RESULTATS

 In Partits

Aquí teniu els resultats dels partits del passat cap de setmana:

MINI FEMENÍ:

Joan Capó 63 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 43. Primera part del partit fluixa, amb un tercer quart terrible. A la segona part va parèixer un altra equip, bona defensa i contraatac, pero no va ser suficient  per recuperar la diferència de punts en contra.
Hi ha que esforçar-se totes per igual per poder competir amb els equips més forts!!

PREMINI MASCULÍ

Bon partit del CB Consell-Groc autoescoles davant un CB Santa Maria més fluix física i tècnicament. Cal millorar alguns aspectes tècnics dels nostres jugadors per evitar errades.

PREMINI FEMENÍ

Molt bon partit el disputat per les jugadores del CB Consell-Rte. El Mascarón davant l’equip de La Salle. El nostre equip va ser molt superior al llarg de tot el partit, tot i que hi ha que millorar l’efectivitat de cara a cistella i alguns moviments tècnics.

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Bionorica 25 – UE Llosetina 76. El nostre equip només va poder ressistir el primer quart, a partir del segon l’equip no va poder amb la potencia tècnica i física d’algunes jugadores de Lloseta. Cal una mica més d’intensitat i esforç.

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 18 – Bahia Sant Agustín 76.  Partit “ben jugat a estones” és el balanç que podriem fer del que feren els cadets davant un dels equips capdavanters de la lliga. I És ben cert que els cadets no deixaren de lluitar en cap moment però mancà mantenir la concentració en moltes situacions que es donaren durant el partit.
L’enorme quantitat de pilotes perdudes (la majoria per males passades) acompanyat per la precipitació en atac es reflexa en un marcador que hagués pogut ser, i de bon tros, menys desigualat. Així i tot, cal dir que es comencen a veure petits detalls de maduresa en el joc dels consellers, a destacar els atacs en que aconseguiren passar la pressió rival només emprant la passada com a únic recurs i la bona col·locació defensiva que es veu en la majoria de jugadors.
Un altre aspecte positiu és la reincorporació d’en Ramon a la plantilla, que diumenge s’estrenà  disfrutant d’uns minuts i fent-ho  francament molt bé.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search