RESULTATS I CRÒNIQUES, 23 A 28 DE MARÇ

 In entrades 2016/2017, Notícies

PREMINI FEMENÍ
Artà – CB Consell-Bionorica. AJORNAT

PREMINI MASCULÍ
CB Consell-Hipermueble – Lloseta

MINI FEMENÍ
CB Consell-Colonya Caixa Pollença 5 – Dakota Alcúdia 37

Consell només va plantar cara al primer quart, després d’aquest temps les rivals varen desplegar el seu joc i superaren a les conselleres en tot moment.

La nostra enhorabona a un rival que ha guanyat amb total esportivitat, a seguir entrenant!

MINI MASCULÍ
CB Consell-Aquadim. DESCANSA

MINI MASCULÍ COMBINAT
Santa Maria Consell-Urbient 75 – Sa Pobla 25

Bon partit dels nostres nins, mantenint la concentració i amb la intenció de transferir al joc els conceptes que treballem entre setmana. Bona participació del conjunt del equip perquè tots van tenir responsabilitat.

INFANTIL MASCULÍ
Bàsquet Pla 68 – CB Consell-Muebles La Fàbrica 17

Partit sense història que contar. Molt millors que noltros en tots els aspectes del joc!

Hem de millorar i creure més amb les nostres possibilitats. Tenim moltes coses bones, però les hem de posar en pràctica i seguir amb intensitat fins el final del partit.

Som un bon grup i hem de seguir fent feina per poder disfrutar d’aquest joc meravellós!!!

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT
Ciutat de Palma 52 – Santa Maria CB Consell-Evolutum 45

És difícil competir contra un equip que físicament ens superen i, aprofiten aquest avantatge per utilitzar als seus jugadors per controlar el partit en base a una defensa zonal. Però mes difícil és competir contra un equip quan nosaltres mateixos no aprenem dels errors i, cometem tantes errades ofensives i defensives de manera continua. L’equip i l’actitud d’intensitat en general és la correcta, amb una millora a nivell tècnic molt favorable, però hem d’evolucionar JA i millorar la tàctica individual i col·lectiva. Únicament d’aquesta manera l’equip donarà una passa endavant.

Salud i BALONCESTO!

INFANTIL FEMENÍ
CB Consell-Lavanderias Diana 55 – Zona 5 50

Un altre partit més de la categoria infantil i ens tornam a trobar amb un adversari que ens planta una defensa zonal durant gran part del partit.

Sabem que la millor manera per trencar aquest tipus de defenses és córrer des d’enrere i en això treballem.

Ràpides transicions defensa/atac per evitar que es poguessin plantar en zona i totes intentant córrer per davant de la pilota per tenir mes opcions d’atac.

Varem controlar el partit de principi fins al final, utilitzant minuts importants entre TOTES les jugadores. TOTES som igual d’importants.

Ara a per una altra setmana de bones sessions i encarar el partit del dissabte contra les nostres veïnes de Sa Cabaneta de la millor manera possible.

Anim nines!!!

1 2 3 CONSELL

CADET FEMENÍ
CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats. DESCANSA

JÚNIOR MASCULÍ
CB Consell-Labolife 50 – Lloseta 72

Com es diu col·loquialment, una pallissa en total regla. Seguim en la mateixa línia descendent dels dos darrers partits.

Començam defensant bé i el segon quart baixam els braços, intensitat i concentració i el contrari ens passa per damunt.

Un equip com Lloseta, defensa 40 min en zona tancada i noltros no aconseguim agafar el ritme en cap moment.

Ni perdent de 20 punts aconseguim córrer ni el més mínim. Seguim sense voler córrer, seguim sense voler defensar i seguim amb una falta de concentració que arriba esser ridícul.

En resum, seguim sense voler guanyar, i així es difícil que l’equip vagi cap amunt.

De 9 jugadors que som, 2 posen ganes, però fins que es donin compte que han de funcionar con un equip ,no funcionarà.

FALTEN GANES DE JUGAR A BÀSQUET!

A seguir fent feina,1,2,3 Consell!!

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL
CB Consell-BJ Aluminox 90 – Sa Real 81 (20-20, 16-19, 26-18, 28-23)

Partit de la jornada en el que els nostres jugadors tenien el cap més en el partit que juguam aquesta setmana contra Boscos que en el que estava en joc.

La falta de concentració va donar motiu a errors defensius greus, i el bon fer del nostre rival, va fer que haguéssim d’emprar-nos a fons per treure un partit que ens complicarem enormement.
L’important és que no ens rendim i ens aixequem a les adversitats, traient un import victòria.
L’ensenyament és fàcil: ÚNICAMENT EXISTEIX L’ARA, NOMÉS L’ARA ÉS IMPORTANT, no tenim intervenció en el passat ni en el futur, però en canvi de l’ara som responsables, i podem influir en ell.

Des d’aquí m’agradaria que TOTS estigueu recolzant-nos en partit que ens juguem el passe al Campionat d’Espanya, dissabte a les 12 a casa.

ET NECESSITEM, TU TAMBÉ SUMES!!!!!

1.2.3 CONSELL

SÈNIOR MASCULÍ
B. Manacor 47 – CB Consell-Electrocominca 65

Segon partir del nostre sènior masculí a la sempre difícil pista del Manacor, partit jugat divendres a vespre. El partit començà amb un gran respecte d’ambdós equips sense que ningú aconseguís grans avantatges a l´electrònic. El segon quart, un bon parcial dels nostres jugadors va fer decantar el marcador al nostre favor i arribar al descans amb una diferència de 8 punts.

A la represa l´equip local va fer una zona que ens va costar rompre, al principi del darrer quart només ens separava 1 punt. El darrer quart va ser un altre història, 28 punts en 10 minuts i una gran defensa decantà el partit de la nostra part.

123 CONSELL

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search