RESULTATS, 5 I 6 D’OCTUBRE

 In Notícies

Aquí teniu les cròniques dels partits del passat cap de setmana:

MINI MASCULÍ

SCD Hispania – CB Consell-Groc autoescoles. El partit va ser estrany al principi, no estaven adaptats a pista llarga i anaven molt cansats. La intensitat en defensa va ser molt baixa i les transicions després de perdre el rebot d’atac eren molt lentes. Poc a poc varen entrar al partit i dominant el mateix.

Han millorat molt en tècnica individual i amb el joc d’equip però falta velocitat tant de pensament com d’execució. Serà un temporada guapa i segur que milloren molt, tenen moltes ganes!!!!

MINI FEMENÍ

CB Molinar – CB Consell-Lavanderías Diana. Després d’una intensa i profitosa setmana de treball, ens dirigíem cap al Molinar per disputar el Torneig Memorial a Miguel Losa. Ens presentarem al partit amb 11 jugadores. Com les jugadores estan acostumades a escoltar del seu entrenador, l’escalfament és el darrer entrenament de la setmana, l’ultim repas, i el partit l’examen.

Per això, després d’un escalfament més ben fluix, començarem el partit amb moltes badades defensives i un parcial de 20 a 4 en contra. A partir d’aquí, les nostres es varen despertar i, disputaren tot el partit de tut a tu contra un equip que, en la seva majoria estava compost per jugadores de segon any.

Els altres 5 quarts del partit varen ser molt igualats, i la major avantatge va ser en el 4rt. quart que varem perdre de 3 punts. La resta varen ser 1 abaix i 1 a dalt. Al final la diferència fou de 17 punts. Varem partir amb un somriure a la cara després d’haver realitzat un gran partit i tornar a veure una setmana més, la milloria de les nostres, que poca a poc es van acostumant a la categoria i de bon segur seguiran en aquesta línia ascendent que ara duen.

La jugadora més influent del partit, va ser sense dubte l’EQUIP en global, que va presentar ganes de superar les adversitats.

CADET MASCULÍ

Uadis B 50 – CB Consell-Dhotels 48. Partit vibrant i molt emocionant el que jugaren els cadets contra tot un gran rival, el Sant Josep. Jugaren a la pista dels colegials i ho feren francament molt, però que molt bé. Atacs ordenats i una defensa agresiva foren les marques de la casa d’un Consell que hagué de jugar un partit on cada cistella era important i podía valer el partit. A 9 segons del final del partit en Javi va agafar la pilota, es va carregar la responsabilitat a l’esquena i amb una gran jugada individual va empatar el partit en el darrer segon. Pròrroga. En el quart adherit els consellers deixaren fogir la victoria que hagués estat un merescut premi a una feina ben feta, però no pogué ser.
Cal agafar el més positiu del partit per agafar forces pel següent encontre.

Cadets Uadis - Consell  minis a Molinar 05-10  minis a Molinar 2 05-10

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search