RESULTATS I CRÒNIQUES, 16 A 20 DE NOVEMBRE

 In entrades 2016/2017, Notícies

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Bionorica – Artà

Dissabte passat disputarem el segon partit oficial contra Artà. Un partit que ens va servir per millorar els petits detalls i seguir avançant en aquest magnífic esport. Les nines varen jugar molt bé i gaudiren molt!

PREMINI MASCULÍ

Llosetina – CB Consell-Hipermueble

AJORNAT

MINI FEMENÍ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença 63 – Molinar 31

Bon partit, amb concentració, intensitat, posant en pràctica tot el que treballam als entrenaments. Tothom aporta, lluita, defensa, ataca…!!! Molt bona actitud.

Fer feina i créixer amb aquest grup de jugadores és un plaer.

Hem de seguir així.

MINI MASCULÍ

Bàsquet Pla 54 – CB Consell-Aquadim 4

Partit on els nins varen tenir que superar una defensa a tota pista amb 2×1. On varen tenir que lluitar fins al darrer segon per no perdre pilotes. Els nins varen lluitar en tot moment i a poc a poc estan entenent les xerrades dels entrenadors. Hem de seguir avançant i guanyant experiència. Enhorabona per l’actitud i sobretot, moltes gràcies a n’Alex Bilbao del premini per venir a ajudar-nos.

Salud y BALONCESTO

MINI MASCULÍ COMBINAT

Santa Maria Consell-Urbient 92 – Ciutat d’Inca 69

Aconseguirem mantenir un bon nivell de concentració i control emocional que ens va permetre poder controlar el joc del partit en la mesura en que es pot. Atents i actius, varem poder gaudir d’un bon partit.

INFANTIL MASCULÍ

Pollença 54 – CB Consell-Muebles La Fàbrica 65

Partit intens amb dues parts diferents. El que marca la diferencia del nostre equip és la concentració i intensitat en defensa per poder sortir al contraatac, si no la tenim, som un equip molt vulnerable amb poc recursos individuals en atac. Hem de treballar més aspectes de tècnica i tàctica individual per tal de tenir sortides als problemes que ens plantegen els contraris i ser més ordenats en atac. Fallam massa punts fàcils davall les cistelles. Mentalment som molt inestables i hem de millorar en aquest aspecte.

Amb ganes i feina millorarem!!!!!

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT

Ciutat de Palma 49 – Santa Maria CB Consell-Evolutum 47

Dissabte teníem un altre prova davant el primer classificat. Una prova amb alta exigència física que des del principi no varem saber aprofitar per aprendre i lluitar. Els primers minuts l’equip contrari ens va passar per damunt i no va ser fins entrada la segona part quan varen fer el nostre joc. Bones defenses agressives a la pilota en especial atenció al costat ajuda, i contraatacs clars per acabar en superioritat. Només d’aquesta manera varem saber superar la defensa tancada que el rival tenia i fins i tot, varem aconseguir remuntar 25 punts de desavantatge que teníem, i al darrer segon varem tenir bolla per guanyar, però un altre pic no va voler entrar. La pròxima setmana haurem d’entrenar des del principi i lluitar des del minut 0 per evitar tenir aquesta darrera bolla… Hem de seguir fent feina nins!

INFANTIL FEMENÍ

SCD Hispània 59 – CB Consell-Lavanderias Diana 70

Bon partit el disputat per les nostres nines a la sempre difícil pista de l’Hispània.

Després d’una bona setmana d’entrenaments, això surt reflectit els dissabtes, posant en pràctica tot el treballat durant les 3 sessions setmanals.

Intensitat, concentració, posicionament, espais…. quan totes estem ficades en feina som un equip que pot competir-li a qualsevol.

Enhorabona nines, hem tornat a la línia de treball a seguir, només així es pot créixer com a jugadora i com a persona.

D’altra banda volem donar nostre més sentit condol a tota la família i amics de José Ortiz, descansi en pau.

SEMPRE EL GRAN CAPITÀ

1 2 3 CONSELL

CADET FEMENÍ

Viubàsquet 69 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 51

Avui l’equip cadet femení ha disputat un partit contra Bunyola.

Hem començat la primera part molt bé i guanyant, però bastant igualades. A la segona part hem baixat la intensitat, cosa que ha fet que ens remuntassin. Ens ha faltat concentració, hauríem de millorar els rebots i la comunicació entre nosaltres i també hem de millorar les faltes, ja que avui ha estat el partit que n’hem fet més.

JÚNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labolife 50 – Son Servera 40 (15-13, 7-13, 14-7, 14-7)

Intentam fer un partit basat en defensa pressionant per poder robar balons i sortir en velocitat. Error. Ens rompen com volem la pressió i acaben guanyant la primera part.
No ens queda més remei que fer una zona i ens fiquen 14 punts en 20 minuts i guanyam el partit. Victòria molt sofrida però a la fi una victòria que pugui donar un poc de moral als al·lots.

Seguim pensant que guanyarem per l’atac i els partits es comencen a guanyar en defensa i fins que no creguin en això passarem pena per guanyar.

Ànims a tots 1.2.3 Consell!

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL

Sa Pobla BC 31 – CB Consell-BJ Aluminox 121(4-35, 16-29, 7-28, 4-29)

Partit al que varem intentar recuperar l’activitat que ens caracteritza.

Els companys de Sa Pobla lluitaren al llarg de tot el partit de manera espartana, però l’encert dels nostres no deixava que el gran esforç dels poblers tingués recompensa.

A seguir donant passes per millorar:

1.2.3 Consell

SÈNIOR MASCULÍ

Dakota Alcúdia 61 – CB Consell-Electrecominca 53

Partir jugat el divendres a les 22h. Com sempre començam molt bé els partits i ben igual que a la pel·lícula “El dia de la marmota” es repeteix la història. Primer quart 12-18 a favor. Al descans 29-31. I després fallam. Un 2/13 en tirs lliures ens condemnen a sl derrota. Enhorabona als companys de Alcúdia.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search