RESULTATS

 In Notícies

Cap de setmana amb molts de partits que començava divendres amb el partit del CB Consell-SV Projectes Immobiliària a la pista del CB Santa Maria, que va acabar amb una derrota molt ajustada per només 3 punts (69 a 66). Bon partit.

Dissabte matí varem tenir dos amistosos al pavelló de Consell  on s’enfrontaven el CB Consell-Groc autoescoles i CB Consell-Restaurante El Mascarón, contra els respectius equips del CB Binissalem. Partits igualats i molt entretinguts, on els jugadors i jugadores s’ho passaren d’allò més bé.

El dissabte capvespre va ser el torn del CB Consell-Dhotels, que s’enfrontava al Bàsquet Pla B. Un partit molt igualat que al final va caure al costat de l’equip visitant per 44 a 52.

Al mateix temps també jugava el CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats a la pista del CB Santa Maria, on varen caure derrotades per 58 a 33. Es va notar bastant el jugar a pista grossa i l’arbitratge casolà davant la defensa molt agresiva de les locals. Sort al pròxim partit!!

I ahir matí va ser el torn del CB Consell-Restaurant Mesquida, que tenia un difícil partit davant el CB Pla, equip líder del grup i que contava els seus partits per pallisses a les contràries. Al final el resultat va ser de 30 a 44, en un partit molt igualat que les nostres jugadores varen tenir a tir en molts de moments. Gran partit!!!

Com a nota negativa destacar la lesió que va patir na Marga Coll al seu colze i que ha necessitat de passar la nit a l’hospital. Per sort el colze ja és al seu lloc i ara toca recuperar-se. Des del Club i de les seves companyes volem enviar molts d’ànims!!!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search