RESULTATS, 23 I 24 DE FEBRER

 In Notícies

Aquí teniu les cròniques dels partits del cap de setmana:

PREMINI MASCULÍ

CB Sa Pobla – CB Consell-Groc autoescoles. Va ser un fluix partit amb molt poca tensió defensiva, no estam acostumats a jugar amb equips de més o manco el nostre nivell. No sabem prendre les decisions encertades en cada moment, hi va haver mala selecció de tir al darrer quart. Som un equip superior físicament i no ho demostram amb els rebots tant ofensius com defensius. Al final varem baixar els braços. Hem d’anar millorant cada partit, a seguir treballant!!!

INFANTIL FEMENÍ

Viubàsquet 61 – CB Consell-Bionorica 10. Va ser un partit bastant difícil tenint en compte el nivell de les contràries, però així i tot hi va haver moments en els quals estavem ficades al partit, més en defensa que en atac, ja que tan sols varem ficar punts al primer i al segon quart. Es va notar un canvi d’actitut de les jugadores cap a millor, ara tan sols queda que sigui tot l’equip que possi ganes per jugar i anar aprenent coses noves. Volem donar ànims a na Mireia per l’esquinç que es va fer al darrer quart a la mà, ja que haurà d’estar de baixa durant dues setmanes.

CADET MASCULÍ

CD Español B 96 – CB Consell-Dehotels 29. Qui fa el que pot no està obligat a més diu la dita, i de fet, els cadets feren tot quan pogueren per fer front a un La Salle agressiu i amb jugadors físicament molt superiors. De totes formes cal mencionar que els consellers començaren malament l’encontre; errades absurdes, passades horribles, tirs fora mirar la cistella, desorganització ofensiva, joc precipitat… en resum errades que donaven a entendre que hi ha molts detalls bàsics que encara no estan superats i que a aquestes altures ja tocarien estar-ho. Cal estar més centrats en els entrenaments i reprendre l’esperit d’aprendre i millorar per aconseguir fer un millor paper a propers partits.

Això no vol ir que els nostres cadets no fessin un bon esforç per superar les adversitats que anaren trobant durant el partit i que cal reconèixer-los la valentia i la perseverància que els caracteritza, no són tots els equips capaços de  no arrufar el cap davant rivals que son fins a dos anys més grans i, en conseqüència, qualcuns dos pams també. Ànims!!

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search