RESULTATS I CRÒNIQUES, 4 A 7 FEBRER

 In entrades 2015/2016, Partits

PREMINI FEMENÍ

CB.Consell-Bionorica – CB San Agustí

Partit travat i amb moltes errades per part nostra i amb poca concentració en defensa. Hem jugat en pista curta i això pot ser una de les circumstàncies que ens ha provocat no entendre el joc. Massa saturació de jugadores per metre quadrat i poques opcions de sortir al contraatac.
Darrerament no es veu la feina feta als entrenaments, no juguem com entrenem. Som un equip i això pareix que ho hem oblidat.
El resultat no importa, cal anar davant i si no es disfruta del joc no és interessant. Falta alegria!!!!!!!

PREMINI MASCULÍ

CB.Consell-Aquadim – Dakota Alcúdia

Bon partit del nostre Premini Masculí davant un rival amb bons jugadors. Varen lluitar tot es partit i sobretot, varen divertir-nos i aprendre un poc mes. Bona feina nins.

MINI FEMENÍ

CB Sa Indioteria 61 – 37 CB Consell-Caixa Colonya Pollença

El partit del passat dissabte va ser intens. Encara que no fos possible guanyar el partit, les nostres nenes no varen tirar la tovallola en cap moment. Seguim cometent errors banals en defensa i no acabem d’agafar confiança en atac, però l’actitud va ser bona. Seguirem treballant per acabar d’agafar la confiança que ens falta i poder competir amb més intensitat.

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell Lavanderias Diana 55 – 47 Sa Pobla

Aquesta jornada hem jugat per competir contra un equip del “nostre” nivell i ho ferem de principi a fi. Bon partit en general, jugant molt bé amb espais oberts i intentant moure la pilota quan la situació ho calia. Hem d’entendre i millorar que la pilota no s’espera sinó que se l’ha d’atacar tant en defensa i en atac, si aconseguim entendre-ho i les noies posen en pràctica enganxarem un gran salt en qualitat, treballarem per aconseguir-ho. Destacar l’aportació de totes les jugadores, fent especial menció a PAULA VICENTE per la seva intensitat contagiant al seu equip i a CLAUDIA BERMONT per arribar a la quantiosa xifra de 24 recuperacions.

Ara a fer front a l’última part d’aquesta primera fase i treballar des de dimarts l’atac a la pilota en tot moment.

1 2 3 CONSELL

INFANTIL MASCULÍ

CB.Consell-Groc Autoescoles 43 – CB Binissalem 66.

Bon partit, en línies generals, el jugat dissabte passat per l’infantil masculí. Es tractava d’un derbi comarcal i enfront d’un equip superior, així i tot el CB Consell va disputar el partit de tu a tu aconseguint posar en practica l’entrenat durant la setmana (joc col·lectiu, bones defenses i bona selecció de tir) , amb dos quarts molt bons (15-15 en el primer i 12-13 en el tercer) però una sèrie de males decisions en atac al tercer quart i una baixada del rendiment físic en l’últim amb parcials irrecuperables (6-14 i 10-24 respectivament) van fer impossible aguantar el marcador.

Destacar el bon treball de tot l’equip. Seguirem treballant els aspectes a millorar i agrair Miguel Chicón la seva ajuda.

CADET FEMENÍ

Campos 29 – 35 CB.Consell-Sa fàbrica de gelats

La tarda de diumenge les nostres nenes rebien a un rival superior físicament. Un partit estrany, molt espès en atac, on no trobarem en cap moment nostre joc ofensiu, però si ferem una bona defensa en bona part del partit.
Enhorabona per la victòria, ara a continuar treballant dur per complir amb la millor versió del nostre joc.
Salud y BALONCESTO

CADET MASCULÍ

Joan Capó 34 – 61 CB.Consell-Labolife

Bon partit el disputat per els nostres cadets a un camp sempre difícil com es el Guillem Timoner de Felanitx , el partit es va decidir per una molt bona pressió on aconseguiren moltes robades de pilota i cistelles fàcils davall cistella. A seguir fent feina i amb la bona línea de 12 partits jugats 12 guanyats .

Enhorabona nins !!!

JUNIOR MASCULÍ

Consell DHotels 42 – 83 Andratx

Primer de tot agrair el suport dels dos cadets que ens van ajudar a la festa. Malgrat la derrota, hi va haver moments en els quals es podia veure un bon partit. La defensa es va treballar, no sempre, però es corria i es generaven situacions bones de tir (encara que aquestes no entrarien sempre enla cistella). Hem de millorar les passades, que encara són molt suaus i fàcils de tallar. Hem de tractar de mantenir el nivell de concentració el màxim temps possible i evitar aquelles ràfegues que fan que els equips rivals prenguin tanta diferència.

Salut!

JUNIOR MASCULÍ INTERILLES

CB Consell BJ ALUMINOX 61 – 80 Básquet Manacor

Parcials: 19-26, 17-19, 12-13, 13-22.

Aquest cap setmana ens hem enfrontat a Manacor, després una gran setmana de formació i corregir errors que la competició ens està mostrant. Ens trobarem un rival que venia a per totes i amb una capacitat anotadora que ens sorprengué. Ens tocà lluitar contra nosaltres mateixos, per créixer i aprendre cada dia, va tocar jugar amb pressió i vam poder, així que a continuar aprenent i millorant. Gran esperit d’equip! Això no és res més que un joc! I t’has de divertir, per molta pressió que hi posem, continua essent un joc.

SENIOR FEMENÍ

CB.Consell Bufete Staubach 43 – 56 Sa Cabaneta

Començarem el partit molt centrades, fortes en defensa i amb bons atacs, 13-13. Es segon quart igual q el primer, llevats dels dos darrers minuts que baixarem rendiment defensiu i difuminarem l’atac, menos 4 descans. El tercer quart horrible!! En tots els aspectes actitud, defensa, mals atcacs…un quart per oblidar. Es darrer període, tot i q millorarem una mica no basta -13 Vs ses líders imbatudes.

SENIOR MASCULÍ

CB Molinar 88 – CB Consell 52

Visita del nostre Sènior a una de les pistes mes difícils. Molt superiors físicament, encara aixi vàrem competir els 40 min. Se nota molt que som un equip jove encara en formació. Vos esperem diumenge que ve, per veure un bon partit!!!

1,2,3 Consell

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search