RESULTATS, 6 A 8 DE FEBRER

 In entrades 2014/2015, Partits

PREMINI MASCULÍ

Sa Cabaneta – CB Consell-Aquadim. El partit de dissabte es va suspendre degut al mal estat de la pista.

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Bionorica – Madre Alberta. Seguim amb la mateixa dinàmica de poca intensitat defensiva i baixa concentració. Crec que enguany pagarem la novatada de ser les més petites de la categoria i no només en edat, sinó també en alçada!!!!
Quan ens posam les piles tenim indicis del bon equip que podem arribar a ser. Ens falta aixecar el cap, confiar en les companyes i atacar la cistella contrària fora por. A poc a poc anirem millorant!!!!!

MINI FEMENÍ B

Sa Pobla 19 – CB Consell-Caixa Colonya Pollença 37. Primera i esperem que no darrera victòria del Mini Femení B! El passat divendres les nostres menudes jugaren el que no només va ser el primer partit guanyat, sinó el partit on les nenes es varen sentir més còmodes, amb més confiança, i on varen poder posar en pràctica tot el que han après fins ara. Queda molta feina a fer encara, però ja començam a recollir els primers fruits! Enhorabona menudes!

MINI MASCULÍ B

CB Consell-Evolutum Constructors 19 – La Salle 69. Dissabte passat els nostres minis varen jugar un partit molt intens davant un equip molt complert com es La Salle. Tot i el resultat final 19-69, els nostres ho donaren tot i no baixaren en cap moment el cap, enhorabona i a seguir!

MINI FEMENÍ A

CB Consell-Lavanderias Diana 34 – Joan Capó 42. Gran partit el disputat dissabte entre les nostres minis de segon any i Joan Capo de Felanitx. Dos equips ben treballats tècnicament i amb molta intensitat defensiva. Tot dos entrenadors varen gaudir del partit i de la feina de les nines. Joan capo va guanyar gràcies a un bon segon quart i a petits detalls. La nota negativa va der la lesió de na Pola, des d’aquí li desitjam una ràpida recuperació!

MINI MASCULÍ A

Alcúdia 56 – CB Consell-Groc autoescoles 65. Partit molt disputat, on els jugadors de Consell varen fer un bon joc en equip, menys algun que altre quart on alguns jugadors feien la lluita per la seva banda i era quan el contrari s’aprofitava per apropar-se al marcador. Solucionat aquest tema varem tirar el partit cap endavant, aconseguint la victòria. Bona feina defensiva. S’ha de continuar fent feina.

INFANTIL FEMENÍ

Calvià 68 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 63. Si volem competir els partits hem de cuidar els petits detalls i començar a treballar en la millora individual i col·lectiva. Deixar d’estar pendent de les decisions arbitrals i ser un poc menys egoistes. Calvia no va guanyar, noltros varem perdre, per no aplicar els conceptes treballats, per egoismes d’algunes jugadores i sobretot, per perdre 48 balons. Tot i així, varem remontar 20 punts de diferència i posar-nos per davant a falta de 4 minuts però, un parcial de 8-0 degut a les nostres pèrdues, va decantar el partit en contra nostra.

CADET MASCULÍ B

Muro 59 – CB Consell-Labolife 45. Partit molt, molt mal jugat per part dels nostres, cal dir que teniem 4 baixes i a l’hora de fer les rotacions es va notar. Pel que fa al partit cal dir que ha estat un dels pitjors partits que hem jugat, amb desmotivacio i falta de ganes per jugar d’alguns jugadors. L’altre equip va fer el seu joc, 40 minuts de zona que va fer que no sapiguessim atacar-la, però el que ens va fer perdre els partit no va ser la zona, va ser la manca d’intensitar defensiva.

CADET MASCULÍ A

CB Consell-Dhotels 37 – Llucmajor 21. Tot i el resultat no es pot dir que vagi ser un mal partit. Sobre tot tenint en compte que només teniem 6 jugadors disponibles. Tot i la sortida freda al partit, varem tenir molts de moments d’intensitat. Ara a esperar si recuperam efectius i podem competir els partits.

JÚNIOR FEMENÍ

Esporles BC 55 – CB Consell-Restaurant +QD 50. Darrer partit que ens quedava dels que teníem aplaçats. El començament no va ser molt diferent dels darrers partits, ens costa molt entrar ficades i varem perdre aquest primer quart. A partir d’aquí ens varem posar les piles i el segon quart va ser un del més bons de la temporada aconseguint un marge important al marcador. El tercer quart va ser  molt igualat i a on ens costava més poder anotar i l’altre equip anotava amb més facilitat. La desfeta va venir al darrer quart on només varem poder anotar 6 punts per 19 de les rivals. Encara que no varem guanyar ens hem donat compte que podem jugar contra qualsevol equip, si som capaces de mantenir el bon joc tots el quarts guanyarem més partits a la segona volta.

CB Consell-Restaurant +QD 62 – Artà 45. Començament de la segona volta i les bones sensacions que varem tenir el darrer partit contra esporles es varen veure referendades a n’aquest partit, molt serioses durant tots els quarts. De fet aquest equip ens havia guanyat a la primera volta de 25 punts, ara toca demostrar que no és flor d’un dia i seguir treballant per anar cap amunt i veure que aquesta es la única manera de progressar.

SÈNIOR FEMENÍ

CB Consell-Bufete Staubach 36 – Molinar 41.

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell-Evolutum Constructors 63 – Cide 77. Inici de la segona volta amb derrota, no acabam de sortir d’aquest resultats negatius on ens hem ficat. Com sempre començam els partits molt bé però a mida que les coses es torcen un poc l’equip no es capaç de treure la confiança suficient per tornar a recuperar les bones sensacions. Tothom ha de donar una passa endavant per reconduir la situació, que a pesar de tot no està malament i més tenint en compte que som un equip nou a la categoria i que degut a les lesions sofertes encara ens esteim coneixent.

IMG-20150206-WA0016 IMG-20150206-WA0015

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search