RESULTATS, 23 I 24 DE MARÇ

 In Notícies

Aquí teniu els resultats dels darrers partits:

PREMINI MASCULÍ

CB Nord – CB Consell-Groc autoescoles. Partit contra un equip amb molt baixa intensitat defensiva que ens ha permès distanciar-nos amb facilitat jugant quasi sempre al contraatac. Això ens dur a tenir molt poc joc col.lectiu que s’ha de millorar per jugar contra equips més competitius. No es possible agafar el rebot defensiu i arribar a la cistella contrària sense fer un pase. Per altre banda bon joc defensiu i millora dels fonaments individuals.

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Bionorica 37 – Joventut Mariana 21. Va ser un partit molt lluitat en tot moment, es va veure un equip molt unit i amb ganes de fer feina dins la pista. L’equip contrari a la primera volta ens va guanyar d’una manera ajustada, en canvi a n’aquest partit es va veure que nosaltres el voliem guanyar desde el minut 1. S’ha de seguir fent feina en l’atac estàtic, pero cal dir que s’ha millorat molt en el rebot en atac. Enhorabona!!

CADET MASCULÍ

CB Pollença 54 – CB Consell-Dhotels 15. Els cadets anaren fins a Pollença a disputar un encontre que de principi ja es veia complicat degut al nombre de baixes que arrossegava l’equip i al molt bon nivell de l’equip Pollencí.

El partit començà amb mal peu, els nostres jugadors sortiren molt poc centrats i aviat es veren perjudicats per la pressió de l’equip rival, presses, males passades i desenes de pilotes perdudes. Per sort l’equip va reaccionar al segon quart i al mano el joc va millorar una mica i es va saber sortir de la pressió.

Conclusió, dues cares d’una mateixa moneda, per una banda la necessitat de seguir treballant i millorant dels nostres joves i, per l’altre, l’esforç i sacrifici dels jugadors cara a les adversitats i la capacitat de superació que mostren dia a dia que seguramnt els permetrà complir amb l’objectiu de millora.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search