RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

 In Partits

Molt bons resultats als partits d’aquest cap de setmana!! enhorabona!!

PREMINI MASCULÍ

El CB Consell-Groc autoescoles es va enfrontar dissabte al CB Manacor en un partit igualat al principi però que poc a poc va passar a dominar el nostre equip. El contraatac va ser una part fonamental del joc dels consellers davant un Manacor amb un parell de jugadors molt bons tècnicament que en ocasions deixaven en evidència la nostra defensa. Enhorabona pel partit disputat!!

PREMINI FEMENÍ

Partit molt igualat el disputat pel CB Consell-Rte. El Mascarón a la pista del Molinar. Un equip local mixte amb cinc nins i cinc nines, que va servir perque les nostres nines s’espavilassin. Vàrem començar molt bé el partit en defensa i amb encert a cistella, encara que al final del partit afluxarem un poc. Falta jugar un poc més en equip i finalitzar bé les entrades quan arriben totes soles a cistella. En general bé!! a seguir així!!

INFANTIL FEMENÍ

CB Campos 10 – CB Consell-Bionorica 60. Segona victòria de la temporada per al nostre equip. Bon partit en defensa presionant i bones finalitzacions dels contraatacs que va fer tancar el marcador. Amb el que hi ha que anar alerta és amb les faltes. Ja sabeu que quan lluitau s’aconsegueixen els objectius!! enhorabona!!

CADET MASCULÍ

CB Andratx 29 – CB Consell-Dhotels 52. Primera victòria de la temporada dels cadets gràcies a una impecable defensa dels nostres atl·lots que posaren tota la intensitat que han anat desenvolupant aquesta temporada per la costum d’haver de jugar sempre al límit contra rivals molt superiors a ells.
Aquesta vegada es trobaren davant  un rival d’iguals condicions físiques i nivell, els consellers no desaprofitaren l’ocasió i mostraren totes les seves armes per aconseguir fer-se amb la victòria.
El partit començà amb mal peu, els rivals dominaren els primers minuts de partit, al Consell li costà barbaritats entrar dins el partit anotant la primera cistella al minut 4. A partir d’aquí un 2-8 a favor permeté que els de Dhotels es possssin per davant ja per tota la resta de partit.
L’emoció estava servida ja que la diferència era molt curta i no assegurava la victòria al Consell que hagué d’aguantar totes les envestides de l’Andratx mantinguent l’avantatge fins al darrer quart, on amb una espitjada de ritme, el Consell amplià la diferència del 23-29  al 29-52 en un sol quart de partit.
Ara cal aprofitar la recarrega d’il·lusió i estímul per seguir treballant per tal de repetir la gesta. Enhorabona nins!

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search