RESULTATS, 26 A 27 D’ABRIL

 In Partits

PREMINI

Ajornat a 6 de maig.

MINI MASCULÍ

Descansa

MINI FEMENÍ

CB Consell-Lavanderias Diana  73 – CB Binissalem 55. El passat dissabte les nostres minis jugaven davant l’equi veí, Binissalem. Un derbi en tota regla que no va defraudar a cap espectador. Bon partit de tot dos equips que les nostres s’endugueren després d’una espectacular setmana d’entrenaments a tota pista. Les nostres sortiren a mossegar i a fer-ho com sabem, treball treball treball somriure i tornar a treballar! I va sortir perfectament, gràcies a aquesta filosofia , al “trio” Laura (15 punts, Camí 8 punts i Isabel 34 punts) i a que les nines s’ho varen creure i van poder aconseguir una important i merescuda victoria ( 73-55). Ara ja sabeu, TREBALL!!!

INFANTIL FEMENÍ

Madre Alberta 19 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 69. Partit interesant en quant a nivell d’exigencia i intensitat de les nostres, varem saber lluitar i motivar-nos davant un equip fluix però lluitador i això va provocar que tanquessim marcador al primer minut del darrer cuart. Tot i que no començarem gairebé el partit (10-16 al primer quart) varem saber sobreposar-nos i pogueren fer el nostre joc tan “temible” quan sabem fer-ho (som el millor atac de tota la lliga). Al final 19-69 i ara a seguir treballant que en 3 dies tenim dos partits molt importants!

CADET MASCULÍ

 CB Muro 59 – CB Consell-Dhotels 47. Un voler i no poder, així va ser el partit que jugarem diumenge davant Muro. Intentàrem lluitar per la victòria però les cistelles que no ficaven noltros, ells si les ficaven. Tot i així, a la segona part varem remontar i ens varem posar a 10 a falta de 5 minuts per acabar però, la diferència va ser molta per a nosaltres i no poguerem aconseguir una nova victòria. Enhorabona al rival que en tot moment dels primers 30 minuts va ser molt superior. I enhorabona al nostre entrenador!!! Felicitats Coque :).

JÚNIOR FEMENÍ

Esporles BC 48 – CB Consell-Restaurant +QD 32.  Mal partit de les nostres júniors a Esporles.
Malgrat uns primers deu minuts on el joc ordenat i l’acceptable defensa ens va permetre acabar el primer quart amb avantatge (7-9), el nostre equip no va saber contrarestar l’augment de nivell del contrari. En veure’s superades al primer quart van decidir fer un pas endavant i augmentar l’actitud, defensant millor i sent més valentes en atac. Totalment diferent a l’actitud de les nostres jugadores, que van decidir no fer gens davant la millora del rival i van escollir el “camí fàcil”, el de cercar excuses com a arbitratges, bots de pilota, empipaments o coses així, que no serveixen en un camp de bàsquet.
Així doncs el rival ens va anr superant minut a minut, sense fer res més que jugar a bàsquet. Nosaltres seguim sense acceptar cap responsabilitat del que succeix dins del camp i malgrat els intents d’alguna jugadora, com a equip fracassem, perdent el partit finalment per 16 de diferència. La decepció del cos tècnic va ser gran, ja que pensàvem que l’etapa d’evitar l’autocrítica estava superada. Esperem que això hagi estat només una pedra en el camí i a partir d’ara es recuperi l’actitud correcta, present en els últims partits anteriors al d’Esporles.

20140426_113657 (Medium)

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search