RESULTATS I CRÒNIQUES, 15 A 18 DE DESEMBRE

 In entrades 2016/2017, Notícies

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Bionorica – Sa Pobla

Dissabte les nostres nines varen jugar contra un equip inferior a nosaltres. Varem disputar el partit amb moltes ganes i jugant la pilota entre totes. Poc a poc es veu la feina que fan les nines als entrenaments.

Ara a passar unes bones festes i després de Nadal tornar amb més ganes d’aprendre i seguir disfrutant. 1, 2 ,3 JUNTES!

PREMINI MASCULÍ

CB Binissalem – CB Consell-Hipermueble

Dissabte contra el Binissalem va ser un partit on varem fer una bona defensa i per això varem aconseguir robar pilotes. I en atac férem bones passades i bones finalitzacions. Ara a seguir fent feina per seguir millorant. 1, 2, 3 Consell!!

MINI FEMENÍ

Santa Maria 58 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 38

Partit amb molts d’alts i baixos i llacunes amb la concentració que ens ha fet perdre intensitat davant un molt bon equip amb una defensa intensa. Quan tenim en front un equip que ens fa una bona defensa en venim abaix i no sabem prendre les decisions adequades a cada moment. Hem de millorar molt mentalment, tècnicament sabem fer moltes coses però no les aplicam i volem fer d’un joc col·lectiu un joc individual.

MINI MASCULÍ

Espanyol Ugui 53 – CB Consell-Aquadim 3

Mal partit el que varem jugar el passat dijous a casa de La Salle. Per falta d’organització amb els més petits, infermetats i més coses. Només varem anar a jugar amb 7 nins, cosa que aquests aprofitaren per a sumar minuts d’experiència en aquesta super pretemporada. Ara aprofitar les tres setmanes sense competició per incrementar volum d’entrenaments i millorar més! Esperem que ningú hi falti.

Salud y BALONCESTO.

MINI MASCULÍ COMBINAT

Santa Maria Consell-Urbient 68 – La Salle 107

Quan els altres són millors només queda observar, pensar i intentar millorar. Jugàvem contra un bon equip i hem tingut alguns moments de bon joc. Però no basta perquè encara no tenim la capacitat de mantenir constància a aquest nivell.

INFANTIL MASCULÍ

Bahia San Agustin 83 – CB Consell-Muebles La Fàbrica 32

Partit dominat clarament per l’equip local, que aprofità cada opció d’atac sense cometre pràcticament errades. El Consell ho va intentar tot el partit, sense abaixar els braços en cap moment, però cada errada en atac es convertia en una transició molt ràpida del BSA, obrint aquest molta distància al marcador, que es va tancar al minut 6 del tercer quart.

Un fet positiu ha estat que hem aconseguit sortir de la pressió sense massa problemes, ara la feina és culminar aquestes transicions amb punts a la butxaca.

També hem de millorar les transicions atac-defensa, no hem de permetre que els rivals anotin abans de 10 segons.

Tenim un equip cada dia més lluitador, tots seguirem fent feina per ésser millors jugadors.

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT

Santa Maria CB Consell-Evolutum 51 – Santa Mónica 32

Partit molt fred entre dos dels equips que millor juguen a bàsquet de formació a la categoria. Sense zones ni res d’aquestes coses dels grans. Tots dos equips, varen encalentir a la coberta i el fred (o això volem creure) va provocar un partit avorrit amb moltes errades i falta de precisió.

Aquestes tres setmanes sense jornades, aprofitarem per fer dos partits amistosos amb equips de categoria superior per avaluar la nostra possible millora. Hem de seguir treballant dur, i ser més regulars i forts en defensa!

Salud y BALONCESTO

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Lavanderias Diana 52 – Sa Cabaneta 63

Jugàvem contra un equip al que coneixem bé, sabem que el seu joc interior és fort i basen en les seves jugadores grans tot el seu joc, però això a nosaltres no ens ha de preocupar ni importar per seguir creixent com a jugadores i com a persones.

Independentment del resultat final, que para nosaltres ara com ara ha de ser el de menys, orgullós del comportament del grup, lluitant, sacrificant-se i comportant-se com devien fer-ho fins a finalitzar el partit.

Enhorabona nines, aquesta és la actitud que es deu tenir, la resta vendrà amb el treball diari.
1 2 3 CONSELL

CADET FEMENÍ

CB Binissalem 50 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 44

Partit de dijous 15 a les 20h a Binissalem des del primer quart no hem sortit amb les ganes que feien falta, a més de la absència a pista de dues grans jugadores. Així i tot alguns moments la intensitat i les ganes no faltaven, si haguessim estat més regulars en aquest sentit quan estavem a dos punts hagués estat nostre. L’atac no era ni fort ni massa agressiu amb cistelles fàcils fallades, ens precipitàvem molt i la defensa bona amb la pressió forta però amb faltes poc necessàries, aquests són els punts que hem de millorar.

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 42 – Bàsquet Pla 55

Avui ha estat un partit on no hem demostrat tot el que nosaltres sabem fer i podem fer si volem.

No ens hem de venir abaix des del primer moment, hem de saber mantenir-nos, no tenir un o dos minuts molt bons i després tornar endarrere, l’equip contrari ha sabut aprofitar la nostra baixada.

Hem de seguir millorant, el rebot, els bons passes, les cistelles fàcils, les jugades i hem de saber concentrar-nos i entrar dins el partit, aquest partit ens ha de servir pel que ve i no hem de donar per perdut cap dels partits, a tots hi hem d’anar amb totes les nostres ganes, amb elles ho podem aconseguir tot!

JÚNIOR MASCULÍ

CB Pollença 98 – CB Consell-Labolife 33

Partit amb un equip damunt la pista, Pollença. Parcials 25-10 30-10 16-7 27-6.

Hem de lluitar sempre fins el final però també hem de saber perdre i reconèixer que l’equip contrari va esser millor que noltros en tots els aspectes.

Hem de seguir fent feina no només per aprendre a defensar, a córrer, sinó també a no deixar mai d’estar motivats. Mai podem baixar els braços, mai ens podem deixar de sentir jugadors de bàsquet.

I això és el que ha passat avui.

Al minut 10 ja anavem 25-10. Hem baixat els braços i s’ha acabat el partit, ni motivació, ni ganes, ni res.

Hem de millorar en tot, i seguir lluitant fins el darrer segon de cada partit. Tots com un equip i no desmoralitzar-mos tot d’una.

Hem de disfrutar d’aquest esport que tant ens agrada. No ens hem de venir abaix quan perdem ni viure dels resultats i mèrits d’anys anteriors.

Cada any és un repte i cada any hem de seguir lluitant per millorar. Endavant!!

Anim a tots,1.2.3 Consell!!!

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL

CB Consell-BJ Aluminox 72 – La Salle 67

Dur partit el que jugarem dissabte, amb l’equip amb dues baixes d’inici, Dani i Mamadou.
La Salle va sortir a pel partit demostrant gran caràcter, i vam haver de lluitar cada pilota, però no aconseguíem anotar amb la nostra facilitat habitual, cada punt era una guerra, i l’encert de La Salle ens va fer haver de posar un plus en el partit des de la defensa.
El pas pel vestuari, va ser productiu, tots sabíem què havíem de millorar, però tot es va complicar amb dues baixes importants per lesió, Sergi i Aloy van haver d’abandonar el partit, els desitgem una molt ràpida recuperació.

Ens va tocar anar a contrarellotge, i l’equip es va posar a un nivell increïble de concentració per al final aconseguir el partit, i amb això passar a la següent fase com a primers de Mallorca
1.2.3 Consell

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell-Electrecominca 61 – Ciutat d’Inca 57

Darrer partit de la primera fase del nostre sénior, sense rés en joc, només les ganes de guanyar a un bon rival que en el partit d’anada ens guanyà només d’1 punt de diferència. Va començar malament el partit, 0-7 pels visitants en 5 min de joc. A partir d’aquí varem despertar en atac si bé en defensa encara dormíem. 11-19 al final del darrer quart. Durant el segon i el tercer quart se van mantenir les diferències fins a mitjans del darrer quart i amb un marcador favorable als inquers de 45-55, tècnica a l’entrenador local i a partir d’aquí 5 min magistrals dels jugadors locals amb un parcial 16-2 i victòria final 61-57.

A la fi ens duim un partit ajustat!

Enhorabona a tots i fins l’any que ve!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search