RESULTATS, 25 A 26 D’OCTUBRE

 In entrades 2014/2015, Partits

AMISTOSOS

Mini masc. B: CB Consell-Evolutum Constructors – Ciutat d’Inca. Bon partits dels nostres minis que es varen mostrar superiors a l’equip visitant. Enhorabona!!

Mini Fem. A: CB Consell-Lavanderias Diana 58 – Sa Cabaneta 49.

INFANTIL FEMENÍ

SCD Hispània 63 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 61. Partit de bona qualitat l’ofert pels dos equips el passat dissabte. Malgrat la derrota les nostres varen donar la cara en la sempre difícil pista de l’hispània. Varen recuperar a dos peces claus per al partit (na victòria i n’Isabel) però això no va ser suficient, tal vegada el no estar acostumat a entrenar amb tanta intensitat i concentració va provocar els petits falls que varem cometre ( i per això perderem). Tot i així, aquest partit  suposa un punt d’inflexió per anar cap amunt d’aquí fins al final.  Enhorabona a tot l’equip i a seguir fent feina nines!!! Això només acaba de començar!

CADET MASCULÍ B

CB Consell-Labolife 69 – Manacor 97. Els nostres cadets disputaren un partit on es va començar amb encert de cara a cistella i amb molt bona actitud però l’equip visitant poc a poc va saber córrer en defensa i agafar-nos cada vegada a la contra. Tot i el marcador, 69-97, varem lluitar durant bona part del partit i gaudint de situacions fàcils per ficar cistella.

CADET MASCULÍ A

Joan Capó 52 – CB Consell-Dhotels 38. Un parcial de 25 a 11 al primer quart va marcar l’esdevenir del partit, ja que la resta de quarts varen ser molt igualats al marcador. L’equip no va saber aturar al seu jugador més alt, i els molts rebots en atac de l’equip local feien que al final les jugades acabessin en cistella. Va faltar molta intenssitat en general, però sobre tot en defensa. Falta concentració i més agressivitat. Ara toca fer feina per lluitar el següent partit fins al final.

JÚNIOR FEMENÍ

Dakota Alcúdia 47 – CB Consell-Resturant +QD 66. Bon partit el que varem jugar a Alcúdia que va significar la primera victòria a la lliga. Varem sortir molt ficades al partit i a partir d’una bona defensa varem poder córrer i marxar al marcador ja al primer quart. El segon quart varem seguir igual, augmentant la diferència. Encara que hem de millorar tancant els rebots defensius ja que és algo que no feim bé del tot i també no tenir por de fer coses noves. Al tercer quart varem tenir una baixada i l’Alcúdia va aprofitar per retallar i fins i tot possarse per davant en el marcador a falta d’un quart per acabar el partit, poca defensa a n’aquest quart va fer que l’altre equip es cresqués. Al darrer quart ens varem possar les piles i varem tornar a defensar i varem aconseguir un parcial de 4-25. Donar l’enhorabona a tot l’equip i que pensin que si treballen i creuen més amb elles poden aconseguir guanyar més partits.

Mini Masc B 25-10-14 web Mini Masc B 25-10-14 1web Mini Masc B 25-10-14 3web

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search