RESULTATS, 9 A 12 D’ABRIL

 In entrades 2014/2015, Partits

PREMINI FEMENÍ

Sa Indioteria – CB Consell-Bionorica. Molt bon partit!!!! Hem disfrutat de veure jugar aquest grup. Molt bona actitud defensiva i començam a no tenir por en atac. Aquest equip te moltes ganes d’aprendre i de jugar a bàsquet!!!! Si seguim així el futur és nostre!!!!!

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Aquadim – Joan Capó. Dissabte vàrem jugar amb el líder de la categoria: Joan Capó de Felanitx. Vàrem patir “en les nostres carns” la seva condició de líder: joc ràpid, transicions ràpides, passes i tirs encertats… Davant aquest joc, hem de dir, poca cosa vàrem poder fer. No vàrem estar encertats en cap faceta del joc: errades en els passes, joc lent i massa previsible,… vàrem tirar poquíssim a cistella, com dic, per aquest joc lent. Els defensors aviat es posaven a sobre i era molt difícil trobar opcions clares de tir.
He de dir que l’equip del Joan Capó només es va presentar amb 7 jugadors el que va permetre que els jugadors més tècnics poguéssin jugar més períodes.
En qualsevol cas, queda ben clar que tenim molta feina a fer. Seguirem treballant.

MINI FEMENÍ B

DESCANSA

MINI MASCULÍ B

Calvià – CB Consell-Evolutum Constructors. AJORNAT.

MINI FEMENÍ A

Campos 64 – CB Consell-Lavanderias Diana 77. Bon partit ofensiu que varen jugar el passat dijous. Aplicant el nostre joc i prenent decisions correctes gairebé durant tot el partit. En defensa hem d’aprendre que no ens superin a l’1×1 amb tanta comoditat. Ara les nines se’n van de viatge d’estudis, desitjam un bon viatge i que tornin amb més ganes encara!!!

MINI MASCULÍ A

SCD Hispània – CB Consell-Groc autoescoles. AJORNAT

INFANTIL FEMENÍ

Sta. Maria 50 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 69. Gran partit el disputat pel nostre equip a Santa Maria. Malgrat sortit despitades en defensa durant els primers 14 minuts, varem demanar temps morts, explicar les errades i a partir d’aquest moment, partidàs de totes les jugadores de l’equip. Un cop més la intensitat de n’Aina Deya en defensa, va contagiar al reste de l’equip, cosa que va provocar un partidàs amb poques errades (que s’han de treballar) i una avantatja de 19 punts que ens va constar molt. Enhorabona i… a seguir!

CADET MASCULÍ B

CB Consell-Labolife 62 – Bahia San Agustin 43. Victòria dels nostres per 62-43 davant del Bahia San Agustín. Tot i el resultat final el partit no va ser fàcil a l’inici, sortirem amb poca actitud i així acabarem el primer quart perdent per 10-17. Ja en el segon quart reaccionarem i sortirem enxufats i amb actitud de lluitar pel partit i així acabarem decantant el marcador a favor nostre.

CADET MASCULÍ A

Campos 47 – CB Consell-Dhotels 66. Aquest diumenge els nostres cadets varen jugar un gran partit. Varen sortir molt concentrats al primer quart, amb una forta presió defensiva i unes molt bones finalitzacions, acabant el primer quart amb una avantatge de 4 a 25. La resta de partit va ser amb alts i baixos, però mantenint bastant bé la concentració.  Les coses a millorar….. l’efectivitat als tirs lliures i les pèrdues de pilota per males passades. Va ser un partit on tots els jugadors varen tenir els seus minuts i varem demostrar que quan volem ….. podem!!

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 60 – Santanyí 29. Partit contra un rival que a la primera volta ens havia guanyat a ca seva. Varem recuperar l’ambició que haviem perdut contra el molinar i des d’un principi varem impossar el nostre ritme i varem guanyar el partit d’una manera més fàcil del que esperaven.

SÈNIOR FEMENÍ

Cide 62 – CB Consell-Bufete Staubach 40. Un excel·lent segon quart de les nostres jugadores no va bastar per donar la sorpresa a casa de les liders. Es va jugar una molt bona primera part amb criteri, movent pilota i creant moltes situacions de cistella, que d’haver fructificat, haguessin servit per fer-li-ho encara més difícil a les noies del CIDE. En la segona part, no obstant això, vam perdre més del doble de pilotes que en la primera i va haver-hi situacions de precipitació. Quedem-nos amb aquesta primera part i, sobretot, aquest segon quart en què es va veure a l’excel·lent grup de jugadores que formen el nostre equip de Bàsquet. Salut!!!!

SÈNIOR MASCULÍ

Zona 5 64 – CB Consell-Evolutum Constructors 34.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search