RESULTATS I CRÒNIQUES, 14 A 16 D’OCTUBRE

 In entrades 2016/2017, Notícies

MINI MASCULÍ

CB Consell-Aquadim 5 – Joan Capó 56

Mala actitud i mal partit dels nostres minis de primer any. A una lliga on som “la cenicienta” no podem sortir a encalentir com si estiguessin al parc i a jugar amb por. Hem de sortir a jugar a suar, a aprendre, a pensar, millorar i somriure, però sempre des de les màximes ganes possibles, tot i que estigui el millor equip del món de rival, la nostra ACTITUT sempre ha de ser la mateixa. Una passa enrere que ens servirà per agafar impuls i seguir millorant en aquest llarg, dur però bonit viatge.

Salud y BALONCESTO!

 

MINI FEMENÍ

CB Molinar 52 – CB Consell-Caixa Colonya Pollença 73

Partit amb un bon marcador, ambdós equips han jugat amb molta intensitat tant ofensiva com defensiva. El banquet més profund de l’equip visitant ha decantat el partit, ja que el Molinar tenia més jugadores que havien començat a jugar aquest mateix any.

És destacable la feina defensiva de totes les jugadores del Consell per aturar a individualitats físicament superiors, així com la capacitat de superació envers les dificultats. Bona tasca!

 

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT

Santa Monica 52 – Santa Maria CB Consell 60

Segon partit de lliga i segona victòria davant un dels rivals més lluitadors i a un pavelló molt i molt difícil. Els nostres, a diferència de la setmana anterior, varen sortir a jugar amb moltes ganes durant la primera part, aprofitant les avantatges i defensam 3/4 de pista. En atac es varen veure cosetes que a poc a poc milloram, com el joc sense pilota i el contra-atac. Tot i així, a la segona part ens varem relaxar i jugarem amb menys intensitat i amb més precipitacions. El rival va aprofitar la nostra falta de concentració i es varen apropar al marcador. Finalment, varem aconseguir controlar el partit i aconseguir una treballada i merescuda victòria. Enhorabona als nins per l’exemple d’esportivitat que varen donar.

Salud y BALONCESTO!

 

INFANTIL FEMENÍ

Sa Cabaneta 61 – CB Consell-Lavanderias Diana 50

Aquest dissabte ens enfrontàvem a les companyes de Sa Cabaneta a les quals ja coneixem bé i sabem del seu poder físic sota els taulers per part d’alguna de les seves jugadores.
Aquest fet va fer que les nostres optessin molt pel tir exterior no sempre escollint la millor opció, pecant de males lectures i precipitacions.

En defensa hem de ser un equip més solidari, sabent que les que defensen el costat sense balon són igual d’importants o fins i tot més que les del costat amb balon, no podem donar segones opcions al contrari i en això treballarem.

En atac, quan les coses no surten no passa rés, paciència, apretam més en defensa i tot arreglat.

Aquesta setmana a preparar altres tres sessions d’entrenaments a un gran ritme com fins ara, aprendre de la derrota i el dissabte següent a “”aprovar l’examen””.

Ànims nines i a seguir, només amb la voluntat i el sacrifici podreu aconseguir el que voleu.
1 2 3 CONSELL

 

CADET FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 58 – CB Binissalem B 47

Gran victòria de Consell avui, ha estat un partit que mereixíem guanyar per l’esforç de la setmana; hem tengut moments en els que ens anàvem del partit però hem sabut tornar a enganxar-mos i seguir lluitant fins el darrer minut. Hem sabut aplicar totes les jugades; sabem que hem de millorar moltes coses però son petits falls que amb el temps aconseguirem llevar.

A seguir així!

 

JÚNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labolife 33 – Joan Capó 67

Mal partit en general, poca concentració i poca intensitat defensiva. No hi ha massa comentaris més. Ressaltar que el pitjor del partit dos lesionats més, ja son tres, en una plantilla ja molt curta de per si. Els al·lots feren el que varen poder dins lo limitats que estam.
Esperant que es recuperin el més aviat possible tot els lesionats per poder enfrontar-mos amb mes garanties tot els partits que queden.

Anim a tots.1.2.3 Consell!!

 

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL

Sant Josep 79 – CB Consell-BJ Aluminox 102 (23-11, 18-33, 14-28, 24-30)

Al Madison, a les 21 hores, jugarem la quarta jornada de la primera fase, l’ambient gràcies a l’horari era espectacular.

Varem tenir un primer quart molt tou en defensa, deixant que SJO ens corregués i jugués amb llibertat absoluta. La falta de tensió inicial -que parlarem i avisarem en la xerrada prepartit- ens va ficar en seriosos problemes, doncs no ens trobàvem còmodes i els nervis van aparèixer reflectits en un espès atac.

Després del pas per la banqueta en finalitzar el quart, l’equip va començar a defensar millor, i en atac ens amollarem, SJO va notar la rotació per les faltes, i a poc a poc vam anar millorant el nostre joc.

És molt important sortir amb tensió, i això esperem haver-ho aprés, però és igual d’important que es donin aquestes circumstàncies i corregir-les en temps real en el partit, és per això que estem molt satisfets del partit, per haver sabut resoldre una situació complicada.
A gaudir i seguir aprenent.

1.2.3 Consell.

 

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell-Electrecominca 60 – Dakota Alcúdia 65

Primer partit a casa del nostre Sènior. Vàrem començar el partit molt bé amb un primer parcial 7-0. L’equip visitant es va despertar i va anular la diferència en poc temps. Al final de la primera part 41-34 pels locals. Aconseguint en aquests primers 20 minuts un total de 8 triples. El descans li va anar molt bé al Dakota, poc a poc va anar retallant les diferències, i es va posar per primera vegada per davant al marcador a falta de 1:24 del final del partit.

Resultat final 5 abaix pels nostres Sèniors.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search