RESULTATS, 28 A 30 DE MARÇ

 In Partits

ESCOLETA

A la diada de bàsquet escolar que es va celebrar dissabte passat a Binissalem, hi vàrem participar amb els nostres jugadors més petits.
El CB Consell-Bionórica (blaus) varen jugar contra Alaró. Va ser un partit molt disputat on els dos equips varen demostrar fases de molt bon joc. Els nostres jugadors, una vegada més, demostraren una molt bona actitud en el camp. Ens caracteritzam per un joc ràpid i per tenir molt de “nervi”. Allò que hem de millorar és el passe entre tots els jugadors, que tothom prengui part en el joc.
El CB Consell-Antica Roma (blancs) va jugar contra Bàsquet Pla. El nostre equip va ser en tot moment superior, amb joc ràpid i bona defensa, tot i que no estàrem massa encertats en el tir.
Hem de dir que també hi va haver representació del club a la zona de Psicobàsquet on els més petits gaudiren d’una circuit amb diferents estacions. Llàstima de la baixa participació, ja que només varen participar 6 nins/es. Vos esperam a la propera!!

PREMINI

Imprenta Bahia – CB Consell-Evolutum Constructors. Els preminis anarem a jugar al camp d’un Bahia San Agustin molt competitiu i amb una bona progressió. Els nostres tornaren a fer un bon partit amb una lluita constant tan en defensa com en atac!

MINI MASCULÍ

Artà 59 – CB Consell-Groc autoescoles 68. Partit estrany en una pista de dimensions reduïdes amb un arbitratge més permisiu del normal que provocà desordre general i no poder jugar com ens agrada. Seguim baixant els braços en moments puntuals del partit que fa que l’equip contrari es cresqui. Hem de recuperar mentalment jugadors que són molt importants per l’equip!!!!! Som un equip i en ocasions ens costa entendre que tots junts som més forts.

MINI FEMENÍ

CB Consell-Lavanderias Diana 11 – Bàsquet Pla 41. Partit molt fluix en intensitat de les nostres minis, on davant un equip molt seriós no varen saber estar en cap moment a l’alçada. No ens varen deixar entrar al partit i només alguns detalls de qualitat d’alguna de les nostres jugadores ens va animar el matí. Tot així, malgrat haver jugat un mal partit, l’equip en general està a una bona dinàmica d’entrenaments.

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 34 – Campos 59. Al principi d’aquesta segona fase ens varem proposar lluitar cada partit per mirar les nostres possibilitats en el futur però les continues lessions i la relaxació d’algunes de les nostres jugadores, han fet entrar a l’equip a una mala dinàmica de joc i entrenaments. Dissabte varen jugar un partit de 10 minuts, els quals varem lluitar, amb inteligència i intensitat però com els partits duren 40 minuts, Campos ens va arrollar i guanyar molt còmodament. Mal partit i a veure si aprenem tots d’aquesta errada!

CADET MASCULÍ

SCD Hispània 49 – CB Consell-Dhotels 60. Bon partit i victòria dels cadets en la seva visita a l’Hispània  de bona matinada, amb la son encara escrita a la cara degut al canvi d’hora d’aquest cap de semana que obligava als consellers a jugar a Palma a les 8 del matí d’hora vella.
El primer quart va ser molt renyit, amb certa avantatge visitant, però per la mínima i sense aspiracions a partir de més diferencia dels 6 punts que els separaven acabat el primer quart. Val a dir que les cistelles no volien entrar i el joc dels nostres no era el que diriem el seu millor. Gràcies però a un brillant Ramon Miquel, que es va cansar de robar pilotes el resultat no fou favorable al Palmessans.
El segon quart va ser el que va marcar el que seria la resta de partit. Els nostres joves jugadors, poc  poc anaven agafant força i agafant fins a tretze punts de diferència en el descans.
Aquesta diferencia s’accentuà en el tercer quart quan les coses es posaren millor imposible pels nostres jugadors, 37 a 56 amb només 7 minuts més per jugar. De sobte, sorpresa d’aquestes de per no variar gaire!!Badada monumental i un 10-0 complicava el que havia de ser uns darrers minuts tranquils es convertiren en un correcuita que de durar una mica més s’haguessin posat les coses força complicades. Per sort  no va ser així i podem xerrar de victòria consellera.

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 57 – Muro 22. Bon partit de les júniors davant el Muro.
L’inici de partit de les nostres jugadores no va ser molt bo, sense la concentració adequada, la qual cosa ens va fer cometre errors d’estratègia importants. Fruit d’això el marcador de 5 a 6 en contra en el minut sis. Però lentament varem anar millorant en aquest aspecte, ficant-nos a poc a poc en el partit per acabar el primer quart amb avantatge (12-8). La xerrada entre quarts, corregint errors, va donar els seus fruits amb un parcial de sortida d’11 a 0, posant el resultat molt favorable: 23 a 8. Però el nefast encert en els tirs lliures (3/13 en els dos primers quarts), així com la lluita del rival, que en cap moment es va rendir, no ens va permetre augmentar l’avantatge tot el que hagués estat possible: 27 a 15 al descans.
Després del descans el nostre equip va sortir encara millor que en el segon quart, defensant molt bé, amb la concentració adequada i amb major encert en atac, especialment en els tirs lliures (9/12 en la segona part). Dos triples de sortida canalitzaven un parcial que es va estirar fins al 17 a 2 de tot el quart, arribant a l’inici de l’últim quart amb el marcador de 44 a 17. Al darrer quart es va mantenir la mateixa línia amb un parcial molt bo per al definitiu 57 a 22.

Enhorabona!!!

Minis i infantils 29-03-14 1 IMG-20140330-WA0007 IMG-20140330-WA0002 IMG-20140330-WA0004 IMG-20140330-WA0005 IMG-20140330-WA0006

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search