RESULTATS I CRÒNIQUES, 25 A 28 FEBRER

 In entrades 2015/2016, Partits

PREMINI

Gran partit dels preminis del 2007 davant un Basquet Pollença mixte que, com nosaltres, estan començant en aquest esport. Els nins varen defensar molt be y jugar un basquet entretingut. A poc a poc, la feina feta es va notant i els nins disfruten molt mes.

Els premini masculÍ de 2006 varen jugar davant un grandíssim rival, Basquet Pollença, amb la gran majoria de jugador amb un bon físic i ben treballats. Els nostres, varen intentar lluitar tot el partit però, degut a les baixes ( nomes érem 6) i a la bona feina del rival, no varen poder competir. Tot i així , bona feina diàriament dels nins que segur, a la tornada podran competir amb tothom.

Salud y Baloncesto

MINI FEMENÍ

CB Consell Caixa Colonya Pollença 7-57 Joan Capo‏

El partit del passat dissabte va ser un partit on es va veure molta diferència de nivell i sobretot de altura entre les de Joan Capo i les nostres. Durant el partit les nostres jugadores li costava molt entrar, a causa de això, varem fer molts pocs punts. Però a l’equip visitant era tot el contrari, i si fallaven tornaven a agafar el rebot. Però això no en lleva les ganes del BASQUET i seguirem practicant per millorar cada dia mes. 1, 2, 3 Consell

MINI MASCULÍ

Molinar 50 – 80 Consell Evolutum

Dijous jugarem el partit de la primera jornada, gracies al Club Molinar per tot.

Els nostres nins segueixen aprenent a poc a poc, ens tocava defensar tota la pista i jugar molt a l’1×1 sempre amb l’opció de doblar al company. Ho feren de meravella.

Seguirem fent feina, aprenent i gaudint.

1.2.3 Consell

JUNIOR MASCULÍ

Consell Bj-Aluminox 73-64 Can Cantó Ibiza

Primer partit de la segona ronda. En que els nostres veïns eivissencs ens ho varen posar complicat. Varem sortir fort i als 5 minuts es van veure obligats a canviar si defensa. Amb la seva zona 3-2, que ens va trencar la velocitat del joc i quasi van optar a posar el marcador al seu favor. Poc a poc varem atacar millor i seleccionant bons tirs i tornar a córrer a través de la bona defensa. A seguir a tota màquina! 1.2.3 Consell

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search