RESULTATS, 26 I 27 D’OCTUBRE

 In Partits

PREMINI MASCULÍ

CB Pollença – CB Consell-Evolutum Constructors. Partit molt seriós dels nostres jugadors, molt concentrats en el treball a fer, sobretot en defensa, i en atac les coses poc  a poc van sortint. Moltissima lluita en totes les accions dels nins. Demostren que tenen moltes ganes d’aprendre i están implicats.

MINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles 45 – Sa Pobla 42. Molt bon partit, amb victòria disputada!! Quan hi ha actitud la cosa canvia un 100%. La bona defensa dels darrers dos períodes ha permès millorar molt el joc en equip.

MINI FEMENÍ

Sa Cabaneta 26 – CB Consell-Lavanderías Diana 38. Després d’una llarga pretemporada, enfrontant-nos a rivals de major qualitat tècnica i, un any majors que les nostres jugadores, dissabte passat ens enfrontàvem a un equip en igualtat de condicions. Un equip de primer any, mateixa edat, i molt similar al que al nivell tècnic es refereix. Des de l’inici es va deixar clar que havien de sortir a jugar per gaudir i, aplicar les coses que s’havien après en aquests 2 mesos, que havien de jugar com al darrer quart del partit anterior i…. AIXÍ VA SER!. Amb 6 quintets molt compensats, i una elevada concentració (encara que en moments puntuals ens despistem) sortirem a gaudir, a defensar, a mossegar i… a agafar confiança de cara a l’inici de temporada. Primera victòria que es va aconseguir gràcies al treball en equip que, a poc a poc tenen una actitud impecable durant els entrenaments. Ara toca descansar aquests dos dies i, a partir del proper dimarts… a seguir treballant!!

INFANTIL FEMENÍ

Madre Alberta 20 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 59. La pretemporada és equivalent al que els assajos en el teatre. Aquests, serveixen per escollir l’escenari, el guió, els actors, per entendre al director i sobretot, per obtenir ganes, forces i il·lusió. Amb entrenaments durs i, també algun que altre entrenament divertit, les nostres jugadores han après o, estan aprenent a competir. I competir no és lluitar per la victòria, competir és : Jugar net, respectar al rival, a l’àrbitre, al públic i sobretot, a les seves companyes. Competir és, donar tot d’una mateixa durant el temps que estàs en la pista i, estar concentrada, animant i recolzant al teu equip mentre estàs a la banqueta.
Una vegada dit això, les nostres jugadores, des del respecte, es van enfrontar a un club com el nostre , ¨nou¨ en competicions oficials. Vam mostrar una vegada més ( i esperem que sempre sigui així) la nostra millor cara. Aquesta que veiem quan esteim totes concentrades, amb ganes, intensitat i il·lusió. Aquesta que veiem quan nostres jugadores, surten a gaudir.
El resultat final reflecteix le nostres ganes de competir i gaudir aquesta temporada. Esperem que segueixin aquest ritme d’exigència que els marquem i, ens donin més dissabtes de glòria. Des d’aquí, felicitar-les per la DEFENSA ESPECTACULAR que van mostrar el dissabte, deixant només amb 20 punts a l’equip rival.
Enhorabona però, no ens hem de creure les millors perquè, no ho som, ens falta molt per millorar i, per a això estem!!!!

JÚNIOR FEMENÍ

CB Andratx 56 – CB Consell-Restaurant +QD 34.  Aquest dissabte ens desplaçarem a Andratx amb la idea de millorar la imatge oferta en el debut de lliga la setmana passada. I la veritat és que, malgrat el resultat, es va avançar en alguna cosa més important que les cistelles aconseguides o els punts encaixats. Es va millorar molt en quant a actitud. Les nostres jugadores, exceptuant els primers 3 o 4 minuts de partit, van lluitar en totes i cadascuna de les jugades del partit. Intentant superar les adversitats que s’anaven presentant. Algunes es van aconseguir superar i algunes no, però l’esforç va ser constant i generós. I això és el més important.
En quant al partit, malgrat perdre 25 pilotes en els primers dos quarts, l’actitud ens va permetre arribar al descans dins del partit: 20 a 28 per al rival.
Malgrat intentar-ho, a la segona part continuarem amb les pèrdues constants de pilota, sumant 17 al total. Això, unit al pèssim percentatge de tirs lliures (5/25) i al nul control del rebot defensiu va impedir al nostre equip aconseguir un resultat més d’acord amb l’actitud i l’esforç realitzat (34 a 56 al final). Però sens dubte la línia a seguir és aquesta. Enhorabona i ànims!!

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 45 – Sa Cabaneta 47. Partit perdut “in extremis” davant un rival directe que plantetjà 40 minuts de zona contra la que els consellers saberen atacar molt bé al manco fins al darrers minuts gràcies a un joc ofensiu basat en bons moviments sense pilota, ràpides passades i efectives inversions.
La defensa fou acceptable amb exepció d’algunes badades i la manca de voluntat de baixar a defensar per aturar els constants contraatacs dels contraris.
Els nervis dels darrers segons jugaren una mala passada als locals que veren com la petita avantatge es perdia després de perdre fins a quatre atacs seguits per passes i desaprofitar les ocasions per culpa de la precipitació i la manca de concentració.
Tot i la derrota s’ha de treure el positiu d’haver comprovat que la feina feta als entrenaments dona fruit als partits. Una llàstima! A seguir treballant.

DSC_1437 1 DSC_1370 1 DSC_1384 1 DSC_1410 1 DSC_1417 1 Cadet M - 27-10-13

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search