RESULTATS

 In Notícies

Aquests són els resultats del cap de setmana passat:

PREMINI MASCULÍ

El CB Consell-Groc autoescoles continua amb la ratxa positiva com als partits anteriors. S´ha millorat molt en defensa però es necessari aprofundir amb el joc col.lectiu en atac. Es va fer un bon partit a la pista del Llucmajor.

PREMINI FEMENÍ

El CB Consell-Rte. El Mascarón jugava a la pista del St. Josep i va controlar quasi tot el partit, els quatre primer quarts molt bé i els quatre darrers es va baixar el nivell, menys defensa i menys rebot, en definitiva el partit va anar bé.

INFANTIL FEMENÍ

Zona 5 52 – CB Consell-Bionorica 34. El resultat final no reflexa la igualtat que hi va haver al partit, sobre tot a la primera part. Un molt bon partit de les nostres jugadores, a seguir així!!

CADET MASCULÍ

Basquet Pla 88 – CB Consell-D’hotels 27. De mica en mica s’omple sa pica, i es que els cadets feren una fantàstica demostració dels seus progressos aquest diumenge en el seu desplaçament al Pla de na Tesa de Marratxí.

Tot just començar i sorprenent a tots, assistents i rival, els de Consell mantingueren el marcador empatat fins al minut 8 amb un 8 – 8, gràcies a una gran concentració i una defensa impecable (la millor defensa de tota la temporada). Malauradament la diferència física passà factura i els del Pla s’allunyaren al marcador en el transcurs del segon quart arribant a 44-18, un marcador que no desmotivà ni el més mínim als consellers que seguiren lluitant tot i la agressiva defensa local (agressiva i casi violenta) que bloqueja l’acció anotadora del Dhotels (Anotaren només 9 punts més a la segona part). Baldats i cansats els jugadors acabaren la segona part veient com la feina feta a la primera era embrutada per un marcador que no els feia, ni de molt menys, mèrits a l’enorme esforç i al bon joc desplegat pels nostres nois durant tot el partit.

Enhorabona i a seguir demostrant que quan es fa feina enserio les millores arriben tard o prest.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search