RESULTATS I CRÒNIQUES, 06 A 11DE MAIG

 In entrades 2015/2016, Notícies

PREMINI FEMENÍ

Partit molt disputat a causa de la nostra manca de concentració. Sempre depenem del nostre estat anímic!!! Sense concentració no hi ha defensa!!!!
No hi ha excuses, les situacions ambientals i externes no poden influir tant en el nostre comportament dins la pista.
Al final tot es soluciona amb la inspiració d’una o dues jugadores i això no és el que ens caracteritzava darrerament, erem i serem un equip!!!!!!

MINI MASCULÍ
Santa Maria 65 – 64 Cb Consell Evolutum

Els nostres minis varen jugar en general un partit fluix en defensa. Varen lluitar durant tot el partit excepte els tercer i quart període, on no defensarem i no realitzarem bons atacs. Després es varen animar i competiren fins el final, on el partit finalment es va decantar per un punt per l’equip contrari.
Aquesta setmana realitzarem bons entrenaments per disputar el millor possible el darrer partit.

MINI FEMENÍ

Aquest cap de setmana les nostres nenes jugaren dos partits:
Divendres jugarem contra Sa Pobla. Les rivals eren clarament superiors a nosaltres però també ens va faltar tenir una bona actitud. No varem saber competir i ens va passar factura. No obstant, dels errors se n’aprèn. Dissabte les nostres nenes s’imposaren a Sa Indioteria, i ens varen demostrar a tots que si volen, poden. Esperem que aquesta jornada llarga ens hagi servit per aprendre la lliçó.

INFANTIL MASCULÍ
Consell Groc Autoescola 49 – 69 Campos

El passat dissabte els nostres infantils varen jugar un bon partit. Varen començar el partit lluitant minut a minut. Fallarem el rebot, on hi havia jugades que ni tan sols lluitàvem per agafar la pilota. Quan arribàvem als darrers minuts el nostre nivell de defensa va anar baixant degut a que els de Campos varen ser superiors físicament.
Seguirem entrenant per cercar millores!

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell Lavanderias Diana 60 – SCyD Hispania 61

Bona actuació la del dissabte de les nostres nenes al Cati Pol, fent un partit d’aquells on més s’aprèn tot i la derrota. A la primera volta ens van esborrar de la pista, literalment, vam ser escombrats pels nostres companys de l’Hispània. Però aquesta vegada, a causa d’un partit molt seriós i intens per part nostra hem pogut jugar cara a cara durant tot el partit. Només quatre minuts del tercer període , on varem interpretar malament el joc, va fer que no sabéssim tancar el partit  lo qual donà ales al contrari. No obstant això, feliç amb l’actitud de totes les jugadores, tant en defensa com en atac: Ritme, intensitat, concentració, bones lectures… tot comença a reflectir-se sobre la pista.
1 2 3 CONSELL.

inf_fem

CADET FEMENÍ
C.B. SA CABANETA 57 – 46 CB CONSELL SA FABRICA DE GELATS

Partit estrany de les nostres cadets a Sa cabaneta. Una dolenta primera part on varen sortir adormides va fer que perderen de 22 al descans.
Tot i així, a la segona part amb una mica d’orgull varen aconseguir ficar-nos al partit.
Una polèmica expulsió a na Marta, i al nostre entrenador, ens va treure del partit.
Enhorabona al nostre rival per la gran temporada i a les nostres nines per l’esforç fins al final.
Ara queda només una setmana d’entrenaments oficials, amb un darrer partit i tota la postemporada per segui millorant.
Salud y BALONCESTO

CADET MASCULÍ
Pollença 62 – 51 CB Consell – Labolife ‏

Desprès de 20 victòries consecutives a arribat la primera derrota a una pista Molt difícil com es la del Basquet Pollença , els locals varen anar per davant tot el partit amb mes encert en el tir , mes ganes i mes ritme fins que a falta de 4 minuts aconseguirem posa el marcador igualat amb uns bons minuts amb defensa , al final mes encert i mes concentració del locals que lis donà la Victoria merescuda i treballada , ara només queda seguir fent feina i preparar el darrer partit de lliga i la final , tots junts u aconseguirem , ànims nins!!!

JUNIOR MASCULÍ
VIUBASQUET 88 – 41 CB CONSELL B DHOTELS

En primer lloc agrair als cadets que van tenir la deferència de donar una mà. Una bona primera part de l’equip en el camp del segon classificat .

Millor ens quedem amb la part positiva de la bona primera part i intentem oblidar la segona, que es va notar el cansament a les cames dels nois, no podent defensar-se amb tota la intensitat que haguessin volgut. Salut!!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search