RESULTATS, 30 OCT A 1 NOV

 In entrades 2015/2016, Partits

MINI FEMENÍ

CB Consell-Caixa Colonya Pollença 27 – Pla 65. El darrer partit de les nostres minis no va sortir així com esperavem. Tot i que varem tenim moments on sortien cosetes, encara ens estam adaptant al nivell de la lliga. Seguirem fent feina i entrenant per poder arribar a competir, no perdrem els ànims.

MINI MASCULÍ

Llosetina 82 – CB Consell-Evolutum Constructors 45. Varem visitar la pista de Lloseta, que van primers en el grup, i ens va ajudar a seguir aprenent, especialment:
Sortir de defenses presionants, i ajudar a aturar una ràpida sortida de pilota al contraatac. Defensaven amb molta intensitat, així que vam haver d’utilitzar recursos nous per aconseguir anotar.
En el 4t quart ens vam posar a 9, però era complicat mantenir la seva rapidesa, al final 82-45.
I moltes gràcies als nostres preminis que ens han ajudat a suplir les baixes dels compis.

CADET MASCULÍ

Santa Maria 44 – CB Consell-Labolife 91. Gran partit el disputat diumenge a la pista del Santa Maria on els nostres nins varen destacar per una gran intensitat defensiva durant tot el partit. Amb un resultat, on es veu reflectit la bona feina defensiva i el gran encert ofensiu, de 44-91 a favor dels nostres nins. Enhorabona a tots i a seguir fent feina partit a partit.

JÚNIOR MASCULÍ

CB Consell-BJ Aluminox 74 – Manacor 86. Voler i no poder, aquesta seria la frase del partit després d’una setmana complicada. Els errors els hem pagat rebent a casa 86 punts.
Manacor ha portat sempre el ritme del partit, amb una bona defensa i corrent o jugant quan desitjaven.
Una llàstima que l’excel·lent aportació de Pascual, es veiés entelada per la derrota.
Punt d’inflexió el d’avui, que esperem serveixi per aprendre i millorar.

Contra Pla 31-11-15

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search