RESULTATS

 In Sin categoría

DIADA INICIACIÓ A BINISSALEM

Els jugadors i jugadores de l’equip d’Iniciació varen disputar dissabte els seus dos primers partits i ho varen fer molt i molt bé!!! S’ho varen passar benissim a la diada celebrada a Binissalem. Enhorabona a tots i totes!!!

                              

Gràcies als pares i mares per enviar-nos les fotos!!!! Esperam rebre’n més dels diferents partits i així fer més gràfiques aquestes cròniques.

PREMINI MASCULÍ

El CB Consell-Groc autoescoles va ser molt superior al partit jugat a la pista de la UE Lloseta. A seguir treballant!!

PREMINI FEMENÍ

El CB Consell-Rte. El Mascarón va jugar un bon partit en equip, i va superar al CB Binissalem a la seva pista, enhorabona!!

 

 

Recordam que al canal de YOUTUBE podeu trobar diferents vídeos.

INFANTIL FEMENÍ

El CB Consell-Bionorica va caure per 67 a 18 a la pista del CB Sa Cabaneta, un partit difícil contra les primeres classificades i que no han perdut cap partit. Ara toca recuperar a les jugadores lesionades i tornar a lluitar!!

CADET MASCULÍ

El CB Consell-Dhotels va perdre 8 a 94 davant el CB Pollença.

Sense tenir en compte la gran diferència al marcador, els cadets no oferiren la seva millor cara diumenge a casa i davant un Pollença que va fer una defensa molt forta durant els dos primers quarts de partit desfent totes les opcions dels nostres jugadors.

Avesats com ens tenien a veure’ls donar el seu màxim esforç durant tot el partit fou quin fou el resultat aquesta setmana aquest esperit de lluita brillà per la seva absència substituida per l’abatiment i la manca de ganes de participar de l’encontre. Esperem que aquesta situació no es repetesqui i retorni la ilusió per seguir progressant que fins al moment hi ha hagut.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search