RESULTATS I CRÒNIQUES, 12 A 14 DE MAIG

 In entrades 2016/2017, Notícies

PREMINI FEMENÍ
CB Consell-Bionorica – Cide

Dissabte les nostres nines varen jugar un partit contra Cide. Varen jugar un partit bo amb alguns moments de baixa intensitat, en atac anotaren moltes cistelles de contraatac. En defensa estàvem agressives i així varem ser capaces de robar moltes pilotes. Cal dir que ens fallava una mica el tema d’agafar el rebot.

Cal seguir fent feina per millorar.

1, 2, 3 JUNTES!

PREMINI MASCULÍ
CB Consell-Hipermueble – Sa Pobla

El partit contra el Sa Pobla, ha estat un partit on vàrem tenir alguns alts i baixos. Vàrem començar molt dormits i per això Sa Pobla al principi era superior. Poc a poc ens vàrem anar ficant al partit i cada vegada teníem un nivell més igualat. Això va fer que tinguéssim més ocasions de tir i una bona defensa. Ara seguirem practicant perquè el pròxim partit sigui millor. 1, 2, 3 Consell!!!

MINI FEMENÍ
Sa Indioteria 45 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 17

El Consell només va poder participar amb vuit jugadores, les baixes es varen patir! que es recuperin aviat!! Les jugadores del Consell es varen esforçar molt jugant contra un equip molt, molt, molt alt. Varen destacar amb tècnica individual, encara que el resultat no va acompanyar.

Els quarts on no havia aquesta diferència física varen ésser igualats, però res es va poder fer contra jugadores tan superiors físicament. Seguirem entrenant per jugar millor!!!

MINI MASCULÍ
Manacor 49 – CB Consell-Aquadim 19

Partit disputat davant un rival, una vegada més, on els seus jugadors físics eren un o dos anys majors als nostres. L’inici del partit va ser esperançador, dirigint el joc amb el cap alt i llegint correctament els avantatges. Aquests primers 6 minuts van ser els millors de la temporada però, una vegada més, el moviment de banqueta i la rotació del següent quart va ser clau. Manacor va posar tot el seu arsenal en pista i nosaltres, per molt que treballéssim en defensa no podíem arribar a fer contraatacs amb tanta comoditat. Els dos darrers quarts del partit vam tornar a la tònica de l’inici, amb un joc divertit i de córrer contraatacs oberts, cercant avantatges i aconseguint superioritat ofensiva, fruit de l’esforç i la millora que a poc a poc aconseguim. Ens queden 11 partits i molts més entrenaments per seguir treballant!

Salud y BALONCESTO!

MINI MASCULÍ COMBINAT
Sant Francesc Llops 22 – Santa Maria Consell-Urbient 72

En aquest partit aconseguíem donar més responsabilitat en aspectes diferents a jugadors que normalment ubiquen més el seu joc per altres indrets. Ens varem trobar al davant a un equip valent que proposava un joc alegre des de l’1c1. En aquest partit aconseguíem matemàticament el segon lloc de la classificació i per tant, el privilegi de poder gaudir del campionat a la nostra pista.

Santa Maria Consell-Urbient 105 – Manacor 72

Bon partit dels nostres en aspectes ofensius, com sobretot, defensius. Atents sense pilota i actius la major part del partit per poder prendre decisions en defensa. En atac vàrem mantenir el ritme però potser va faltar claredat en els espais quan el jugador amb pilota no aconseguia superar.

INFANTIL MASCULÍ
Dakota Alcúdia 79 – CB Consell-Muebles La Fàbrica 33

No hem entrat al partit en cap moment. Les primeres accions de joc no ens son favorables i ja baixam els braços. Falta d’intensitat en defensa, i sense mobilitat en atac contra un equip defensivament molt actiu. Sense transicions ràpides tant en defensa con en atac i si a tot això li afegim 4 antiesportives i dues tècniques amb dos expulsats, ja tenim servit el partit!!!!

Conclusió, partit no disputat per dimissió del personal!!!

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT
Sa Indioteria 76 – Santa Maria CB Consell-Evolutum 36

Difícil partit el disputat dissabte passat. El resultat no és més que una imatge de la clara realitat. De la superioritat física que tenen els nins de Sa Indioteria respecte als nostres. Dos parcials en els primers minuts del partit de 13 a 2 ens va sentenciar per a la resta del partit. Encara així, els nostres, acostumats per fi a lluitar independentment el que posi l’electrònic, van treballar per escurçar distàncies, llegint avantatges i atacant les poques febleses del rival. Amb treball ens vam posar al descans en -8 però, una vegada més, l’entrenador rival va posar a tota la seva artilleria en pista i, el 46 a 14 del segon temps reflecteix la realitat: Voler, lluitar, treballar però no poder!

Ara seguirem planificant el futur treballant en el present. Gaudint del creixement dels nins i aportant-los noves eines.

Salud y BALONCESTO!!

INFANTIL FEMENÍ
Bahia San Agustin 89 – CB Consell-Lavanderias Diana 39

Darrer partit d’una etapa meravellosa en la que he pogut estar d’una manera o d’una altra, durant 4 anys, al costat d’aquestes grans nines.

Les varem agafar en “bolquers” i les deixem anar fetes unes “mujercitas”.

Ara a acabar aquestes últimes sessions perquè ens segueixin servint per seguir progressant i l’any que ve un pare mes estarà en les graderies animant i criticant a l’entrenador de torn, jeje.

CADET FEMENÍ
CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 57 – Sa Indioteria 64

Avui, diumenge 15 de maig, les nostres cadets han disputat l’últim partit de la categoria cadet, l’últim partit de lliga però no l’últim partit juntes, els hi queda el premi per la bona feina feta durant la temporada. S’han enfrontat a un rival físicament diferent a nosaltres, però al que hem fet front. Han lluitat com a lluitadores que son, han rigut com a apassionades d’aquest esport, a pesar que el resultat no ha estat a favor. Els hi queda un llarg camí, però si segueixen així, i juguen com saben, és un espectacle per els ulls dels aficionats.

Nines, no deixeu mai de lluitar pel que voleu, que mai ni ningú vos aturi els peus!

PD: La vostre entrenadora

1…2…3. JUNTES!

JÚNIOR MASCULÍ
CB Consell-Labolife. DESCANSA

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL
CB Consell-BJ Aluminox. LLIGA ACABADA

SÈNIOR MASCULÍ
CB Consell-Electrocominca. DESCANSA

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search