RESULTATS I CRÒNIQUES, 1 A 3 D’ABRIL

 In entrades 2015/2016, Partits

Premini masculí
CB Consell Aquadim – Calvià

Dissabte vàrem jugar davant l’equip calvianer, un equip mixta i amb pocs recursos. Davant això, el nostre equip va poder desplegar el seu joc amb facilitat. Vàrem dominar el partit des de el principi, tant en atac com en defensa. Els nostres jugadors, tot i la diferència de nivell respecte a l’altre equip, varen mantenir una bona actitud durant tot el partit, esforçant-se i mantenint la tensió en el transcurs del partit.
Enhorabona i esperam poder mantenir aquest nivell de joc

Premini femení
Molinar – CB Consell Bionorica

Gran partit de les nostres nines que dissabte varen baixar fins la barriada des molinar per jugar un autèntic partidàs.
Tot i començar el primer quart un poc adormides, les nines varen saber reaccionar a temps i, afegint una mica mes d’intensitat defensiva , varen començar a jugar al nostre joc.
Gran gestos tècnics de totes les jugadores, alcen el cap i fent passades a una mà . Enhorabona per el joc, gràcies per fer-me disfrutar amb les vostres rialles i vos ànim a que apugeu un poc mes d’intensitat als entrenaments, que sou un EQUIPASO.
Salud y BALONCESTO

Infantil femení
Hispania 70 – 26 Cb Consell Lavanderias Diana

Molt suau el partit disputat per nostres tant en defensa com en atac, potser només competirem l’últim quart on tirarem una mica de l’autoestima i es van fer les coses. Aquest equip a demostrat que pot i sap com jugar amb molta més intensitat que avui, així que ens oblidarem tan aviat com sigui possible de tot el que es feia malament (utilitzant-ho només per corregir errors) i reforçar la part positiva del grup. Felicitar a l’oponent per a la seva gran defensa en línies de passada, tallant moltes pilotes i aprofitant-les per contraatacar.
1 2 3 CONSELL

Infantil masculí
C.B Campos 74 – 27 C.B. Consell Groc autoescoles

El passat dissabte els nostres infantils jugaren contra un equip superior. Els nostres nins varen plantar cara durant els dos darrers quarts, però el primer i segon els contraris varen aprofitar totes les oportunitats que tengueren per fer-se amb el partit. Durant el partit varen tenir bones actuacions amb atac, però la majoria d’elles no acabaren sumant. El nivell defensiu de l’equip va ser baix en tot moment tant individual com col·lectivament, continuarem fent feina per millorar.

Junior masculí
CB Sa Cabaneta 97-41 CB Consell Dhotels

Bona primera part dels nostres nois de Sa Cabaneta. Es veren bons detalls tant en atac com en defensa. La caiguda física, lògica en si, a la segona meitat va fer augmentar les diferències. Hauriem de mantenir i quedar-mos amb la bona feina feta a la primera part i continuar treballant. Salut!

Senior Femení
CB Sa Cabaneta 57-42 CB Consell Bufete Staubach

Partit vs Sa Cabaneta equip encara invicte aquest any. El primer quart jugarem molt bé, movent sa pilota i seleccionant bons tirs i amb una defensa ordenada.

Ja al segon i tercer quart començarem a perdre molts de balons i molts rebots sobretot ofensius, això beneficia al contrari que es posaren fins a 22 punts amunt. Al darrer quart cursarem diferències fins als 10, però finalment menys acabarem a 15. Van ser superiors en el rebot i ens castigaven totes les nostres errades.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search