RESULTATS, 7 A 10 DE MARÇ

 In Partits

Aquí teniu les cròniques dels darrers partits:

PREMINI MASCULÍ

CB Sa Cabaneta – CB Consell-Groc autoescoles. Partit difícil per les circumstàncies externes, el camp, les cistelles, les pilotes… No hi ha excuses!!!! Varem jugar bastant malament, no hi ha haver joc d’equip. Varem fallar molts de tirs fàcils i no defensarem amb intensitat. Hem perdut motivació i es va notar que no es va entrenar la darrera setmana.

PREMINI FEMENÍ

CB Andratx – CB Consell-Rte. El Mascarón. El partit de divendres va ser molt irregular vàrem anar de menys a més, és a dir, vàrem començar els quatre primers quarts molts desorientades tant en rebot, defensa i encert a cistella. Els quatre darrers quarts vàrem espavilar i va canviar l’encert a cistella, més concentrades en defensa i més ganes de jugar. Al final ens vàrem anar d’Andratx amb un bona actiud de joc, esperem que el començament de la segona volta sigui millor que la primera. Ànims!

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Bionorica 14 – Montuïri 65. Bon començament de partit jugant de tu a tu a l’equip visitant, líder de la lliga, però poc a poc la presió a tota pista ens va fer perdre moltes pilotes i les forces. Ànims i seguir lluitant!!

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 23 – Uadis B 90.

Els cadets tornaren donar molt bones sensacions aquest diumenge contra l’UADIS del col·legi St. Josep, no pogueren fer res per evitar que el marcador reflectís la diferència entre ambdós equips, però els consellers plantaren cara als col·legials físicament més grans que ells, i fins i tot els jugaren molts moments “de tu a tu”. Des de el primer minut els nostres jugadors desplegaren el seu millor joc i la seu màxim esforç, jugant oberts i movent-se molt bé per desmarcar-se aconseguir que la pilota es mogués ràpidament malgrat la dificultat de donar bones passades davant els llarguissims braços que els defensaven. En defensa l’equip recorregué a les ganes i a la bona col·locació defensiva per tal d’aturar el també molt destacable joc rival. De cada setmana que passa els de Dhotels milloren una mica més i de cada vegada mostren més detalls de qualitat, així que poden estar contents i la satisfets de que la feina poc a poc va sortint a la llum.
Cal seguir en la mateixa línia!!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search