RESULTATS I CRÒNIQUES, 18 A 21 FEBRER

 In entrades 2015/2016, Sin categoría

Preminis Masculins

Bons partits i gran nivell dels nostres preminis . Divendres davant Santa Mònica (els nins nascuts al 2007), on varen saber jugar aixecant la mirada, córrer, i alhora anar poc a poc. Dissabte (2006) varen començar a jugar el passar i tallar, córrer i jugar més en equip, els nins varen disfrutar en tot moment i, arribar a jugar 30 minuts cadascun , cosa que els farà millorar més encara i, sobretot, DISFRUTAR jugant a BASQUET!
Enhorabona per la feina nins!
Salud y BALONCESTO

MINI FEMENÍ

Sa cabaneta 18-48 CB Consell Caixa Colonya Pollença‏

L’encontre disputat el passat dissabte va ser un partit on varem tenir molta superioritat. Varem començar molt motivades ja que la lliga anterior només varem guanyar un partit contra elles i per això el primer quart fèiem un 0-21, això ens va donar molta confiança i motivació per seguir el partit i acabar guanyant. Ambla comoditat que et dóna aquesta diferencia de punts inicial, varem poder practicar coses noves per poder executar a partits futurs.

Però l’important és que les nines s’ho varen passar molt bé i ho varen disfrutar. Ara seguirem practicant per poder tenir mes victòries.1, 2, 3Consell!!

Mini masculí

CB Consell Evolutum 56-60 Espanyol

Preciós partit el disputat pels minis el divendres. Els dos equips desplegaren un joc molt alegre i divertit, cada encarant cistella en cada acció. Arribem a un ajustat final que es decantà per La Salle, enhorabona pel gran esforç dels nostres nois. Encara estem tenint diversió i aprenentatge, aquesta setmana jugarem el partit de la primera jornada contra el Molinar en la seva cort, dijous… així que a per una altra setmana

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell Lavanderias Diana 46 – Joan Capó 67.

Resultat aparentment enganyós en aquesta jornada de les nostres noies aquest dissabte al Cati Pol. Des del començament del partit fins al final del mateix les nostres noies varen imprimir un ritme fort, treballant molt bé l’atac de transició – defensa sempre corrent per davant de la pilota i jugant molt bé el tema dels espais, simplement faltant acabar totes les entrades “” “fàcils” “”, es treballarà per fer-ho.

En defensa comencen a assimilar que s’han de prendre riscos en la línia de passada per poder jugar una transició ràpida, quan ho posam en pràctica fem el que més ens agrada, córrer a la contra. Ara cal encarar la darrera setmana de competició d’aquesta primera fase i a partir de la propera sessió continuar aprenent i gaudint d’aquest meravellós esport.

1 2 3 CONSELL

INFANTIL MASCULÍ

C. B. Consell Groc Autoescoles 23 – 70 Calvia A Duran

Partit entre dos equips de diferent nivell, on els Consellers no varen sabre com sortir de la pressió defensiva quan trèiem de fons on ens varem robar molts i molts balons… tampoc va ser un bon dia amb el tir amb un percentatge baix (en general). Tot i això els consellers varen fer algunes grans jugades amb atac i en defensa i hi varen posar ganes, bona actitud en general. En aquest partit ens ha ensenyat moltes mancances de l’equip i treballarem per resoldre-les. Seguim fent feina!!!

CADET FEMENÍ

CB Consell Sa fàbrica de gelats 44-36 Molinar

Victòria en un mal partit davant un incòmode rival. No varen posar-nos en cap moment del partit el “mono de treball” i varen jugar a mig gas davant un equip que, varem avisar, no se rendia mai. Les petites aportacions en alguns moments del partit varen fer que aconseguissin la victòria patint fins al final.
Al marge de la victòria, ens hem d’aixecar i seguir treballant com podem arribar a fer-ho per jugar al nostre màxim nivell .
Salud y BALONCESTO.

JUNIOR MASCULÍ

Nadal Mobiliari 134 – 25 CB Consell DHotels

Malgrat la gran diferència, especialment física, amb els jugadors artanencs, cal destacar l’enorme esforç desplegat pels nostres infants, que van córrer durant tot el partit fins acabar esgotats. També destacar que es crearem moltes situacions que van acabar en una bona elecció de tir, encara que és cert que fallarem cistelles clares estant en desavantatge en el rebot. Gairebé no teníem segones opcions mentre veníem com ells gaudien de terceres i quartes opcions. Saluts!!!

SÈNIOR FEMENÍ

Jov. Mariana 40 – 47 CBConsell Bufete Staubach

Darrer partit de lliga de 2a Autonòmica per a les dones del CB Consell, lliga on han aconseguit una merescuda tercera plaça i un bitllet per a la fase d’ascens a 1a Autonòmica. El partit en sí poca rellevància tenia posat que la plaça ja estava assolida des de l’anterior jornada, les jugadores podien jugar tranquiles. La cosa va estar que la relaxació va ser bastant “exagerada” i a les nostres els costà arrancar quan veieren que se’ls embrutava la l’encontre. Tot i jugar contra un equip que a priori no havia de complicar les coses, però que va fer un bon partit, les conselleres hagueren de suar la gota per guanyar. Ara s’ha d’aprofitar aquestes setmanes per preparar-se per a la classificatòria, recuperar sensacions i fer pinya per afrontar el que segurament serà una dura, però superable prova. Enhorabona!!

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell 70 – 67 CIDE

Tercera victòria del nostre Sènior, bon partit el viscut al nostre pavelló el diumenge dematí tancant els partits d’aquesta jornada. Varem començar amb un poc de desconcert en atac i sofrint en defensa davant un rival que corria molt bé el contraatac i feia una molt bona defensa pressionant. Al final de la primera part el marcador era 13 a dalt per als visitants. El tercer quart va continuar amb la mateixa tònica, el Cide es veia superior però en cap moment varem perdre la cara al partit i continuarem creient amb les nostres possibilitats. A l’inici del darrer quart 13 a baix per al equip local. A partir de aquest moment tot va canviar, a falta de 1 min pel final, primera vegada que ens posem al davant en el marcador en tot el partit. Arribant, a falta de 19 segons, a estar 1 a baix, moment que en Jaume Muntaner aconsegueix un triple amb falta personal. 3 a dalt i 19 segons per jugar. L’equip visitant va fallar els dos triples que varen intentar. El darrer quart se va aconseguir un parcial 25-9 que ens va donar la victòria. A continuar així! Enhorabona Sèniors!!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search