RESULTATS I CRÒNIQUES, 10 A 13 DE MARÇ

 In entrades 2015/2016, Partits

PREMINI FEMENÍ

Zona 5 – CB Consell Bionorica

El pitjor partit de la temporada!!! No es pot jugar sense ganes ni actitud. Jugarem sense lluitar contra un bon equip amb bona tècnic individual. Crec que ens falta concentració i sobretot escoltar, pensar i actuar en conseqüència. Així com sabem guanyar, també hem de saber perdre i aprendre de les errades. No som tant dolents com va reflectir la nostra imatge. Se que com podem jugar perquè ho he vist i apartir d’ara ho tornarem a fer!!!!!!!
Força i lluita!!!!!

PREMINI MASCULÍ

Ciutat d’Inca – CB Consell Aquadim

Després d’una temporada amb males actituds en l’equip (tant en partits com en formació). I un càstig prou “pesat”, els nens han après (i donàrem) un bon joc fruit d’una lliçó apresa.

Hem de ser conscients que si lluitem més amb una actitud positiva, aprendrem molt més i per tant farem més cistelles, i sobretot, tindrem un joc molt més divertit. El partit de dissabte, només dir que era, en l’actitud i el desig de la pilota, el millor de la temporada.

Des de l’escalfament fins el xiulet final anaren a aprendre, lluitar, jugar i divertir-se. Enhorabona per la reacció, a seguir amb aquesta actitud! Salut i bàsquet!

MINI MASCULÍ

CB Sa Indioteria Dtapas con Manu 61-67 CB Consell Evolutum

Els nostres minis dijous jugaren un emocionant partit contra els nostres amics de Sa Indioteria, cada partit estem millorant, ja es veuen passades damunt bot, ràpids contraatacs, en defensa es tanquem línies de pase… i per atacar fem més cosetes. A seguir!

1.2.3 Consell.

MINI FEMENÍ

Bahia San Agustín 66-55 CB Consell Caixa Colonya Pollença‏

El partit jugat contra el Sant Agustí, va ser un partit on varem començar un poc dormides. A causa de això, ens varen agafar una petita distancia i amb aquesta avantatge, la varen anar augmentant poc a poc. Les del consell veren fer un bon partit menys al principi, varen fer una bona defensa però la falta de encert ens va perjudicar. Ara ja només ens queda seguir practicant i millorar. 1, 2, 3 Consell!!

INFANTIL FEMENÍ

Molinar 51 – 59 CB Consell Lavanderías Diana

Primer partit de la fase segona i primera victòria. Partit dur de treure per una sèrie de circumstàncies internes que ens ha va dur a que alguna de les nostres jugadores estiguès molt per sota del seu nivell.

En atac correrem i efectuarem molts bons atacs d’1 vs 1, jugant sempre amb espais oberts. Defensivament ens costa entendre que hem d’arriscar en les línies de passada. Aquesta setmana treballarem per recuperar l’ànim de grup i seguir treballant com ho hem fet fins ara, sabent que només donant 100 × 100 en cada sessió podem millorar pas a pas.
Ànim nines!!!
1 2 3 CONSELL

La Salle 89-39 C.B.Consell Groc Autoescoles

Partit desigual entre dos equips de diferent nivell on els consellers han fent dos primers quarts desastrosos, sense gens d’actitud, no han sabut sortir de la pressió quan trèiem de fons i en atac cascú feia sa guerra pel seu compta. Però ja en el tercer i quart cuart les coses han canviat els jugadors han fet un canvi de chip i han sortit amb bona actitud i amb ganes de fer feina, hem sabut sortir de ses pressions, en atac jugades col·lectives molt bones i donant guerra en es rival, llàstima des començament, seguirem fent feina!!!

CADET MASCULÍ

Llucmajor 54-72 CB Consell – Labolife‏

Partit Molt difícil el disputat Per els nostres cadets a la pista sempre complicada del Llucmajor , el partit començar molt bé per als nostres nins amb un parcial de 2-9 amb molt bona actitud defensiva i encert en el apartat ofensiu.

Poc a poc el Llucmajor s’anava atracant al marcador acabant el primer quart, 4 dalt , el segon quart va ser un intercanvi de cistelles per als dos equips fins el darrer minut que els nostres caigueren una avantatge d’11 punts .

La segona meitat els nostres controlaren be l’avantatge i poc a poc amb bones jugades de contraatac i bona actitud defensiva aconseguiren una avantatge final de 18 punts amb cistella final de mig camp den Jaume Munar , el resultat final va ser de Llucmajor 54-72 Consell , enhorabona als nins Per treure un partit Molt difícil. Ara toca seguir fent feina .

JUNIOR MASCULÍ

CB Consell Dhotels 44 – 58 Lloseta

En primer lloc agrair als tres cadets que van anar a ajudar-nos en el partit. Gràcies pel suport!. Abans de res cal destacar que el primer i el darrer quart es van guanyar per una diferència mínima, però guanyats quedaren. Algunes males ratxes defensives i la falta de concentració amb fracassos de finalitzacions a cistella fàcil donaren l’avantatge suficient a l’equip llosetí. Com continuar millorant i poder gaudir i ampliar els bons moments de joc, que ja eren a Sóller? Labor omnia vincit! ( el treball tot ho pot!) Salud!!!

Sant Josep 87-73 C.B. Consell-B.J. Aluminox

El junior ho donà tot en un difícil encontre, tot i aplicar la feina dels entrenaments de la setmana correctament no pogué ser.

Anem millorant a poc a poc en la presa de decisions. I serem capaços de crear un joc molt ràpid. 1.2.3 Consell.

SENIOR FEMENÍ

CB Consell Bufete Staubach 37 – 46 Restaurant Can Bernat

Bon partit defensivament per part de les locals, però ofensivament no ha respost a ses expectatives. L’equip rival ha fet el seu partit, amb força intensitat tot el partit y percentatges millorables en atac, però com que ha tengut moltes més oportunitats, el partit s’ha decantat de la seva part.

El Consell ha de millorar la intensitat del seu joc ofensiu per tornar a sentir les sensacions de fa un parell de mesos.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search