RESULTATS I CRÒNIQUES, 26 A 28 DE GENER

 In entrades 2017/2018, Sin categoría

MINI FEMENÍ
CB Consell-Colonya Caixa Pollença 48 – Ciutat d’Inca 54

Molt bon partit de les nostres jugadores davant d’un molt bon equip de categoria superior que fa uns mesos ens va tancar marcador.

Concentració des d’un inici amb molt bona defensa i circulació ràpida de la pilota en atac. Bona presa de decisions, joc d’equip i interpretació dels conceptes entrenats durant tot l’any!!!

Ens falta cos i altura per jugar en aquesta categoria però ho suplim amb tècnica i tàctica individual, i moltes ganes!!!

Consell-Inca 26-01 Mini F

INFANTIL MASCULÍ
Cide 67 – CB Consell-Urbient 61

Partit amb moltes imprecisions ofensives per part dels nostres nins. Una sèrie d’errors en ambdues parts de la pista, defensivament no sabíem on estava la pilota i donàvem segones i terceres oportunitats al nostre rival, i ofensivament no érem capaços de plasmar en el joc el que l’entrenador indicava en els temps morts i inici de partit. A més de la suma de la mala actitud durant el partit d’algun dels nostres jugadors van tenir com a conseqüència el fet de perdre nosaltres el partit.

Si bé, cal destacar que després de dues males setmanes d’entrenaments, hem tornat a la bona dinàmica en línies generals, amb actitud positiva i atents per seguir creixent. Ara el nostre principal objectiu és aconseguir que TOT l’equip torni amb aquesta actitud positiva i, adquireixin coneixements que puguin utilitzar en els partits.

Cide-Consell 27-01 Inf

CADET MASCULÍ
CB Consell-Muebles La Fábrica 66 – Sa Real Inf. 91 (16-12, 22-36, 6-21, 22-22)

Partit amistós jugat a Consell contra l’equip infantil Sa Real d’Eivissa.

Partit perdut, marcador totalment just, contra un equip infantil que podria jugar perfectament a la categoria cadet, molt bo tècnica i tàcticament, i molt ordenat.

Començam molt bé, lluitant i sortint al contraatac el primer quart, però en el segon i tercer ens veim totalment superats per la seva pressió a la sortida de pilota i on no ens trobam còmodes i les pèrdues de pilota fan que s’en vagin al marcador.

Ens falta trobar aquella intensitat i concentració durant tot el partit.

A seguir fent feina.

1,2,3 Consell.

CADET FEMENÍ
CB Consell-Lavanderias Diana 31 – Ciutat d’Inca 49

Les nostres han fet un partit complert tan en atac com en defensa on hem pogut veure millores en atac, i en defensa no hem comès tants errors com en partits anteriors. Aviat arribarà la recompensa a l’esforç!

JÚNIOR MASCULÍ
CB Consell-Labolife 62 – Ciutat d’Inca 80 (18-14, 18-20, 9-23, 17-23)

Primera derrota en un partit on vam ser per davant fins al descans i en la 2°part l’equip rival a força de tirar de 3 i cistelles sota cistella, després de rebot, ens superen i perdem de 18.

Destacar en la 1ª part la participació de tots en atac i en defensa, on plantem cara a un gran Inca.

També donar l’enhorabona als jugadors en tirs lliures (14/18).

En el descans amb +2 en el marcador, ens relaxem en defensa i el bon encert de línia de 3 dels rivals (8 triples) i damunt aconseguien el rebot, si li vam sumar que no ataquem amb claredat ens dóna un parcial de 28-46 en la 2ª part.

Cal entrenar més i enfortir la defensa i el rebot per després atacar com sabem.

1,2,3 CONSELL

Consell-Inca 27-01 Junior

JÚNIOR FEMENÍ
Binissalem 44 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 64 (13-16 / 10-12 / 11-14 / 10-22)

Segon partit de la segona fase, davant l’equip de Binissalem, ja era la tercera que en enfrontàvem aquesta temporada amb un balanç 1-1. El primer quart va ser molt igualat amb alternances al marcador durant els 10 primers minuts, al final un triple deixava el marcador 3 a dalt per noltros. A partir d’aquest moment ja no vàrem deixar d’anar al capdavant durant la resta del partit. El segon i tercer quarts varen ser parcials continus dels dos equips, a falta d’un minut per acabar el tercer quart anàvem 14 a dalt i un parcial 6-0 tornava ficar a l’equip Binissalemer dins el partit. El darrer quart fins a falta de 3 minuts només teníem 7 punts de diferència. Moment que vàrem pujar una marxa més i un parcial 0-13 en dos minuts i mig tancava el marcador amb la màxima diferència del partit. Enhorabona a totes!

123 CONSELL

SENIOR FEMENÍ
Cide 30 – CB Consell-MAB Obras Públicas 78 (6-32 / 8-16 / 8-13 / 8/18)

No hi ha cap partit fàcil, però si sortim a jugar com ho vàrem fer aquest divendres contra el Cide, som un equip molt complet, tant en atac com en defensa. El primer quart va deixar clares les nostres intencions, bones defenses, ràpids contraatacs i fins a 4 triples en aquests primers 10 minuts deixaren pràcticament sentenciat el partit. Parcial de 6-32. Els altres tres quarts vàrem baixar el nivell d’intensitat i de encert de cara a cistella, si bé el nivell defensiu no va baixar en cap moment, deixant a l´equip local en 8 punts en cada un dels tres quarts. Enhorabona a totes!

123 CONSELL

SENIOR MASCULÍ
Cide 86 – CB Consell-ElectrocomInca 95

Partit molt igualat en tots els sentits, tant en l’atac on es van veure dos equips molt “jugones”, amb atacs ràpids i molt encert sobretot per part dels locals, com en defensa on es veia molta pressió i activitat sobre la pilota però poca consistència grupal en defensa. El partit va transcórrer amb intercanvi de cistelles fins a l’últim període on vam saber donar un plus en defensa i sortir en transicions ràpides. Cal destacar el gran treball de tot l’equip que malgrat 2 baixes importants els 11 jugadors van anotar i va haver-hi 5 que van passar els dobles dígits. Enhorabona a l’equip i a seguir treballant per poder aspirar a aquestes 4 places per entrar al campionat de Balears que tan difícils estan.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search