RESULTATS, 8 DE FEBRER

 In Partits

MINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles 49 – CB Calvià 19. Molt bon partit!!! Concentrats i intensos en defensa, robant pilotes i sortint al contratac. S’han de millorar aspectes de tècnica individual, sobretot les passes de sortida. En ocasions ens precipitam en les transicions defensa-atac però se nota quan entrenam bé durant la setmana i sortim motivats. És necessari estar molt bé físicament per poder aguantar la intensitat defensiva. Seguirem fent feina!!!!!!
Gran victòria!!!! Marcador tancat al 4t quart.

MINI FEMENÍ

CB Binissalem 45 – CB Consell-Lavanderias Diana 14. El passat dissabte les nostres jugadores varen jugar a Binissalem el pitjor partit de tota la temporada. Les nostres varen arribar al poble veí sense ganes de jugar a bàsquet o, això hem va parèixer. Una mala actitud de concentració e intensitat va provocar la tercera derrota de la temporada (segona davant Binissalem) i a més, la primera vegada que ens varen tancar marcador …. Tot i així , només esperem que aquest “accident” ens ajudi a crèixer i seguinr treballant com fins ara.

PREMINI

CB Consell-Evolutum Constructors – Ciutat d’Inca. Dissabte els nostres preminis jugaren contra el Ciutat d’Inca, un equip amb molta projecció i amb bons jugadors. Els nostres sortiren una mica adormits en el primer quart pero poc a poc es van anar activant en defensa i ficant dins del partit. Hem de destacar que en defensa poc a poc i a moments defensam bé i de manera activa i en atac ens manca jugar en equip i quan aconseguim  veure els companys desmarcats feim jugades de qualitat. A seguir millorant i sobretot entrenant.

INFANTIL FEMENÍ

Zona 5 46 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 45. Cara i creu. El passat dissabte varem viure dos partits diferents en un sol partit. El primer partit va ser a la primera part, on les nostres varen començar gairebé sense intensitat i l’equip contrari es va aprofitar per anar-se 15 amunt al descans …. Vist el mal partit, al descans varen xerrar per intentar solucionar aquest problema d’intensitat i treure l’orgull per poder competir i…. així va ser, jugarem una molt bona segona part, però, tot i que varem tenir pilota per guanyar el partit, 4 errors consecutius davall de cistella, va fer que Zona 5 s’enduguer la victòria.

JÚNIOR FEMENÍ

Esporles BC 38- CB Consell-Restaurant +QD 37 (amistós). Pendent crònica.

20140208_115121 (Medium) 20140208_131056 (Medium)

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search