RESULTATS I CRÒNIQUES, 28 I 29 D’OCTUBRE

 In entrades 2017/2018, Notícies

INFANTIL MASCULÍ
CB Consell-Urbient 0 – La Salle 51

Dissabte varem jugar un dels partits més exigents de la temporada. Davant uns nins amb un físic i esperit competitiu molt superior al nostre.
Una primera part on no varem saber aplicar el treballat durant el que duim de temporada va provocar cistelles i recuperacions dels companys visitants molt fàcils (contraatacs, 2×0…).

A la segona meitat, els nins van millorar quan a actitud es refereix i es va poder veure algunes coses interessants tant defensiva, com ofensivament però sobretot.
Ara hem d’analitzar el treball i pujar l’exigència individual i col·lectiva, d’aquesta manera sembrarem per en un futur recollir els fruits!

CADET FEMENÍ
CB Consell-Lavanderia Diana 37 – Joan Capó 69

Diumenge les nostres cadets perderen per 37-69 contra Joan Capó.

Tot i que poguérem aguantar els primers 5 o 6 minuts l’equip contrari va ser superior en atac i en defensa, ens fa faltar rapidesa i encert de cara a cistella i una mica més d’actitud en defensa.

Poc a poc i fent feina arribaran els objectius.

CADET MASCULÍ
Bahia San Agustin 157 – CB Consell-Muebles La Fabrica 25 (45-8, 38-4, 30-7 i 44-6)

Partit per oblidar. Derrota més que merescuda, no només perquè l’altre equip era molt superior tant en altura, qualitat, etc…., sinó per l’actitud posada al camp.

El partit per noltros va durar 5 min., el temps que ens varem cansar i varem davallar el braços. El bahía, com era d’esperar, va sortir pressionant tot el camp, varem poder ficar 8 punts en 5 min. pero desprès es va acabar el partit.

La falta de ganes, d’actitud, no voler defensar ni baixar al balanç defensiu va provocar un contraatac darrera un altre. Cistella fàcil cada vegada de l’equip contrari on no trobava cap tipus d’oposició per part nostra.

I encara podem donar gràcies a l’entrenador de l’equip contrari que quan ens guanyaven de 80 punts va defensar a partir de mig camp, sinó ens duim un sac de 200 punts.

Hem de seguir fent feina tant en l’aspecte físic i tècnic, però sobre tot mental.

L’actitud és bàsica .

1.2.3 CONSELL

JÚNIOR FEMENÍ
CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 49 – Ciutat d’Inca 56

Un altre partit de les nostres Juniors, i una altre oportunitat perduda per sumar la segona victòria en aquesta primera fase. Ens falta competir durant els 40 minuts. Davant un equip ben treballat i amb les idees molt clares. Al descans ja dominaven el marcador i la diferència va arribar fins als 15 punts. Moment que va sortir la garra que caracteritza a aquestes jugadores i després de 15 minuts de bones defenses i millorar notablement en atac, ens vàrem posar a 3 punts i dos tirs lliures i banda a falta de 2 minuts per acabar el partit. Finalment la victòria va caure del costat del equip Inquer. Continuarem fent feina per millorar els nostres defectes i les nostres virtuts.

123 CONSELL

JÚNIOR MASCULÍ
Llucmajor 75 – CB Consell-Labolife 71

El partit a Llucmajor s’ha retrassat 30 minuts ja que l’equip local no s’ha presentat a l’hora prevista per un error de canvi d’horari, però hem esperat a que arribessin els jugadors locals per poder jugar el partit, sense poder escalfar gaire.

Hem entrat més actius en atac contra una zona que ens han fet els 40 minuts de partit i hem ficat pilotes als espais on s’han efectuat tirs i entrades fàcils acabant el quart 13 a 18.

En el 2n quart hem continuat atacant. Per a l’equip rival a poc a poc arribaven jugadors per poder jugar i donar descans al seu 5 inicial. Mancant 3 minuts amb un avantatge de +10 en el marcador l’equip rival s’ha posat les piles penetrant pel centre i en tirs de 3 perdent el nostre avantatge amb un 34 a 35 al descans.

Al 3r quart, ja com de costum, deixem d’atacar amb cap i feim aigües en defensa, on l’equip rival no deixava de penetrar pel centre, intentem aturar el seu atac posant una zona però la falta de comunicació en defensa fa inútil el nostre intent d’aturar-los.

Al darrer quart les dues defenses han estat molt fluixes, on per cada cistella que ficàvem el rival ens la tornava. Ha estat als darrers 4 minuts on gràcies el gran encert de tirs de 3 anem remuntant a poc a poc fins a col·locar-nos a 3 punts avall mancant 30 segons, però lamentablement no aconseguim guanyar el partit amb un mal percentatge en tirs lliures en aquest quart (4/12) que d’haver-los ficat haguéssim guanyat.

Resultat final 75 a 71, cal seguir millorant sobretot en defensa i en tirs lliures. Bon encert de tirs de 3.

1,2,3 CONSELL

SENIOR FEMENÍ
CB Consell-MAB Obras Públicas 73 – Cide 28

Segon partit de lliga i primer partit que jugam com a locals, després de la ensopegada del primer partit, tocava sortir a jugar donant el 100% d’esforç, fent el nostre joc sense tenir en compte l’equip que teníem davant. I així va ser, es va competir durant els 40 minuts, fent el nostre joc ràpid i amb una defensa molt intensa. Al descans ja dominàvem al marcador 39-18, el segon temps va continuar amb la mateixa dinàmica, amb un Cide que intentava fer el seu joc però sempre es trobava amb un equip ben plantat en defensa. Al final 73-28. Enhorabona per la intensitat demostrada, hem de continuar en aquesta línia.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search