RESULTATS, 6 A 8 DE NOVEMBRE

 In entrades 2015/2016, Partits

ESCOLETA

Els dos equips de Iniciació varen gaudir d’un gran matí de partits, jocs i diversió a la Jornada Inaugural dels Jocs Esportius Escolars que es va celebrar a Alcúdia el passat dissabte. Molt divertit veure els primers partits dels nostres cracks!!!

PREMINI MASCULÍ

Llosetina – CB Consell-Aquadim. Gran primer partit i demostració de tots dos equips en quant a honradesa, educació i esforç. Dissabte varen veure un gran partit de bàsquet entre dos equips treballadors. Malgrat no hi hagi marcador, sabem perfectament que tots dos equips varen guanyar perquè al final del partit, tots sortirem satisfets. Enhorabona per la feina feta fins ara, gràcies als familiars i, a seguir!!!
Pd : Salud y BALONCESTO

MINI FEMENÍ

CB Consell-Caixa Colonya Pollença 68 – Sa Cabaneta 34. El passat dissabte, varem tenir la primera victòria de la temporada. Va ser una partit on ja varem començar guanyant i poc a poc varem anar augmentant la diferència. Les nines varen tenir una bona actitud durant tot el partit i gràcies a això, varen fer un molt bon partit, també aplicaren conceptes practicats aquella mateixa setmana i les hi va anar bé. Les 3 preminis que varen pujar, també varen fer un molt bon paper, i gràcies a elles, també varem obtenir la victòria. Ara seguirem fent feina per tenir mes partits com aquests. 1, 2, 3 Consell

MINI MASCULÍ

CB Consell-Evolutum Constructors 53 – Pla 90. Seguim aprenent dels nostres partits, hem de córrer més, tant per a l’atac com per defensar, si no capturem el rebot, enrere a defensar, i és igual si no és el meu jugador, si estic prop de la pilota i va a la cistella, el defens, volem la pilota.
Vam estar despistats, però vam anar corregint errors en el partit, anem a donar més en el següent, sobretot a nivell d’activitat.
Enhorabona al gran partit del nostre premini Miquel i gràcies per ajudar-nos.
I enhorabona a n’en Ruben que ha estat triat a la preselecció Balear mini.
1,2,3 Consell

INFANTIL FEMENÍ

Ciutat d’Inca 75 – CB Consell-Lavanderias Diana 35. Aquesta setmana tocava Ciutat d’Inca, sabíem que era un equip fort físicament i superiors en envergadura a les nostres, per poder competir hi havia que tancar el rebot i no donar segones opcions i en això treballarem durant dues setmanes. Content amb l’actitud de les nines, intentant plasmar a la pista tot el que havíem treballat durant aquest temps, mai baixant els braços i sabent que únicament amb la constància i el treball anirem creixent dia a dia, ànim EQUIP!!! 1 2 3 CONSELL

INFANTIL MASCULÍ

La Salle B 80 – CB Consell-Groc autoescoles 45. Partit intens entre els dos equips, on La Salle va ser superior als consellers. Però els consellers en el primer i tercer quarts varen plantar cara amb bona defensa i bons detalls en atac, tot i això en els darrers quarts de cada part ens varen faltaren idees en atac i la defensa va baixar la intensitat. Va ser un partit on ens varem donar compte dels nostres errors i farem feina per corregir-los.

CADET FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 34 – Llosetina 59. Mal partit de les nostres jugadores davant un equip superior físicament. Hem de començar a reaccionar per arribar a competit davant tots els equips, per arribar a la nostra lliga ( gener) amb totes les condicions favorables possible. Hem d’oblidar aquest dos darrers partits i sortir endavant, com lo que som, un gran equip. Ànims i força que encara ens queda molt bons moments per a disfrutar.
Salud y BALONCESTO

JÚNIOR MASCULÍ

Cide 63 – CB Consell-BJ Aluminox 68. Important partit el disputat el dissabte en la complicada pista del Cide.
Els nostres nins, després d’una setmana d’excel·lent actitud, van entrar al partit amb intensitat i molta garra.
Anem corregint errors, el més important era recuperar sensacions i ser competitius, tots dos objectius es van aconseguir.
Els errors tècnics i tàctics segueixen presents, és un camí llarg d’aprenentatge, que anirem millorant en el dia a dia.
La tornada a l’actitud humil i la intensitat en els entrenaments diaris va ser la clau per competir en un igualat partit que al final es va decantar per al nostre casiller.
Animar a l’equip a continuar en aquesta dinàmica sigui qui sigui l’equip que tenim davant, ara vénen partits en els quals tindrem enfront als millors, i serà important seguir la progressió individual i d’equip. La competició no és més que una eina per conèixer els nostres potencials i febleses.
1,2,3 Consell

SÈNIOR FEMENÍ

CB Consell-Bufete Staubach 61 – Eu Moll 26. Afrontàrem el partit amb 3 baixes: vic, tuya, i patri. El primer quart fou dolent a pesar de que guanyàvem 11-6, mals atacs i estàvem descentrades, al segon quart tot i que fou millor seguirem amb la mateixa tònica, destacar la lesió de na Sonia. Després del descans començàrem a jugar millor, treballant els atacs. Destacar el joc interior.

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell 51 – Manacor 49. Bon partit del primera autonòmica masculí i primera victòria! Varem sortir molt concentrats i amb ganes de treure un bon resultat, marcador molt igualat durant tota la primera part, al tercer quart aconseguirem distanciar-mos al marcador. Durant el darrer quart ens remuntaren i a falta de 40 segons perdíem de 2. Unes bones defenses i l’encert en els tirs lliures feren que guanyàssim el partit! Enhorabona a tots i gràcies al públic per animar durant tot el partit.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search