RESULTATS, 29 DE MAIG A 1 DE JUNY

 In Partits

MINI FEMENÍ

CB Calvià 80 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 55. Varem començar bastant bé, amb ganes de guanyar, encara que accelerades en atac, i com sempre abusant de les faltes.
En el segon quart hem aconseguit imposar el nostre joc, i hem estat clarament superiors, tot i que no hem aconseguit distanciar-nos al marcador. I fins aquí arriba l’esforç col·lectiu d’aquest partit. Del tercer al cinqué període, excepte moments puntuals, i salvant l’esforç d’algunes jugadores, hem començat a jugar precipitades en atac, amb males passades, sense joc col·lectiu, i sobre tot descentrades en defensa, i deixant que 2 o 3 jugadores feren tot el treball.
Al darrer període hem recuperat la nostra versió positiva, i hem tornat a demostrar que som capaces de jugar a bàsquet. Ha estat un partit dels habituals durant aquesta temporada: joc a ratxes, més individual que col·lectiu, i amb la sensació que part de l’equip no ha suat la camiseta.
Destacar l’excel·lent paper de Cami, Isabel, i l’esforç de Marta i Laura.

 CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 56 – Molinar 22

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 22 – CB Calvià 52

Aquests dos partits són la mateixa cara de la moneda, però amb resultats diferents.
Un guanyat clarament, i altra perdut de la mateixa forma, i ambdós comparteixen la mateixa essència: joc en atac basat casi exclusivament en el contraatac desorganitzat, i en un joc individual limitat (on estan aquells canvis per darrera o per davall de ses cames que duim entrenant tota la temporada), i en una defensa que només és efectiva quan som capaços de robar pilotes abans que el rival creuï la mitja pista. A la resta de posicions defensives ens falla l’essencial: la posició, i sobre tot les ganes, tal vegada no de totes les jugadores, però si a un equip només defensen dues jugadores no és possible aturar al rival.
Conclusió: ni Molinar era tan dolent, ni Calvià tan bo. Aquesta temporada ens ha faltat esforç col·lecti (i en alguns casos individual), ganes de millor (el bàsquet és un entreteniment, però també alguna cosa més), i ser valentes, atrevir-nos a fer coses noves, sense por a que no ens surti (ningú s’en riurà de voltros).

INICIACIÓ – DIADA CLOENDA

Molt bona actitud dels nostres jugadors en pista i fora la pista. Han lluitat cada un dels tres partits que han jugat. Als dos primers  els nostres nins han estat superiors i en el tercer la cosa ha estat molt disputada. Repetesc, amb molt d’esforç per part dels nostres nins.
La part negativa i que em fa valorar més l’esforç dels nins és que només han assistit 6 nins a jugar; increíble. Per tant, enhorabona a Pau Andreu, Tomeu Bauza, Neus Delgado, Esteve Homs, Pau Marc Gelabert,  Pablo Ramos i especialment a Marc Lorente que no ha pogut jugar perque tenia virus de panxa però que ha volgut venir a donar suport a l’equip. Dels no assistents, alguns havien avisat pero fins a 6 jugadors no han vengut sense previ avís. Com pot ser això?
El presentador de la desfilada final ens ha presentat d’aquesta manera: i ara sortirà un equip amb molt poquets jugadors d’un poble petit…
I en teniem 16 d’inscrits….

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles – CB Sa Pobla. Molt bon i disputat partit de final de lliga contra un gran equip. Hi ha hagut algun quart que hem baixat els braços i no hem defensat amb intensitat pero la dinàmica de l’equip és sempre d’anar endavant i lluitar. Molt bona temporada per part de tots, hem començat a ser un veritable equip i hem de seguir millorant els propers anys. Gràcies a tots pel vostre esforç i ganes!!!!!!
Amunt Consell!!!!!

INFANTIL FEMENÍ

La Salle C 34 – CB Consell-Bionorica 29. Molt bon darrer partit de lliga de les infantils, hem perdut de 5, però hem estat tot el partit empatades, un adalt un abaix, tan sols ens hagués bastat pegar la darrera estiradeta al darrer quart, però així i tot hi han possat moltes ganes i esforç. Vull donar les gràcies de part de tot l’equip a totes les minis que en qualque partit han vengut a ajudar-nos!!! Bona feina infantils!!

CADET MASCULÍ

Joventut Mariana – CB Consell-Dhotels. L’equip Cadet atravessà les montanyes per disputar un partit amistós amb l’equip Infantil del Joventut Mariana. Un encontre on el que manco importava era el resultat i on simplement els integrants dels dos equips disfrutaren de passar un bon dematí fent una mica del que més els agrada, jugar a bàsquet. Acabat el partit, fotografia de grup per a tots prova de la bona salut de la cordialitat existent, dutxa i cap a casa de l’entrenador a gaudir d’un dinaret i del bon dia que feia en bona companyia.
Passaren una bona estona recordant fetes i desfetes ocorregudes durant la temporada i celebrant que, malgrat les derrotes, ha estat una gran temporada.

           

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search