RESULTATS, 8 A 9 DE NOVEMBRE

 In entrades 2014/2015, Partits

MINI FEMENÍ B

Zona 5 30 – CB Consell-Caixa Colonya Pollença 0. Partit bastant desigualat, molta diferència d’alçada i d’experiència. Les jugadores han començat molt dormides i al segon quart ens han tancat marcador. A partir de la mitja part s’han espabilat en atac, han tirat bastant més, al final han aconseguit ficar 4 punts i comparat amb el primer partit han millorat bastant la actitud.

MINI MASCULÍ B

CB Consell-Evolutum Constructors 45 – CB Binissalem 47. Dissabte passat els nostres Minis começaren la lliga contra un lluitador Cb Binissalem. El resultat final va ser 45-47 a favor del Binissalem. El partit va ser molt disputat però la manca de concentració dels nostres en els primers minuts del partit va fer que fos difícil remontar l’avantatge que ens havien agafat. Resaltar l’actitud i esforç dels jugadors per seguir aprenent. ANIMS!

MINI MASCULÍ A

CB Consell-Groc autoescoles 58 – Sta. Maria 17. Partit desigual des del començament, així i tot els jugadors varen fer feina durant tot el partit fins que es varen donar compte que havien tancat marcador i es varen relaxar una mica. En general molt bona feina en atac, posant en pràctica moviments realitzats en els entrenaments, fintes, passar i tallar, talls directes cap a aro. En defensa intent de pressió tot el camp, tot i que els va costar agafar aquest automatisme ja que tenen el mecanisme de sempre d’anar a mig camp a defensar, intentam eliminar les ajudes per tot el camp i només fer-les quan és necessari. Molt bona actitud dels jugadors aportats pel mini B., no varen tenir por a res (serveix d’avís pels jugador de l’A perquè no es relaxin). Per acabar bona feina pero molta més per fer.

INFANTIL FEMENÍ

Llucmajor 28 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 58. La cara i la creu. Així es podria titular el partit que varem disputar a Llucmajor dissabte passat. On es va veure la nostre millor versió al llarg dels primers 20 minuts (12 a 42) . Amb una espectacular defensa, un atac acertat i bones aportacions del conjunt de l’equip… però després  del descans, arribà el desastre, pèsima actitut de qualcunes jugadores en defensa, errades en atac, i falta de xispa al llarg dels darrers 20 minuts. Ens hem de donar compte d’aquestes errades i començar a ser més regulars, sino haurem perdut un any de feina.

CADET MASCULÍ B

Santanyí 73 – CB Consell-Labolife 55. Els nostres jugaren un partit difícil contra Santanyí, que ens va sorprendre amb una defensa zonal durant el  partit, ells jugaren el seu partit amb defensa zonal i sortida en contraatac i els nosaltres no varem saber com atacar, i en defensa sempre ens agafaven despistats. Ànims i a seguir!

CADET MASCULÍ A

CB Consell-Dhotels 39 – Sta. Maria 64. Un partit més una mala sortida al primer quart (11-21) va provocar que l’altra equip ens agafés una avantatge que després no podem recuperar, ja que la resta de quarts varen ser igualats. Al començament del tercer quart l’equip va sortir a per totes i ens varem posar a només 4 punts i possessió per posar-nos a 2. Però, una vegada més, 2 minuts de desconcentració amb errades tontes varen tornar a allargar la diferència al marcador. Als darrers minuts l’equip es va deixar anar. Ens falta constància i mantenir la concentració i la intensitat més temps!!

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 69 – Campos 48. Cada partit que passa esteim més ficades als partits, varem sortir molt concentrades i amb una bona defensa. Això va fer que poguessin robar molts de balons i varem sortir en contraatac, i acabessin el primer quart 23 a 6. Al segon quart varem baixar la defensa pensant que ja teniem el partit guanyat i això va fer que perdessim aquest segon quart 17 a 25. Els altres dos quarts varen recuperar la defensa i tornar a córrer i va fer que tornessin a marxar al marcador. Ens falta millorar l’atac posicional i no pensar que els partits es guanyen al descans. De totes formes seguim creixent com equip i això és el més important.

SÈNIOR FEMENÍ

Joan Capó 44 – CB Consell-Bufete Staubach 42. Les Sèniors deixen fogir una oportunitat d’or per recuperar sensacions davant un Felanitx més que assequible, però a qui les conselleres no saberen guanyar. Després d’agafar un cómode avantatge de 10 punts es va veure com l’equip es desmontava en els darrers minuts, on la capacitat de mantenir el cap fred fou clau a l’hora de guanyar el partit. Cal seguir fent feina per aconseguir que aquests partits de finals igualats es converteixin en victòries.

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell-Evolutum Constructors 69 – Andratx 37. Primer partit que jugavem a casa a la lliga i varem començar amb molta força, coneixíem quines eran les fortaleses rivals i varem sapiguer contrarrestar-les. Varem començar a agafar una primera avantatge de 10 a 1, encara que un temps mort de l’equip contrari va fer que acabessim el quart 16 a 7. El segon i tercer quart no varem tenir tanta predisposicio defensiva i això va fer que l’equip contrari ens anotés 10 i 15 punts respectivament, encara que varem guanyar tambe els dos quarts. Al darrer quart varem tornar a estar ficats en defensa i varem poder tornar a córrer i robar balons que va fer que guanyessim 22 a 5. Encara ens falta millorar als atacs posicionals i no veure’ns guanyadors al principi dels partits. Seguirem treballant!!!

Aquí teniu 2 fotos del primer partit d’un equip Sènior Masculí del CB Consell al nostre pavelló!! històric!!

Sènior Masc 09-11-14 1 - Andratx (Medium) Sènior Masc 09-11-14 2 - Andratx (Medium)

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search