrer quart va tornar a ser igualat pero no varem aconsseguir possar-nos per davant al marcador. Hem de seguir treballant i intentar a ser més regulars i estar més concentrats.

contra Campos 24-01-15 Contra Lloseta 25-01-15 web

Al partit de l’equip Sènior Femení es va guardar un minut de silenci en memòria de l’avi de la nostra jugadora Marga Oliver. Des del club  li volem donar el nostre condol. Ànims!

a Calvià 23-01-15 a Calvià 23-01-15 1

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search