RESULTATS, 9 i 10 DE FEBRER

 In Partits

Aquí teniu les cròniques dels partits del cap de setmana:

MINI FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 37 – CB Andratx 7. Victòria còmoda del nostre equip tot i la falta d’encert de cara a cistella de les nostres jugadores als primers quarts. Bon partit i bon joc tant als contraatacs com en estàtic!! enhorabona!!

PREMINI FEMENÍ

CB Sa Cabaneta – CB Consell-Rte. El Mascarón. Va ser un partit molt irregular marcat per una defensa fluixa i ens va costar ficar-mos al partit. S’haguessin pogut ficar més cistelles, però l’encert va estar bé. En general un partit molt irregular.

PREMINI MASCULÍ

CB Muro – CB Consell-Groc autoescoles. Bon partit davant un rival més fluix, que va permetre provar coses noves.

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 60 – Sa Cabaneta 50. Segona victòria pels cadets del Basquet Consell contra un altre rival de la seva categoria, l’equip de Sa Cabaneta. Rival que es presentà al Poliesportiu Cati Pol amb la intenció de donar batalla.
De ben prest el Consell agafaren una petita distància al marcador que no amollaren ja en tot el partit, tot i que aquesta diferència no donava tranquil·litat a l’equip que veia com els nervis i la manca de concentració de tots els seus components reduïa als mínims les possibilitats de fugir de més de deu punts del rival.
Ara cal recordar el que va dir aquell filòsof “No es tira endavant només celebrant èxits, sinó superant els fracasos” Així, que cal rectificar les errades que es veren durant l’encontre per preparar-se cara a nous enfrontaments.
Malgrat tot, enhorabona per la victòria i molts ànims!!

         

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search